Kızlar sadece para ister değil mi? Yalan mı? Aşk diye bir şey de yok zaten değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi bir şeyi 40 kere dersen o olurmuş. Siz, kendi eksikliklerinize o kadar gocunuyorsunuz ki bunun acısını başkasından çıkarmak için çabalıyorsunuz. Bu da biz oluyoruz djjdjdjd bak sana klasik erkek sözlerinin Türkçe mealini yazayım.
Sana göre biz kadınlar, erkek yakışıklı olmadığı sürece bakmayız, (kendi görünüşüm konusunda özgüven eksikliğim var ve bunu kadın düşmanlığı yaparak dile getirebiliyorum.)
Sana göre biz kadınlar, erkek fakir olduğu sürece bakmayız. (Gelecek konusunda kaygılıyım, bir aile kurma ve geçindirebilme konusunda endişelerim var.)
Sana göre biz kadınlar, erkekler kaslı olmadığı sürece bakmayız. (Spor yapmayı istiyorum ama zaman ve para bulamıyorum. Bulsam bile bazen eriniyorum ve harekete geçemiyorum.)029 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediklerin kızların paraya tapıyor olduğu gerçeğini değiştirmez 😂
- +1 yıl
A yani kabul ediyorsun Türkçe meallerini ndjdjdj ve eğer sevdiğim kişi zenginse öyle severim. Eğer sevdiğim kişi fakirse öyle severim.
Yani kriterlerim sevdiğim kişinin nasıl olduğuna göre değişiyor dndjdj
Kara listemde tek tip var, o da senin gibi kadın cahilleri - +1 yıl
Lütfen bu kadar aptl olma, bu söylediklerin bazı erkekler için geçerli olsa da sizin asıl niyetiniz olan para konusunu değiştirmez.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun? ortalık malı gibi tüm kadınları denemek için daldan dala mı koştun?
- +1 yıl
Ben senin yazdığın o Türkçe mealli saçmalık maddelerin sadece 1 tanesine katılıyorum o da meali olmadan. Ben spor ve yakışıklılık konusuna katılmıyorum ama fakirlik konusuna sonuna kadar katılıyorum.
- +1 yıl
Tespitlerim yanılmaz bayım. Hem sen birini reddetsen diğerini reddetmiyorsun ndjdjdj hadi mealleri reddettin, ortalık malı olduğunu reddetmedin?
- +1 yıl
Nerden mi biliyorum? Tanıdığım tüm kadınların 1 numaralı istekleri para çünkü. Annem bile en büyük ablamı sırf Almancı diye bir tane adi şerefsiz bir adama verdi ve eminim ki ablam da paradan dolayı evet demişti çünkü kocasını çirkin bulduğunu bize söylüyordu. tabi ilk başta o adamın kötü biri olduğunu bilmiyorlardı ama iyi araştırsalardı öğrenirlerdi ama para ve Almancı olma olayı onların gözünü kör etti ve o adamın karakterini göremediler
- +1 yıl
Hmmm şimdi dünyada 8 milyar insan var. Bunun %49.7 si kadınsa sen doğru anladıysam (yanlışım varsa düzelt), tüm kadınları çevrende tanıdığın %1 oranında bile etmeyecek oranla denk tutuyorsun.
Onları tanıdın, dedin ki ailem ve çevremdeki kadınlar para sever.
O zaman bu demektir ki dünyadaki tüm kadınlar para sever.
Eğer doğruysa bu dediğim saçma denklem o zaman erkekler için de aynı şeyi yapabiliriz.
Benim ilk sevgilim, beni çok sevdiğini söylerken başkasıyla aldattı.
O zaman tüm erkekler aldatır ve kötüdür. (Sen de dahil oluyorsun.)
Sence bu denklem mantıklı mı jdjdjdj - +1 yıl
Kendi ailemdeki kadınlar da dahil olmak üzere karşılaştığım tüm kadınların hepsi para istiyor. Kimi kızlar bu niyetini açık açık söylüyor kimisi ise aklınca numara yapıyor ama aslında onun da 1 numaralı isteği para 😅
- +1 yıl
Anlıyorum o zaman demek ki senin çevrendeki kadınlar böyle sadece. Daha hayatında hiç görmediğin ben hakkında, para seviyor söylemini diyebilir misin? Yaparsan bu önyargı olur, ve kırılırım.
- +1 yıl
Erkeklerin aldatma olayı yla bağdaştırmana gerek yok çünkü tüm erkekler aldatmaz. Konuları denk tutman gerekiyor. Mesela kadınların hepsi para ister önermesine denk bir önerme ne olabilir erkekler açısından? Şu önerme: "Erkeklerin hepsi kadın ister" önermesi. anladın mı 😅
- +1 yıl
Tamam öyle diyeyim o zaman djdjdjdj
Eski sevgilim, tek kadınla (benimle) yetinmeyip daha fazla kadın istedi. (Aldatti)
Demek ki tüm erkekler asla tek kadınla yetinmez, daha fazlasını ister. ^-^ (Sen dahil) - +1 yıl
Ben en az 20 şehir gezmiş bir adam olarak bunu söylüyorum hanımefendi. Ben Türkiye nin doğusunu da batısını da kuzeyini de güneyini de görmüş birisiyim. Ve senin dediğin gibi tüm dünyadaki kadınları görmesem bile en azından Türkiye habitatındaki kadınları tanıyorum. Ki diğer ülkelerdeki kadınların da 1 numaralı isteklerinin para olduğunu anlamak için oralara gitmek gerekmez insan mantıken bilir zaten onların da öyle olduğunu.
- +1 yıl
Al bak bugün gönlü bol bir insanım istediklerine göre yapiyorum djdjdj
- +1 yıl
O zaman efenim yine aynı önermeye denk geliyoruz.
İstersen türkiyedeki tüm kadınları tanı, dünya oranına ufacık bir denk bile düşemez. Yine de diyorsan kadınların hepsi para düşkünü, benim ve öyle olmayanların günahına giriyorsun. Öbür tarafta hatırlat da yakana yapışayım jfjfjfjfj
Ve ben de senin gibi düşüneceğim artık teşekkürlerrr ♡ tüm erkekler aldatır, asla tek kadınla yetinmez - +1 yıl
Senin dediğin "tüm erkekler tek kadınla yetinmez" önermesini de kadınların şu önermesiyle denk tutabiliriz sanırım : "tüm kadınlar 1 numaralı istekleri olan para dan sonra yakışıklı kaslı ve karakterli bir erkek ister " oldu mu kapişş? 😂😂
- +1 yıl
Kısacası kadınlar ve erkekler birbirine uymaz. O zaman şöyle yapalım. Sen kadınlardan şikayetçi isen erkeklere yönelmeyi deneyebilirsinnn
Sonuçta tüm kadınlar kötüdür ve bir erkeği en iyi yine başka bir erkek anlarr. - +1 yıl
Bu son yazdığımdaki tüm kelimelerini çıkarırsak önerme daha mantıklı olacak bu arada
- +1 yıl
Ya iğrençleşme lütfen erkeklere yönelmek de ne demek 🤮
- +1 yıl
O zaman kadınların kimisi ister kimisi istemez önermesine geliriz tüm kelimesini çıkartırsan. O da benim dediğime geliyor djdjjdjd tüm kadınlar paranın peşinden koşmuyor
- +1 yıl
Ama napayim kadınlardan nefret ettiğini düşünüyordum jfjfjfjf
- +1 yıl
Ben kadın istiyorum. Ve kadınlar parayı seviyor diye onlara sırt çevirecek değilim tabiki ve bundan dolayı kadınları kötü bir varlık olarak da görmüyorum. Aksine bir kadınım olsun el üstünde tutacağım. Benim bu tartışmayı yapmamın sebebi sizin 1 numaralı isteğinizin para olduğunu size kabul ettirmek sadece 😅
- +1 yıl
Bak hala siz diyorsun. O zaman genelleme yapan ve kadına materyalist muamelesi çeken siz erkekler de aldatma potansiyeli olan sadece parayla bir kişinin sanki kalbini de kazanabilecekmiş gibi düşünen evrimde yarı yolda kalmış laf anlatamadığımız cinslersiniz. (Eski sevgilimden değerlendirdim seni)
- +1 yıl
Sizin fıtratınızda parayı daha çok sevmek var ve bunu size itiraf ettirmeye çalışıyorum sadece 😂
- +1 yıl
Hayır yok. Ama sizin fıtratınızda aldatmak var.
- +1 yıl
İnşallah senin dediğin gibi paraya değil de benim karakterime bakarak beni seven bir kız karşıma çıkar da o zaman seni tasdik ederim sana hak veririm. Senin haklı çıkmanı ben senden daha çok isterim inan ki
- +1 yıl
Bu arada iftara hazırlık yapacam gitmem lazım bayım. Seninle tartışmak güzeldi fjdjfjjdjd
- +1 yıl
Umarım karşılaşır ve mutlu olursunnn seni destekliyorum! (Hangi şehirdeysen artık dkjdjd)
- +1 yıl
Çok hoş bir hanımefendisiniz, ben de tartışmayı sevdim. Böyle ölçülü adabıyla tartisan biri pek çıkmıyor çünkü. Tanışmak isterseniz de buradayım. Memnuniyetle. Ben de iftarı bekliyorum zaten ☺️😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBu zamanın kadınlarını doyuramazsın. Zenginlik istiyor, lüks bir hayat istiyor ki babasının evinde lüks dizilerde izleyen kızlar bunlar. Ne versen yerler. Sonra aşk sevgiden ahlaktan bahsederler. Para uğruna bak only de dolaşıyorlar kendilerini satıyorlar. Çamaşırlarını satıyorlar bro bunlar para için herşeyini satarlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet kızlar paraya ve tipe bakarlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılWanda Nara kim ki "bile" kategorisine giriyor?
133 Yorumla- +1 yıl
Wanda nara nın bizzat kendisinden ziyade onun da bir kadin oluşunu kastettim. Kızlar hemcinslerini çok iyi bilirler. Kadınların bizzat kendisi bunu söylüyorsa doğru söylüyor demek oluyor bu.
- +1 yıl
Yanlış. Bir insanın düşüncesini cinsiyet geneline vuramazsın. Eğer öyle olsaydı dünyada 2 tip düşünce yapısı olurdu sadece. Mantıksız yani bu
- +1 yıl
Kendisi para istiyormuş demek ki. Sadece bu anlamı çıkarabiliriz. Kişi kendinden bilir işi çünkü. Ama bu konuda genelleme yapmak kimsenin haddi değil
- +1 yıl
Ne yani gerçekten de paraya çok da önem vermeyen kız var mı yani? Eğer öyle olsaydı meslek sahibi olan kızlar kendilerinden daha az para kazanan erkekleri direkt elemezlerdi bence?
- +1 yıl
Bu parayla alakalı değil. Ona bakarsan kızlar kendilerinden daha başarılı erkeklere de bakarlar. Bilgisi, kültürü kendisinden daha düşük biriyle de birlikte olmak istemezler. Mesele maddiyat değil genel olarak erkeklerin her konuda olmasa da bir çok konuda daha üstün olmasını beklerler. Ha herkes böyle mi değil ama çoğunluk böyle bakıyor
- +1 yıl
Çünkü bunlar bir otorite vibe'ı veriyor ve kadınların bir çoğunun erkeklerde aradigi şey bu. Bu ve benzeri yani.
- +1 yıl
İşte ben de onu diyorum kızlar parası az olan erkekleri direkt kafadan eliyorlar. Kendilerinden aşağı konumdaki erkekleri direkt siliyorlar ve ihtimal dışı kalıyor bu erkekler. Yakışıklı eli yüzü düzgün, karakterli ama kendisinden daha fakir bir erkeğe bakacağına çirkin karaktersiz ama aynı zamanda zengin erkeğe bakmayı tercih ediyorlar. Ben böyle görüyorum.
- +1 yıl
Mesela fenomen bir kız kalkıp devlet memuru bir adama bakmaz. Oysaki devlet memuru olan o adam kendi çapında kendine yettiğini düşünüyordur ve kendini orta seviyeli olarak görüyor fakir görmüyordur. Ama fenomen kız memurun 10 katı kadar daha fazla para kazandığı için onu alçakta görüyor fakir görüyor ve o memur adam para haricinde her anlamda iyi olsa bile ona ihtimal dahi vermiyor
- +1 yıl
Bak herkes demiyorum. Kaldı ki karaktere bakan da çoğunluk. Yani bu durumda her iki özelliği de taşımak gerekiyor. Ama karakter tabiki daha ön planda. Karakterli fakir mi yoksa karaktersiz zengin mi dersen karakterli fakir daha çok tercih edilir tabiki
- +1 yıl
Ama gerçekçi olalım herkes kendi statüsüne yakın biriyle olmak ister. Biraz az biraz çok o kadar farketmez ama arada çok uçurum fark olmaması lazım yani. Fenomen fenomenle evlensin. Memur memurla ya da benzer düzey özel sektörde çalışan biriyle evlensin. Fakir de fakirle evlensin. Bana göre en mantıklısı bu.
- +1 yıl
Herkes kendisi gibi biriyle evlenirse bu tartışmalara da gerek kalmaz
- +1 yıl
Tamam senin dediğin de güzel mantıklı ama... İşte erkeklerde öyle bir şey olmuyor erkek bir kızı sevdi mi köylü kızı bile olsa alıyor onu. Ama kadınlarda böyle bir şey yok. Bu yüzden ben erkeklerin sevgisinin gerçek olduğuna kadınların sevgisinin ise yalan olduğuna inanıyorum desem?
- +1 yıl
Erkekler de kendisinden çok üstte olan kızlara bakmıyor ama. Bu ayrıntıyı atlıyorsun. Normali o zaten. Erkekler daha alta bakar, kadınlar daha üste
- +1 yıl
Zaten klasik bir söz de vardır, şairlerin hepsi erkek tir kadın şair yok öyleyse erkeklerin sevgisi gerçek olandır, diye
- +1 yıl
Ama ikimiz de gerçekçi olalım. Köylü biriyle evlenme ihtimalin çok çok düşük
- +1 yıl
Yani köylü derken köylü olabilir no problem. Okumamış biriyle diyim
- +1 yıl
Benim mi köylü biriyle evlenmem çok düşük ihtimal?
- +1 yıl
Köylü bir kızla evlenmek benim için problem olmazdı fakat köylü kıza ulaşmam zor benim. Etrafımda hep benim gibi olanlar var
- +1 yıl
Ya öyle bişey yok. Bu kadınların sevmediği anlamına gelmez. Ona bakarsan kendisinden daha alt konumda olan biriyle evlenen kadınlar da var. Biz burada genelleme yapmiyoruz
- +1 yıl
Karşıma çıksa köylü bir kız beğensem karakterini de tipini de neden olmasın isterdim
- +1 yıl
İşte kendisinden alt kademede erkekle evlenen kadınlar yüzde 5 i geçmez
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
Etrafında senin gibi olanlar çoğunlukta olabilir ama senin gibi olmayanlar da illa ki var ve olacak da. Hatta en sık karşılaşacağın meslek gruplarından biri de hizmetliler, tekniklerler vs. Tercih eder misin? Sanmıyorum
- +1 yıl
Valla aşık oldu mu bir erkek öyle bir tercih eder ki...
- +1 yıl
Tamam da insanlar genel olarak kendi standartlarında birileriyle evleniyorlar. Sen kaç tane zengin fakir ilişkisi gördün? Doğru düzgün yok ki zaten. Memur memurla evleniyor, fakir fakirle, zengin zenginle genelde böyle oluyor zaten
- +1 yıl
Ya tamam hadi git aşk ol o zaman ne diyim 😂
- +1 yıl
Bir insan neden direkt gidip aşık olsun 😂 Bu beklenmedik bir anda beklenmedik biriyle karşılaşınca aniden olan bir şeydir 😅
- +1 yıl
Mesleğe herkes bakar illa ki ama genelleme yapamıyoruz o yüzden kendimden örnek vereyim. Bir insan isterse dünyanın en havalı, en iyi mesleğine sahip olsun, en iyi paraları kazansın, karakteri yoksa, bana uymuyorsa benim için çöptür.
- +1 yıl
Ha çok karakterlidir ama fazla statü farkı vardır o zaman da istemem. Her şeyin ortası makbul diye düşünüyorum. Karakterli olsun, düzeyi bana yakın olsun en temizi
- +1 yıl
Aşk, sevgi dediğin şeyin içinde kriter yok mu sanıyorsun? Sen birini çok sevip aşık oldun diyelim. Ama karaktersiz biri. Hatta üst seviyeye taşıyalım ahlaksız biri. Yine de evlenir misin? Sanmıyorum. Hani aşık olunca göz hiçbir şeyi görmüyor falan diyorsunuz ya öyle bir dünya yok. Olmamalı da zaten
- +1 yıl
Bu arada aşk aniden olan bişey değil bence. İnsan zamanla tanıdıkça aşık olur, tanıdıkça sevgisi artar veya azalır. İlk görüşte aşk olmuyor, beğenme oluyor o. Kalıcı aşklar öyle olmuyor
- +1 yıl
Belki de dediğin doğrudur ben hep paragöz kızlarla mı karşılaştım acaba bilmiyorum. Direkt itiraf etmediler seni istemememin sebebi parasız olman diye fakat ben öyle düşündüm hep. Belki de sebebi parasiz olmam değildi belki de sebebi beni çekici bulmamalarıydı. Oysa birçok kız da beni çekici bulmuştu ve yanaşmıştı fakat onları da ben çekici bulamamıştım
- +1 yıl
Herkesin kriteri farklı. Herkes para konusunda da farklı düşünüyor, karakter konusunda da, başka konularda da. Herkesin beğenisini alan konular farklı. Sonuçta insan kendine göre belli ölçüleri ve koşulları sağlayan kişileri sevmeye daha meyilli oluyor. Bunlar da sevmekte faktör sonuçta. Tamam her şey kafandaki kritere uymayabilir ama insanı bir şekilde cazip hale getiren özellikler vardır ki o yüzden seviyordur, gerek karakteri, gerek davranış tarzı, gerek bakış açısı. Saygı duymak lazım. Ben mesela inanç konusunda duyarsız kişilere sevgi besleyemiyorum. İyi ki de böyle. İsterse dünyanın en zengin, en yakışıklı iş adamı olsun bana ne. Zerre önemi yok. Ama inancı sağlamdır mesela ama başka şeyi kötüdür ondan istemem mesela. İnsanlar evlenirken tek özelliğe bakarak eş seçmiyor sonuçta bir çok faktör önemli. Bu insanların sevmediği anlamına gelmez yani
+1 yılSikardiiiiiii
00 YorumlaParasız erkeği annesi sevsin diyorum ve gidiyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılYaw bu kızları anlamak mümkün değil daha demin keko mu severler diye soru gördüm, şimdi para, kaç kere kadınlar tipe mi bakar diye soru gördüm bu kadınlar ne cins varlıklar yaw.
01 Yorumla- +1 yıl
Cins değiller, kafa karışıklığı yaratmaya çalışarak asıl istekleri olan paraya ulaşmaya çalışan varlıklar bu kadınlar 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılSiz ağlamayı ne zaman bırakacaksınız
06 Yorumla- +1 yıl
Siz paraya tapmayı ne zaman bırakacaksınız?
- +1 yıl
Annen öyle mi
- +1 yıl
Tanıdığım bütün kadınlar öyle, hepsi paraya doymayan insan tipleri
- +1 yıl
Kendi ailemdeki kadınların hepsi de dahil
- +1 yıl
Git para kazan o zaman
- +1 yıl
O konuda sıkıntı yok zaten, benim hoşuma gitmeyen şey sadece paraya değer veriliyor olması. Bana kişilik olarak hiç değer verilmeyecek yani, sadece Parama değer verilecek her zaman
+1 yılParaya tapmıyoruz lüksü seviyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben para degil asik oldugum adami istiyorm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılReddediyorum. Fiiiiişşiiiik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Wanda Nara bile çıkıp "kadınlar sadece para ister" dedi, buna rağmen hala paraya adeta taptığınız gerçeğini ret mi edeceksiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne