Sevgilim neden böyle ne yapmaliyim?

Sevgilimle tartıştık ve benimle görüşmeden evden çıktı gitti. Bir süredir sürekli tartıştığımız bir durum var. Konunun ne oluğu önemli olmaksızın, tartışmadan sonra ben onunla hep konusuyorum, anlamaya ve kendimi anlatmaya çalışıyorum, benden kaynakliysa özür diliyorum ve gönlünü alıyorum, hatta hakli da olsam küs olmayalim diye adim atiyorum ve ondan da bunu bekledigimi, aksi halde cok incinmis ve degersiz hissettigimi söylüyorum. Ama o ya sadece özür dileyip beni sevdigini söylüyor ve hicbir sey olmamis gibi davraniyor ya da adim atmiyor ve küslük devam edip ayrılığa taşınıyor. 1,5 senelik iliskimiz var. Her seferinde ben onun pesinden gidiyormusum gibi hissediyorum ve bu beni cok üzüyor. Benim icin savasmana degmez mi ya alt tarafi bir adim atmani istiyorum diyorum ya hep beni sucluyor ya da ben duygusal tarafimi kapattim diyor. Onun dışında insan olarak iyi biri, sahipleniyor vs onlarda sıkıntı yok üslubu sert biraz sadece ve ben de kirildigim zaman hicbir sekilde gelip gönlümü almiyor. Ama o neye sinirlenirse sinirlensin ben telafi etmeye onu sakinlestirmeye calisiyorum seviyorum sariliyorum. Bunlarin hic kiymeti yokmus gibi davraniyor...
Bu durumla ilgili düşünceleriniz nedir?
Lutfen ciddi dusuncelerinizi yazar misiniz?
Teşekkürler..
Sevgilim neden böyle ne yapmaliyim?