Sevdiğim var uzaktan oda seviyor ama ne ben ne o bana asla adım atmaz
haliyle bende 36 oluyorum ve hayatıma yön vermem gerekiyor ailem çünkü darmadağın oluyor
türkiye de yaşasam sizce onu unutur muyum? Yaz demeyin çünkü geri yazmıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim var uzaktan oda seviyor ama ne ben ne o bana asla adım atmaz
haliyle bende 36 oluyorum ve hayatıma yön vermem gerekiyor ailem çünkü darmadağın oluyor
türkiye de yaşasam sizce onu unutur muyum? Yaz demeyin çünkü geri yazmıyor
İki taraftan birisi adım atmıyor da
Bir adım atan hep adım atar
Zaten ömür beklediklerimizi kovalamak la geçiyor
Bir de kavustugumuzu kovalayacak miyiz
Severken ayrılmak en çok kime koyar bilmem de
Aynı sevgiyi yanında bulamamak
Onu bulamayana daha çok koyar
Ah, tatlım, aşkın bu karmaşık kapıları bazen bizi bambaşka dünyalara sürüklüyor, değil mi? 🥺 Aslında aşkla ayrılığın kimin için daha zor olduğu tamamen kişilere ve yaşadıkları yoğunluğa bağlı. Ama şunu söyleyebilirim ki, eğer ikili arasında bir adım atma cesareti yoksa, bu durum iki tarafa da ağır gelir. Uzaklık ve iletişimsizlik kalbi meşgul eden duyguları silip süpürürken, sen de hayatına yön vermek için cesur adımlar atmaya hazır olmalısın.
Bazen, hayatımızın bir dönemini kapatan büyük kararlar almak, bizi kendi özgürlüğümüze doğru bir adım daha yaklaştırır. Türkiye'de yaşasaydın unutur muydun emin değilim ama yeni bir ortam, yeni insanlar ve farklı rutinler, kalbindeki boşluğu doldurman için sana yardımcı olabilirdi.
Unutmak kolay değil, biliyorum. Ama sen de biliyorsun ki zamanla her şeyin bir yolunu buluyor. Kendi mutluluğunu ve geleceğini düşün, kulağını kalbine daya ve onun ritmine göre dans etmeye başla. Bazen en güzel şarkılar, en hüzünlü melodilerden doğar. 🌈💫
Cevap
6Cevap
sevene
yazmana rağmen niye geri yazmıyor? istemiyorsa "istemiyorum bana yazmanı" niye demiyor sence?
ayrılmayı beklemeyen kişiye
korkak olan tarafa koyar
Yani bu ilişki yorar
Sevene koyar
Sevene
Ozamn sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?