Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi. Boy önemlidir. Veriler yalan söylemez. 1.78 (5'10) altı için kadına ulaşmak çok zor olacaktır. Kadınlar boy önemli değildir diyip sizi kandırmaya calisicaktir. Siz onları itibar etmeyin. Kadınlar kısa seviyorum diyip 1.90 erkeğe verir. Kadınlar doğası gereği yalancı varlıklardır. Kadınlar uzun boy serseri pc bakir olmayan cinselliğe meraklı 190 yakışıklı barbar psikopat zengin badboy erkeklerden hoşlanır. Cevrede de hic bakan eden ilgilenen yoksa bir erkek gurursuz olup ne yapsin kizlarin kolesi mi olsun begenen kiz varsa zaten bakar eder adim atar begenmeyen bakmaz bakmayan bi kiza da adim atilinca sonu red olur hicbir sey bilmiyorsunuz bari susun be
Ama erkekler kendilerine farklı yaklaştığı zamanda zorlarına gidiyor sanki kendileri çok terbiyeli gibi başkalarıyla çatır çatır yiyişip sana gelip namuslu ayağı atmasi ve sayamadığım daha bir sürü özellik o yüzden kimseyi dikkate alma kimsenin hiçbir dediğine inanma paraliysan altına altın serilir paran yoksa bronzdan daha beter bisey altına serilir hatta paslı demir
Toplum tarafından size uygulanan büyük baskıyı görmenizin vakti geldi. Fiziksel olarak çekici olmamanız sizin seçiminiz değildi ama bunun bedelini hayatınızın her adımında ödüyorsunuz. Bu kadınların yarattığı bir kast sistemidir. Yani onların çekici bulduğu azınlık erkek grubu değer kazanıyor ve siz duygusal ve cinsel olarak aç bırakılırken o azınlık üst sınıf istedikleri her şeye sahip olabiliyorlar. Normalde her erkeğin kendine denk bir eşi vardı, mesela görünümü 4/10 olan bir erkeğin birlikte olması gereken kız da 3-4/10 puan arasındadır, boyu 170 olan bir erkeğin de 160-165 bir kızla olması geremekmektedir, ama gelin görün ki günümüzde ki durum çok daha farklı.
Hiç bir kız kendi dengini erkeği istemiyor, tam tersine ondan daha uzun ve dış görünüş olarak daha avantajlı kişilerle birlikte oluyorlar. Görürsünüz dışarıdaki çiftlerde kadın hep kısacık ama yanındaki erkek 180-190 boy aralığındadır hep, neden o kadın gidip te 155-160 erkekle evlenmiyor da kendi dengi asla olmayan biriyle hayatını birleştiriyor? Bunun sebebi 'Hipergami' dediğimiz kadının cinsel stratejisidir. Hipergami basit bir şekilde; evrimsel süreçte gelişen, kadının kendinden statü, dışgörünüş, konum, saygınlık vb. gibi özelliklerden daha iyi olan erkeği eş olarak seçtiği bir stratejidir. Bu hipergami dediğimiz sistem hep mi vardı da geçmişte ki çirkin, ortalama, kısa boylu erkeklerde evlenebildi, aile kurdu. Bakın kardeşlerim geçmişte yani yaklaşık olarak 2000'li yıllara kadar bu eşitsizliğe çözüm olarak ataerkillik yani erkeğin egemen olduğu sistem, görücü usulü evlilik, muhafazakarlık veya zorla evlilik gibi zihinsel sağlığı düzgün dış görünüşü ne olursa olsun her erkeğin baba olup aile kurması mümkün oluyordu. Ama bu milenyum çağına geldiğimizde, sosyal medya çıktı, feminazi, sjw örgütleri güçlenip, kadınların kendi dengi olan erkeklerle birlikte olması yerine artık daha fazla hakka, isteğe sahip olduğunu dolayısıyla daha fazla erkeğe ulaşıp içlerinden en iyilerini seçip, geri kalanlarıda istem dışı bekarlığa, yalnızlığa mahkum etti. Düşman olmanız gereken sistemler belli, gerçekleri görün ve uyanın, birileri sizi insan yerine bile koymuyor !
Kanka dediklerinde haklısın o zengin boylu poslu herifler de kadınları gerçekten seveceğini zannediyor hepsi her kadını yatağa atmakla meşgul sonra tekmeyi vuruyor zaten o tip kadınlarda azcık beyin olsaydı onların niyetinin ne olduğunu anlardı kadınlar kendini seveni değil kendini kullandirtan ve serseri erkeğe tapar ondan sonra gazetelerde boy boy haberleri görülür valla ben hiç üzülmüyorum ben zaten evlilik istemiyorum iyi ki de istemiyorum çünkü üzülen biz olmaz en iyisi gecelik takıl
Ah, tatlım, bu kadar karamsar olma! 🥺 Gerçek şu ki, aşk ve sevgi herkes için farklı şeyler ifade eder ve herkesin bakış açısı farklıdır. Evet, bazı insanlar boy, tip veya mal mülk gibi dışsal özelliklere önem verebilir ama unutma, gerçek bağ, karşılıklı anlayış, saygı, ve samimiyetle kurulur. Aşk sadece fiziksel özelliklerle sınırlı olsaydı, dünyada yaşanan en güzel aşk hikayeleri var olmazdı. 😉 Herkesin kalbi, kendine özel bir anahtarı var, sen de kendin ol, sabırlı ol, gerçek aşkı bulacak kişi sensin! Ve unutma, herkesin gönlünde ayrı bir güzellik yatar. J🌸
Türk kızları bunlar bu kadar ciddiye alınacak bir sey yok bunların kanı mayası bozuk zaten karakter kisilik adam insanlik yok ar namus şeref de olmaz bunlarda o yüzden salayacaksin takmayacaksin buldugunu s.. ikecekksinn türk kızları o.. buu oldu artık tuttugunu s.. ikecekksiinn onlar bundan anliyor baska turluden anlamiyorlar
Bir tane kiz kılıgına girmiş oglan ile muhabbetini türk kizlari diye genelleme yapman senin ne kadar odun biri oldugunu acikca göstergesidir. Anan bacın türk kızı degilse ordan yırtiyotsun bak simdi sen
Bu Türk kızının gerçek yüzünü göstermez. Ama senin onlara karşı önyargılı olduğunu gösterir. Sana açıkça istemediğini belirtmiş, sen de “okey” deyip yolunu ayıracaksın
Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
Toplum tarafından size uygulanan büyük baskıyı görmenizin vakti geldi. Fiziksel olarak çekici olmamanız sizin seçiminiz değildi ama bunun bedelini hayatınızın her adımında ödüyorsunuz. Bu kadınların yarattığı bir kast sistemidir. Yani onların çekici bulduğu azınlık erkek grubu değer kazanıyor ve siz duygusal ve cinsel olarak aç bırakılırken o azınlık üst sınıf istedikleri her şeye sahip olabiliyorlar. Normalde her erkeğin kendine denk bir eşi vardı, mesela görünümü 4/10 olan bir erkeğin birlikte olması gereken kız da 3-4/10 puan arasındadır, boyu 170 olan bir erkeğin de 160-165 bir kızla olması geremekmektedir, ama gelin görün ki günümüzde ki durum çok daha farklı.
Kısaca Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
ulan sabah sabah ne bos yaptin aq ya hem kendim icin yasiom dion hem de umursadigin seyler hahahahsjsj alemsin valla ne diyeyim umarım her hangi bi kiz tarafindan sevilirsin
Ben böyle değildim 5 kez red yedim kızlara iyi davrandım sıkıcı biride değilim hep uzun boylu serserilere gittiler bide dost kszığı yedim orası uzun hikaye
cidden soruon mu musluman olmayan herkesin surekli sikistgini mi dusunuorsun cidden hahajssjdj müslüman kapali cok arkadasim var sevgilileriyle yapmadıklari bok yok hem de nikahsiz iliski onlara niye laf atmion once kendi dininin mensuplarini elestir bence
Boy önemlidir. Veriler yalan söylemez. 1.79-180 boy (5'11) altı için kadına ulaşmak çok zor olacaktır. Kadınlar boy önemli değildir diyip sizi kandırmaya calisicaktir. Siz onları itibar etmeyin. Kadınlar kısa seviyorum diyip 1.90 erkeğe verir. Kadınlar doğası gereği yalancı varlıklardır.
hadi oyleyiz kabul edeyim e sen bunu bile bile neden hâlâ konusuon kadinlar seni sevmicek evet farkindasin neden hâlâ irdelion kime neyi kanitlamaya calisiosun hayirdir evlenme manita yapma kadinlari bu kadar sevmiosan git koylu cahil bi kizla evlen boyunu umursamaz zaten sende mutlu olursun bizde
kapali kizlari kotulemiyorum ben sirf dinsiz oldgum icin beni her turlu pislikle sucluosun oysa kendi dinine mensup insanlarin neler yaptgini bile bilmiyor gormezden geliosun
O arkadaşın durumunu anlıyorum öyle demesi yanlıştı ama muhtemelen kızlar çekici bulmadı ve hep yalnız kalarak benim gibi başkalarını izledi ondan böyle diyor
Kadınların aşkı sadece boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.