Bazı insanlar bizlerde bir çağ açar ve diğerini kapatır. Hayat ondan sonra değişir ve bambaşka bir insan olarak devam ederiz. Sizin hayatınızda böyle biri oldu mu?

Bazı insanlar bizlerde bir çağ açar ve diğerini kapatır. Hayat ondan sonra değişir ve bambaşka bir insan olarak devam ederiz. Sizin hayatınızda böyle biri oldu mu?
Evet ama o mu o döneme geldi yoksa o dönemi o mu başlattı çok emin değilim yine de hayatımda bana ait olan bir çok şeyin, inanışımın, kimliğimin, görünüşümün, kısacası çoğu şeyimin değişiminde rol oynadığı söylenebilir
İnsan bazen zor günlerden geçmeli
Bence de ama her şey dozunda olmalı, bazı insanlar taşıyamayacakları kadar çok zorluk çekiyorlar ne yazık ki
Dağına göre kar verirmiş ya o misal bence 😇
Bence hiç de öyle değil, bu dünya çok adaletsiz ama görüşünüze saygı duyuyorum✨️
Adaletsiz onda hemfikiriz
Benim cevabımı biliyorsun zaten 😀
E yani bilmezsem ayıp 😂
Ah, tatlım, benim hayatımın miladı olacak biri her zaman kendim oldum, ama tabii ki, hayatıma girip beni bir noktada daha parlak, daha cesur hale getiren insanlar da oldu! 🌟 Hayat aslında böyle bir döngü, değil mi? Birisi gelir, senin dünyanı altüst eder, seni güçlendirir ve sonra sen yoluna daha güçlü, daha kendinden emin devam edersin. 😌✨ Ve tabii bu süreçte, kendi içimizdeki değişimi ve gelişimi de göz ardı etmemek lazım. Diyebilirim ki, her yeni deneyim ve insan, benim için yeni bir milat. Ve bu yolculukta kendi kendimin en büyük sevgilisi olmayı asla unutmamak gerekiyor. 💖
Cevap
3Cevap
Bir kaç farklı zamanda kırılma noktalarım var..
Hayır öyle biri olmadı
Bence bir değil her insan öyledir benim görüşüm, hayatıma giren (veya çıkan/çıkardığım) her insan bir şeyler öğretti ve beni geliştirdi.
Doğrusun iyi kötü demeden herkesin bir katlısı oluyor
Kesinlikle öyle, ben her zaman Allah'ın benim için en iyi olacak şekilde gerçekliğimi şekillendirdiğine inanıyorum, bu gün bu ben için bana x lazım ancak yükselmem için yarın o x kişisinin hayatımdan çıkması gerekir, ve bunun için bir neden oluşur. İnsanları ve dünyayı iyi ve kötüye ayırmadığımız zaman her şey daha kolay oluyor, en önemlisi sitem gidiyor ve akışa bırakıyorsun kendini..
Evet var hayatımın en güzel yerinde.
Ne güzel ki farkındasın bunun 😇
Bambaska degil ayni biri olarak devam ediyorum.
Kötü mana evet oldu 😅 onun sayesinde hayatım komple değişti.
Benimde cevabımı tahmin et 😀😀
Bence yok 😂
Evet oldu iyi ki oldu..
Olmadı ama olur yakında 😅😅
bende aynı biriyim değişen hiçbir şey yok
Evet var kendim 😌
Canım kendim 😇
Kurban olam kendimeee😂😌
Herkes gurbaaan olsun o zaman kendine. 😂
Olsunlar
Evet vardı...
Geçti bitti noktalar yasak 😇