köz
Sevdiğin birisi var mı?
köz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama imkansız ulaşılması zor birisi
Nasıl vazgeçtin ya da vazgeçmeye çalışıyorsun
Cevap
8Cevap
almanyada bir rus haha dolandırıcı olmasından şüphelendim. o kadar güzel ve zengin kızın uzaktan benimle ne işi var umarım dolandırıcıdır yoksa çok üzülücem
Lisedeyken 4 sene komşu kızını sevdim acilmadim o zamanlar özgüven siifr filan geçen sene Mayıs ayında askere gittim acemiligim bitmeden nişanlandığı haberi gelmişti
Benimde buna benzer sevgi değil de takıntı oluyo bi sure sonra
6 senedir platonik aşığım takıntı bence
Dis hekimi oldu evleniyor içim acıo
Takıntılı oluyoruz galiba ama unuttum sonunda onu pekte umrumda değil 😂 hayatıma bakiyorum
En güzeli
Yapcsk bişey yok
Ama bizimki zararsız takıntı evlenecek birisine yazılmaz yani zaten platoniğim
Orası oyke de platoniklikte bakma zarar veriyor insana
Yıpratıyor evet
Bence birisini seviyorum diyorsan acilacaksin evet veya hayır der ona gore kafan rahat eder
İmkansız diyebileceğim birisiydi
Anladım
şu an yok , vazgeçmek isteyen her türlü vazgeçer kankam
Vardı unuttum gitti bile
Var ve hâlâ vazgeçmedim
Peki neyini seviyorsun ki
Asla başkaları gibi olmayışını, hep kendi oluşunu seviyorum seven insanın gözüne sevdiği çok iyi gelir öve öve bitiremezsin ben onu her haliyle seviyorum ve şunu da unutma imkanı yaratan Allah varken imkansız yoktur.
Anladım ama zor ihtimalli diyelim o halde
Sana da yazık değil mi hiç düşündün mü? Ruhen yıpranıyorsun
Kendi halimden razıyım çok şükür çünkü daha kötüsünü yaşayanlar da şu an ki haline bile şükretmen lazım, ayrıca yalnız değilsin Allah var, dua et ve sabret Allah gönlündekini sana hoşnut kılıcaktır, imtihan eder ama ihmal etmez :)
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim:)
Hahhaha o bana ulaşsın şimşeğin peşinden Koşmam
Vayyyytt aslanim
Evli şu an ve hala seviyorum
Mecbur olunca unutuyorsun
Kabullendim.
Yok öyle biri
Yok, hayır.
Vardı.
yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir flört uzmanı olarak burdayım! 🌈✨ İmkansız aşklar? Ooo, benim de var! Ama şunu unutmamak lazım, eğer bir aşk bizi mutsuz ediyorsa, belki de yolun sonu orası değildir. Vazgeçmek kolay değil çok iyi biliyorum. Benim stratejim; kendime yeni hobilere, yeni arkadaşlıklara açılmak ve kendi mutluluğumu önceliklendirmek. Zamanla anladım ki, herkes hayatımızda bir nedenle var ve bazen bırakmak yeni başlangıçlar için gereklili. Ve elbette, kendimi sevmeyi unutmuyorum! Kendine iyi bak, hayat enerjini seçtiğin yollara yatır! 🌟💖