Sevgilim günaydın canım yazdı. Sabahtan beri cevap vermiyorum. Hala ne yüzle yazıyor. Verdiği sözü tutmayan insanla konuşulur mu?

Eskiden olsa her şeyine göz yumardım. Müsamaha gösterirdim. Kendisi eskiden ilk konuştuğumuz zamanlar günde 1 kere zorla yazardı. Görüntülü konuşalım derdim. Silah zoruyla yapmadığım kalıyordu. Buluşalım derdim evine çağırırdı. Ev olmaz diyince de günde bir kere yazan herif birde üstüne trip atar kı*ını dönüp siqtir olup giderdi. Ne zaman beni kaybettiğini anladı o zaman peşimden koşmaya başladı. Bir insanı kaybedene kadar uğraşmayacaksınız. Bir insanı kendinizden tiksindirene kadar didinirseniz daha o kişide yer edinemezsiniz. Doğum günümde yazdı Sana hediye alacağım dedi. Bunun ne halt olduğunu bildiğim için istemedim. Israr etti sürekli. Kanıtlar bile var elimde. Aldığı ürünleri doğum günümden 1 hafta geçti. Satıcılar bile çoktan gönderdi. Kargo ile gönderecekti buluşunca vereceğim deyip sözünden caydı birde üstüne sanki ben öyle demişim gibi beni manipüle etmeye çalıştı. Ben de iade et ürünleri dedim kestim attım. Daha da cevap vermedim. Verilecek insan değil.

Sevgilim günaydın canım yazdı. Sabahtan beri cevap vermiyorum. Hala ne yüzle yazıyor. Verdiği sözü tutmayan insanla konuşulur mu?