AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oğlak erkeği kova kadını. İmkansız bir aşk. Kova sıkılgan oğlak kaygılı. Kova arkadaş sevgili ister. Arkadaş kelimesini hissettirecek.
Aşkı geçtim arkadaş bile olamadık tanışamadık ki iki gün konuşmayla 😂
Bir taraftan inatçı keçi oğlak bir taraftan herşeyden sıkılan yoğurt kovası. Olmaaaaz olmaaaz.
Bende inatçıyım ama oluyordu
Sen fevrisin 🤔
Aslında biz anlaşıyorduk ama inatlaşıyorfuk o da dediğim dedik bende öyle hep onun dediği oluyordu
Sen kendine karışılmasını asla sevmeyen birisin. O ise pimpirikli birisi kafası sürekli işkolik kariyer gelecek kaygıları soğuk yapıda biri. Sen daha sempatik arkadaşçıl ağzı iyi laf yapan biri istersin.
Yok bana karışmıyordu iki gün konuşmadan ne olacak zaten sadece ben onu beklettiğimde laf yapıyordu birde sesli konuşmak istiyordu hep
Ondan kaynaklı davranışsal sorundan dolayı seni de sıkmış bunaltmış belli.
Ben konuşmayı kesmedim o kesti 😂
"Hep onun dediği oluyordu."
Ne kadar doğru.
Oğlaklar otoriteldir bu yüzden de benim dediğim olsun isterler kadını da erkeği de. Aslan burcu kadını gibi yönetmeyi seviyorlar.
Yönetici pozisyondaki erkek. Sadece onun izin verdiği kadarını yapabilirsin ama o istemezse elin kolun bağlamıyorlar.
@DedektifMinnie konuşmuyoruzzzz
@yasintr konuşmuyoruz yazar mı
Oğlaklar işine gücüne bakarlar ama güzel anılar biriktiyse özlerler sürekli.
Güzel anılar biriktiremedik 2 gün demiştim.
Hee unutmuşum o zaman hiç dönmez umrunda bile olmaz.
Nasıl yazdırabilirim diyorum
Her türlü düşündüm de bu adam planlı projeli bir kafa yapısına sahip sende sıkılgan fevri olduğun için uğraşamazsın çabuk sıkılırsın
Sana desem ki şöyle böyle davransan ilgisini çekebilirsin diye bir süre sonra uğraşmaktan sıkılacaksın yani kova kadınları uğraşmayı sevmiyor direk kestirip atıyorlaf
@YasinTR balık kadını olarak katılıyorum. Oğlak erkeği gerçekten de uğraşılması gereken erkekler. Yönetici pozisyonda olduğu için sıradan kadın tripleri ona sökmez. Yazmaz. Yazılmasını bekler.
@DedektifMinnie hmm demek balıksın. Hayalperest duygusal cin gibi herşeyin farkında ama mazlum gözüken sürekli değişen bir kızsın 😺 Maneviyatın yüksek olsa da bu değişkenliklerini napcaz 😺
@YasinTR oğlak erkeği ruh hâli değişen bir balığı güzel idare ediyor bence, hatta derdini unutturuyor. Yüzünü gülümsetiyor. Kontrolcü bir balık kadınını sadece o yönetebilir.
@DedektifMinnie valla adı üstünde balık kadını oltaya yakalandı mı tutacaksın fazla sıkarsan elinden kayar gider tutmazsan kaçar gider 😂
@YasinTR balık değersiz hissederse ve aldatılırsa gider. Çok sevilirse karşılığını verir.
@DedektifMinnie hmmmm peki balık kadını sadık mıdır mesela balık kadınıyla evlensem ilişkim nasıl olur bide balik kadını çok değişken insan ister istemez güvensizlik yaşıyor çünkü değişken olduğu için bir anda değişen tavırları olabiliyor ve bişey olduğu zamanda hicbişey olmamış gibi hareket edebiliyor napcaz
@YasinTR balık kadını sevdiğine sadıktır ama sevmediği birisini de bozuk para gibi harcamaktan çekinmez. Sevdiği erkek için erkek arkadaşlarıyla ilişkisini bile kesebilir. Ruhsal değişimleri ani olarak yaşadığı durumlar ile ilgilidir. Mesela seni kıskanıyorsa bir anda durgunlaşıp içten içe kendini yiyor olabilir.
@DedektifMinnie hmmm yani balığın gönlü olacak istediği biriyle gönlü olduğu biriyle birlikte olacak onu isteyenle değil ki zaten kendisini isteyeni de istemez sanırım.
@YasinTR sevdiği kişi onu seviyorsa onu isteyenle birlikte olmuş oluyor otomatik olarak.
@DedektifMinnie teşekkür ederim bilgiler için 😺
@DedektifMinnie balık tanıdığım yokta balık kadınları dikkatimi çekiyor duygusallığı falan
@YasinTR rica ederim. Balık kadını çok sabırlıdır. Oğlak erkeğin güçlü duruşu, karakterinin güzelliği, ağır başlılığı dikkatini çeker. Balık kadını zor sevdiğinden bayağı bir uğraşır oğlak erkeği ile.
@DedektifMinnie 👍👍👍
Ben yengeç burcuyum da yine de bilgiler için saol
Rica ederim.
@DedektifMinnie ben ona yazmam ve sıkılmam da bende inatçıyım onun yazmasını istiyorum aslında anlaşıyoruz bir sıkıntımız yok biraz da ona bağlı her şey
Soru sahibi oğlak erkeği bildiğin erkeklere benzemez. Ona her istediğini yaptıramazsın.
@DedektifMinnie istese dönüyorlar ama
Hayatında önemli birisi isen dönerler. 2 günde tanıdığı bir kadın için değil.
@DedektifMinnie 2 günde tanıdığı kadını önceden tanıyor, tanışıyoruz.
Önyargılısın dediğin için gidecek bir tip değil ama.
Oglak burcu komple dengesiz kanks. Kadini da erkegi de. tanistigim hepsine hafif ya da agir bipolar var 😅
Bana konuşuruz diyip iki gün boyunca konuştuk ön yargılısın dedim diye bahanelerini sundu konuşmayı kesti iki gün konuştuk sadece birde önceden tanıyorduk birbirimizi
2 gun sonrs yine yazar kanks. Bu burc oyle. He bir de asiri gururludurlar. Baxilari afedersin it gibi pisman olsa bile ilk senin yazmani bekler. Tabi herkes ayni degil ama diyorum ya kisilik bolunmesi yasiyor benim tanidiklarimin hepsi.
Benim oğlak kız arkadaşım vardı kankam 5,6 yıllık resmen yalakalıydı yapıyordu yapıyordu özür diliyordu bende bitirdim arkadaşlığımı yol verdim sildim herşeyini bu yıl beni eklemiş ınstdan bakmadım bile isteğine silmiş geri neyse ama oğlak erkeği hiç hayatımda olmadı ve bu çocukla çocukluğumuzu biliyoruz bana böyle yapması olmadı üzüldüm gerçekten yeni tanıştığı biri olsam neyse ortada bir şey yokken konuşmayı kesti
Konu ciddi bir durum degil ise senle sevgili olma konusunda emin degilmis zaten kanks. Heralde bosta okdugundan boslugu dokdurmak, gonulsuzce size bir sans vermek istemis olabilir. Daha sonra o onemsiz konuyu da bahane olarak kullanmis olabilir
İlla konuşuyoruz diye sevgili olmamız gerekmiyor iki güncük konuşmayla birbirimizi tanımış olmuyoruz yaptığı bahane gibi geldi bana var ya yeni tanıştığı biri olsam bana böyle yapması bu kadar koymazdı ve birde ortada sebep olsaydı susardım yine
Kanks cok takilma ya. Demekki boylesi daha hayirliymis. Daha 2 gunluk konusmaya boyle problem yapiyorsa dusunsene yarin obur gun muhabbeti ilerletmissin ve birden bire boyoe davranmaya basladi. Daha cok baglanmisken boyle davranmasi daha da koyardi. boş ver cok takilma. Senin hatan ya da eksikliginden kaynakli degil bu. Senle konusmaya baslayio sonra boyle yapmasi onun adiligi.
acaba geri döner mi? Bu kızı üzdüm halini hatırını sorayım diye bi insafa gelir belki 😂
Oglak gelirse hiic sasirmam. Bence tanidigin ise ozur diler zaten. Cocukluktan beri tanisiyoruz diyorsun.
Tanışıyoruz o zamanlarda iyi çocuktu genelde bana laf atıyordu bende pek konuşmuyordum onunla yüz vermiyordum 😂 ama şimdi yaptığına bak ya
* hâlâ da iyi çocuk bu arada gayet düzgün bu devirde zor bulunan tiplerden biri
Her sey gonlunce olur insallah kanks.
İnşallah yazar ya cumartesi günü konuşmayı kesti baya üzüldüm
Kanks sende mi oglaksin 😅 Konuyu bilmeden dogru yorum yapamam ama hem cok uzuldum hem dengrsizlik yapti diyorsun hem arasin konussun istiyorsun.
Kovayım ben
Ayh evet, çok dengesizler ya bazen bir soğuk bir sıcak davraniyorlar
O da öyleydi
Benim sevdiğim çocukta böyle
Ortada bir şey yokken konuşmayı kesti gitti iki gün konuştuk iyiydi bi ön yargılısın dedim bahanelerini sıraladı gitti önceden de tanışıyoruz birde
Hep böyleler zaten
Ama bu çocuk düzgün iyi biri cidden bana böyle yapması kırdı beni üzdü
Dengesizz
Orası öyle acaba yazar mı ki
Sanmıyorum benimki yazmadı
Yazmasın bende yazmam her şey karşılıklı
Sen bilirsin
Beni umursamamıştır da kesin o bana bahanelerini sunup defolup gitti iki günlük kızı neden umursason ki başkaları daha kıymetlidir her zaman
Valla benimki de öyle umursamıyor gibi ama nedense sürekli seviyormuş gibi gözüküyor sürekli bakıyor gülümsüyor bilmiyorum karmakarışık
O umursamıyor sanırım ya kendisi konuşmayı kesti bi yediremedim kendime ortada bişi yokken iki günde konuşmayı kesmesi koydu
Yazma o yazana kadar
Yazacağı meçhul 😂 inşallah karşılaşırım onunla amin.
Çokça aminnn, inşallah yazar bana amiinn 😂
imkansız olanlar onlar için kıymetli
İmkansız ol sende
Olayım 😂
Soğuk davran ama çokta değil imkansız ol işte
Aşko konuşmuyoruz finito davranamam öyle 😂
Eğer yazarsa öyle davran diyorum gerçi yazıcağını pek sanmıyorum
Hüüüğ🥹
Üzülme
Rüyamda gördüm seni desem ne kadar inandırıcı olur?
İnanmaz
@lloylesinebirhesaapp umarım yazar story atıp duruyor
İnşallah yazar
İnşallah.
Amin
Storylerini beğensem yazar mı ki
Hayır
Ben ona yazdıracam yeniden kafaya koydum ilgisini çekeceğim
Valla ben ne yapsam olmadı tek çare dua ve sabır
Oldururuz bir karşılaşalım😂
Yaniii
Evet bakalım ben dediğimi yaparım zor da olsa
Her şey gönlünce olsun
Seninde
Teşekkür ederim:)
Rica ederimm
:)))
Umarım tavlarım😂
İnşallah 😂
Umarım sende tavlarsın amiiinn
AMİİİİNNN
Benim tavlamak için bir şey bulmam lazım sende yardımcı olsannn
Asko valla bilmiyorum, çünkü ben her yöntemi denedim benimki olmadı
Kimse fikir vermiyor çıldırcam
Sakin
Aşko sende fikir ver dine bağlı biri, şiir, söz seviyor
Kendini paylaş ve bir söz yaz fotonun üstüne
Bunu bir arkadaşım söylediii😂 ikiniz de aynısını söylediniz
E yap o zaman 😂
Yapayım bakalım
Evet
İşe yaramazsa eğer başka fikirlerin var mı
Göndermeli şeyler paylaşabilirsin
Olur
@lloylesinebirhesaapp storymi görüp yazmamış ben napayım
Hemen ilk şeyde olmaz mı oğlak burcundan bahsediyoruz
Olmaz ki* yazamadım
Yav yazmıyor kendisi de story atıyor yanıt veresim var Bi yazsın daa
Yazmazz
Yazacakkk
Yazmazzz
İnadını kırıcam onun
Yap bakalım yapabilirsen
İnşallah yapcam yav çok geziyor bu oturduğum yerin şehir dışına çıkmış nereye gitmiş bilmiyorum story atıyor görüyorum acaba birini mi buldu ya
Olabilir
3 yıldır yalnız ama
Erkek milleti bu yaparsa yapar asko
Tabi erkek milleti sonuçta
Benim sevdiğim çocukta yazmıyor ben napicam
Biz yazcaz öyle duruyor 😂
Yazan taraf hep biz oluyoruz
Yani güzel bir bAhane bulup yazacaksın
Ders'i bahane etmiştim 😅 sınavım vardı o zamanlarda paragraf çözüyordum gidip ona yazdım yardım istedim çok güzel davrandı valla
Ben bundan ne isteyebilirim 26 yaşında adam.
İyi değilim dertleşelim mi de
Bende 21 yaşındayım.
Ne oldu derse ne dicem
Uydur bişiler işte
Konuşma uzasın da her an yazabilirim benim işim belli olmaz
Uzatmaya çalış aklında bir plan kur
Kendimi çok kötü hissettiğimde de yalnız bırakmaz herhalde yanımda olur.
İnşallah öyle umuyorum
O kadar kalpsiz değildir ya
Asko çok net konuştu bana yazmayacağı belli birde terslerse
Denemekten zarar gelmez bende kendime beni tersler diyordum ama gayet iyi davrandı normalde soğuk davranırdı
Korkmak
Bende korkuyordum ama kötü davranmadı
Bu kötü davranırsa vah halime
Pozitif düşün
Neler dediğini görsen sende korkardın tersler diye
Emin ol anlıyorum seni, keşke bir şeyler deseydi ben engellendim ama engelimi kaldırdı
yaa çok kötü olmuş bende engellenmek istemiyorum.
Ya o kadar kalpsiz olduğunu düşünmüyorum
Aşko nasıl bahaneler sundu bana ciddiydi benimle konuşmak istememekte umursamaz beni bence
Denemekten zarar gelmez bence
Sonra engel yemek belki de daha kötü şeyler dicek sonra ağlamak ben
O zaman onun da yazmasını bekleme yazmaz çünkü yine de sen bilirsin
Yazmazsa hakkında konuşurum kulağı çınlasın 😂
Sen bilirsin, ama onun yerine dua etmek daha iyi değil mi
Evet iyi
Evett
Evettt
Öyle ya
Bu çocugu rüyamda ikinci görüşüm pff
Çok düşündüğün içindir
Oğlaklar çapkın olur ondan dolayı da tutarsız. Aklı sürekli gözüne hoş görünen kişilerde olur. Sayısı da bir ortamda en az2-3 tane olur
Bu çocuk yalnızmış bir kaç yıldır ortada bir şey olsa tamam dicem o da yok
Bak oğlaklar hep yalnızdır 😄 ama bakıştığı, flörtleşme peşinde olduğu çok kız var emin ol benim tanıdığım kadın/erkek çoğu oğlak öyleydi
Doğru diyorsun benim eskiden kız arkadaşım vardı o da öyleydi erkekleri bilmiyorum ama
Erkekleri de emin ol aynı. üniversitede iki oğlak erkeği oldu biri kanka gözüyle baktığım kişiydi. Dört senede okulun kızlarının hemen hepsine üstü kapalı yürümeye çalıştı. Bana da yürüyormuş meğer ben arkadaşız sanıyordum 😄 hoşlandığım erkek de başka bir oğlaktı. Beni ekleyen vs kendisiydi, meğer bir sürü tanımladığı kızı da ekliyormuş zaten be benle bakıştığı gibi onlarla da bakılıyormuş…
Bu demişti ki 3 yıldır yalnızım reel sanal kimseyle konuşmuyorum buluşmuyorum genelde onu üzmüşler öyle bahsetti birde konuştuğu kızlar hep beni aldattın manasında cümleler kurmuşlar ve şey biz çocukluktan tanışıyoruz ya burdan biriyle konuşmuyor ve buluşmuyormuş sebep ne bilmiyorum ben ilk ve son oldum anlamadım yani bi garip
Kızların kurduğu cümleler her şeyi açıklıyor 😉 sana yalan söylüyor. İnstasına falan baksan yine anlarsın çok kız varsa kesin öyle
Yok 3,4 tane var
Başka hesap da var öyleyse… neyse ya oğlaklar çapkındır tek bildiğim bu. Uzak durmak en iyisi…
2 yıl önce beni evime bırakmıştı yalnızdık ön kapıyı falan açmıştı bende arkaya oturmuştum nasılsın napıyon bisi dedi bende iyi dedim susmuştu😂 o zaman iyi konuşsaydım yine mi aynı şeyi yaşardım acaba
oğlaklar iyidir ya yükseleni değişiktir onun ayrica sevmiyodur seni
Kötü demiyoruz ki gayet iyi düzgün biri o tanışıyoruz önceden zaten hani ortada bir şey yokken neden konuşmayı kesiyorsun? Sanki yeni tanıştığı biri hemen yol veriyor dinlemiyor beni kendi dediği oluyor üzdü beni
ortada bişi yokken değildir o ortada bişi vardir ve kesmiştir kim bilir ne oldu sen de seni dinlemiyosa yazmasaydin bıraksaydin
Yok cidden ortada bir şey yokkk gayet güzel gidiyordu konuşma bu bahane hep bence
hep ilgilendiysen bikmiştir ya da birisini bulmuş olabilir sen dönerse yazma derim ona senin değerini bilecek çok daha iyisi çıkar
Çok net konuştu bilmiyorum döner mi dönmez mi
onu çok yükseltmişsin indir bence hava kasmis sana
iyi davrandım çünkü
davranmicaksin iste anlamiolar iyilikten?
Evet yaz ona güzelce davran sonuç byee
Kafayı bir şeye takmışlardır da ondan.
Diyosun
Ezbere biliyorum artık. İntikam almasına sebep olabilecek bir şey yapma. Öyle böyle değil çok can yakarlar.
İntikam almasına gerek duyacak kadar konuşmadık iki gün sadece 😂
Henüz güven duymadığı içinde öyle olabilir.
İşte ön yargılısın demiştim ona bahaneleri sundu ve gitti
Bu sebeple gitmez aslında. Ergen mi o? Olgun bir oğlak erkeği asla böyle davranmaz.
Kaç yaşında adam işte bahanesi oldu buldu birşeyler
Belki de ilgi duymuyordur sana.
O da kendi gibi biriyle konuşmak istiyor bende öyleyim daha ne istiyor anlamıyorum
Biraz gözlemle.
Konuşmuyoruz ki
O zaman yazacaksın.
Cumartesi günü konuşmayı kesti ortada bir şey yokken ben ona yazsam şımarır kendini bir şey sanar peşinden koştuğumu düşünür o yazsın bana ortada bir şey yokken giden o. @dedektifminnie
Oğlak erkeğinden yazmasını beklersen ohoooooo.
Terslerse görürsün beni iki gün konuştuk sadece
Terslesin. Kendi kaybeder.
Terslenmek istemiyorum o yazsın istiyorum ortada bir şey yokken giden o
Oğlaklar gitse de yazmaz. İnatçı keçidir o.
İşte nasıl yazdırabilirim diyorum
Yazmaz. Onlar öyle. Araştır bak, başka kızlarında öyle yazdığını göreceksin.
Yazar diye düşünüyorum
Sen hangi burçsun koç mu?
Kova
Dengesiz değil aslında kafasına bir şey yatmamıştır seninle alakalı
Kova mı Allah evlerden uzak etsin.
Ben bilirim her sözüm doğru herkesi yargılarım her konuda doğruyum.
Oğlak’a kurban olun siz.
Başak burcuyum.
Dengesiz arkadaşım ben ona benimle konuşmazsın diyip duruyordum beni haklı çıkardı ortada bir şey yokken konuşmayı kesti ön yargılısın dedim diye bahanelerini sundu iki gün konuştuk sadece birde önceden tanışıyoruz
@Escanorkhun öyle olmuyor işte
Onu teşvik ediyorsun sonra gidince o mu dengesiz oluyor ilginç
Etrafım kova kızlarıyla çevrili
Asla anlaşamam arkadaş bile olmak istemem sinir sistemimi bozuyor.
Oğlaklar ağır başlı olur ve gayet normal.
Kadını biraz enerjikti sanki pek tanışmadım ama tatlıydı.
Teşvik mi ediyorum demek ki doğru hissetmişim ortada bir şey yokken gitmiş @parzival46
Tamam o halde daha neden uzatıyorsun anlamadım
@Escanorkhun başakla bende anlaşamıyorum zaten kötülemeye gerek yok beni.
@parzival46 uzattığım bir şey yok soru sordum
Bence sen istiyordun karşı tarafı kışkırttın sonucunda da gitti bunu yedirtmedin kendine
Neyi istiyordum anlamadım @parzival46
Dengesiz arkadaşınız ile konuşmak istiyorsunuz ama istemiyor gibi davrandınız
@parzival46 bana yazdığı bahanelerini atsaydım sana böyle demezdin 😂
Kötülemiyorum ama aşırı otoriter, ben bilirimci ve insanları yargılıyorsunuz.
Bu aşırı itici hiç farkında değil misiniz?
Ben bilgili olmama rağmen bilgisiz birini bile dinlerim yargılamam fikrini alırım.
Ne bu ego kibir yaratılışınız mı böyle anlamadım.
Ben aranızda ki konuyu bilmiyorum
@Escanorkhun egolu değilim herşeyi ben bilirim demekte itici tabi
@parzival46 anlattım
Oğlak dengesiz olmaz seni istemiyordur.
Dengesiz.
Bence herkes dengesiz djfn
Doğru
Sen neden dengesizsin
Değilim
Bana göre dengesizsin
Neden
Nefret ediyorum
Nedenn
İticuler
Ortada bir şey olsa tamam dicem ortada bir şey yokken yaptı böyle
Oğlak mı dengesiz?
Evet
Sen nesin?
Konuştuğum arkadaşa benimle konuşmazsın diyip durmuştum önceden tanışıyoruz diye ön yargılı dedim diye bahanelerini sundu bana kesti sadece iki gün konuştuk bak
Naptık olm
Buyurun benim
oyyyy
Ayıp oluyor ama
Neden
Bende oğlak burcuyum da ondan
Dengesiz ama
Bak hala yüzüme yüzüme dengesiz diyorsun ayıp ama
Bir kişinin yaptı bütün herkesi aynı yapmaz
Abicim anlattım konuyu oku istersen
Abi dedin şimdi olmadı işte