Aşk İlişkileri Erken yaşta evlenen kız ve erkeklerin derdi ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben daha bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorken mesela çamaşır makinesi süpürgeyi yemek yapmayı falan 18 yaşında çocuk doğuran kızlar var ya şaka gibi Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler cevaplar için Güncellemeler+1 yıl İyi geceler🖐🏻 Erken yaşta evlenen kız ve erkeklerin derdi ne? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 30 yasinda biri olarak diyorum erken yaşta iyileri yapıyorlar çürük çarık çakallar bize kalıyor bacim 2 11 Yorumla UnhappyKing +1 yıl 30 yaşında sen pörsöyörsün lafa bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evliliğe niyeti olmayan adamlar kalıyor onu demek istedim dışa bakmam Yorumla UnhappyKing +1 yıl Bence çok boş bak bende 30 yaşındayım dediğinle alakam yok Yorumla YasinTR +1 yıl 30 yaşında kimsenin kimseye güveni kalmaz. Geçmişi derin olanla da evlilik yapılmaz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yasin evet katılıyorum insan yaşıyor malasef erken evlilik en iyisi Yorumla YasinTR +1 yıl Nasip kısmet. Yorumla Soran +1 yıl @Yasin TR 30 yaşındaki insana ne olmuş neden güvenmesinler Yorumla YasinTR +1 yıl O yaşa kadar çektikleri aşk acıları ilişkisine de yansıyor. Yorumla Soran +1 yıl Herkes aşk acısı çekmiyordur ya😂 bazi insanlarin o yasta sevgilisi bile olmuyorGordum oyle insanlar Yorumla YasinTR +1 yıl Az bir yaşanmışlıkla psikolojisi sağlam kalmış varsa derdine deva olunur. Ama geçmişi yoğun psikolojisi bozulmuş insan sürekli önyargılar içerisinde olacağından dolayı sağlıklı bir evlilikte yapılmaz. Çevremde bu yüzden boşanan insanlar oldu. Yorumla Soran +1 yıl Evet haklisin o da var tabiki Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cinsellik 6 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
30 yasinda biri olarak diyorum erken yaşta iyileri yapıyorlar çürük çarık çakallar bize kalıyor bacim
30 yaşında sen pörsöyörsün lafa bak
evliliğe niyeti olmayan adamlar kalıyor onu demek istedim dışa bakmam
Bence çok boş bak bende 30 yaşındayım dediğinle alakam yok
30 yaşında kimsenin kimseye güveni kalmaz. Geçmişi derin olanla da evlilik yapılmaz.
yasin evet katılıyorum insan yaşıyor malasef erken evlilik en iyisi
Nasip kısmet.
@Yasin TR 30 yaşındaki insana ne olmuş neden güvenmesinler
O yaşa kadar çektikleri aşk acıları ilişkisine de yansıyor.
Herkes aşk acısı çekmiyordur ya😂 bazi insanlarin o yasta sevgilisi bile olmuyor
Gordum oyle insanlar
Az bir yaşanmışlıkla psikolojisi sağlam kalmış varsa derdine deva olunur. Ama geçmişi yoğun psikolojisi bozulmuş insan sürekli önyargılar içerisinde olacağından dolayı sağlıklı bir evlilikte yapılmaz. Çevremde bu yüzden boşanan insanlar oldu.
Evet haklisin o da var tabiki
Cinsellik
Azginlik
Evdeki baskıdan kaçmak için evleniyorlar
Guzeldir