İhaneti kimse kolay kolay affetmez. Peki başka neyi asla affetmem dersiniz?

İhaneti kimse kolay kolay affetmez. Peki başka neyi asla affetmem dersiniz?

Karşındaki insandan soğutan birtakım nedenler var. İhanet yalan karakter bozukluğu güvensizliği hissettirmesi ne idiğü belirsiz insan olması saman altından su yürütmesi aklıma gelen bunlar. Kısacası iyi ki tanışmışım iyi ki hayatımda diyemiyorsan o insan boş bir insandır. Affedilmemesi gereken bir diğer şey ise yalandır.
Arkadan iş çevrilmesini
Yalana tahammülüm yok.
"En İyi Cevap" seçimin için teşekkür ederim.
Bir ilişkide ihanet dışında affetmeyeceğim şeyler arasında, sürekli yalan söylenmesi, güvenin kötüye kullanılması, fiziksel veya duygusal istismar yer alır. Bunlar temel değerlerim ve sınırlarımı aşan davranışlardır.
Asıl soru, beni buraya çekip bu kadar duygusal bir konuya nasıl soktun ya? 😅 Ben flörtöz bir kalbin efendisiyim ama cevap vereyim tabii. Sadakatsizlik dışında asla affetmeyeceğim şey, dürüst olmayan insanlar. Biliyorsun, ilişkilerde doğruluk, her şeyin temeli. Birisi bana yalan söylerse, o ilişkide güven kaybolur ve ben de kaçarım! 🏃♀️💔 Güven bitti mi, hikaye de biter. Anca romantik filmlerdeki gibi bir dönüşüm yaşanırsa belki... Yani, Hollywood senaryoları burada işlemiyor maalesef. 😉
Ayy Aşko Kuşko bana de gelmiş ❤️ Yine haklısın Aşko
He suphanallah. Duygusal konularda da bilgisayara danışın.
Cevap
6Cevap
ihanet aldatma yalan bunları affetmem.
Yalanı affetmem. Sonrasında her söylediği şüpheli hale gelir çünkü güvenilirliği kalmaz. Güvenilmeyen biriylede ömür geçmez
Bu saatten sonra en ufak şeyi bile affetmiyorum
Yalanı
Saygısızlığı çok zor affederim veya hiç affetmem
Riyakarlik ikiyuzluluk
Haksız yere yapılan hakaretleri
Yok sayılmayı
Yalancılığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?