Sınava 2 ay kala aldatıldım ama hala çok seviyorum. Ne yapmam lazım?

9-10 aylık bir ilişkimiz vardı çocuk 5 sene peşimde koştu ilk defa geçen sene kabul ettim çocukluk aşkıydı onunki benimle olduğunda çok mutluydu aşırı sadıktı önceki ilişkilerimde hep aldatıldığım için ilişki içinde defalarca kez beni aldatmaması gerektiğini söyledim o da bunu asla yapmayacağını söyledi bir süre hiç sıkıntı olmadan devam ettik son birkaç aydır kavga ediyoruz sürekli ayrılıp barışmaya başladık hiçbir zaman araya kız sokmadı ama ilk defa son ayrıldığımızda bahanesine göre sarhoş olup kızlarla konuşmuş sonra kızları çıkarmış ama bunun altında bir sürü yalan yatıyor kızları çıkardım dedi bazıları duruyor engelledim dedikleri engelli değil kızlardan sohbet ssi istiyorum engelliyorlar mesajlar silinmiş her neyse terkettim ben bunu ama benim için hiç çabalamadı böyle oluncada çok üzüldüm bir özür dilese affedecek duruma geldim ama özür dilemedi bu sefer ben peşine düştüm peşinde koştum yine umursamadı konuşmasını istemediğim kızlarla konuşuyor gözümün önünde tam bir kız düşkünü * gibi davranıyor ama içten içe asla öyle birisi değildi biliyorum beni hiç umursamıyor 1 ay oldu aramadı hep ben bahanelerle aradım yüz vermedi şimdide ortak arkadaşlarımıza ben çok mutluyum istemiyorum diyormuş ne yapacağım ben unutamıyorum neden böyle yaptı
Sınava 2 ay kala aldatıldım ama hala çok seviyorum. Ne yapmam lazım?