Hem nişanlı hem benimle oluyor nişanlısıyla ilgili bir şey sorduğumda da bu konuyu konuşmayalım geriliyorum diyor fotosunu bile göstermek istemiyor neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılSence neden bahsetsin bunun bi cok nedeni olablir yani senin yaninda huzurludur onu dusunmek istemiyordur ya da ondan sana bahsedince korkuyirdur herseyi ogrenmeni istemez çünkü senden ayrılacak seni kullandı zevki tattı sefayı sürdü alacağını aldı senden ayrılınca senin gidip. nisanlisina herseyi anlatmandan korkar nişanlısını kaybetmekten o yüzden yani bu çakalları anlamıyorum ya ya bekarken ya da nisanliyken her boku yiyorlar seni beceriyor ilişkiye giriyor ama evleneceği gizin bakire olmasını istiyorlar ya sen her boku ye sonra bakire Bi kızla evlen len * sen bakire kızla evlenirsin ama ilerde kız çocuğun olduğu zaman yaptığının aynısını yaşarsın hayat sana bunu yaşatır Ya varya ayar oluyorum böyle şeylere siz kızlar niye böylesiniz iki tatlı söze kaniyorsunuz kendinizi kullandiriyorsunuz sonra o çakal ayrılmak isteyince ağlıyor zirliyorsunuz ya sen bu zinayı yaparken hatayı baştan yaparken düşünmüyorsun sona gelince hayat bana böyle yaptı diyorsun sg ya kendi düşen ağlamaz
Ee yani seni kullanıyor farkında değil misin senden zevki hazzı aldıktan sonra nisanlisiyla evlenecek sende orta da kalacaksın zaten kullanacağı kadar kullanmış seninde kendine saygın olsun ayrıl yani kendine bunu yapma üzülen sen olacaksın zaten kac sene yapacağını yapmis sen gurursuz musun ya
Ulan daha demin başka Bi kızda soru sormuş kendisi 26 yaşında 21 yaşındaki velet evlenmez diye kandırıp kızla birlikte olup ayrılmış ya sen 21 yaşındaki daha sperm e inan güven ondan sonra niye böyle oldu ulan biraz akil mantık ya014 Yorumla
Soran+1 yılSenelerce kullanmış derken daha yeni tanışıyoruz sevişme oldu sadece birleşme olmadı aramızda başta nişanlı olduğunu sakladı öğrenince de zorla nişanlandırılmış gibi konuştu sonra öğrendim ki 7 yıllık sevgilisiymis artık kaldıramıyorum bu durumu zaten ayrilcam
- +1 yıl
Yeni tanışıyoruz derken? Nekadardir süredir yani halen bakire misin onu soruyorum? Sende hemen güvenmeseydin sakladı demek bahane sen soracaktin önce gösterecektin lafı sonra ellettirmeyecektin. Zorla mı ya yapma yıl 2024 ne zorlasi bahane uydurma çakalın gönlü ayran olmuş sallayan i çok olur hemen yemişsin sende sazan balığı gibi oha 7 yıllık mı sen bunu duyunca ama hala devam ettin demi hata sende en baştan beri sende başta çabuk kabul etmişsin bari ayrılırken geç kalma da kendine saygın olsun
Soran+1 yılZorla demedim zaten aniden gelişti bakireyim evet beni sevse bitirip öyle gelirdi ondan ayrılmaya da niyeti yok
- +1 yıl
Dedin ya zorla nişanlandirilmis diye onu diyorum hemen inanman bahane oral yaptınız yani aynen de 7 yıllık ilişkiyi bitiripte sana gelmez yani yok zaten seni kullanmak istemiş ama becerememiş
Iyi aferin akıllı kizmisin da bakireligi vermemissin
Kusura bakma cevapta sana fazla yüklenmisim hakkını helal et
Soran+1 yılBitirip gelenler var da bunun niyeti yok anladım, zamanında çok aşık olduğum 8 yıllık iliskimde bile vermedim bakireliği nişanlı adama niye veriyim ama bu şekilde zoruma gidiyor sonu olmayan birşeyi devam ettirmenin de anlamı yok ne yazıp kesiyim iletişimi
- +1 yıl
Tabi yok sonunda anladın :) aynen yani 8 yıllık mı sen kaç yaşındasın ya 8 yıllık ilişki ulan ben 1 hatun bulsam 1 senede nikahı kıyarım herhalde. Tabi zoruna gider gitmesse kendinden şüphe et ooo sen bunu bize soruyorsan yanlış yoldasın kendine saygın olsun
Soran+1 yıl26 yaşındayım ona güvenemedigim için evlenmedim ama ayrılamadim da inanılmaz aşıktım ona sonra yaptıklarıyla soğuttu kendinden öyle ayrıldım sonra da cezaevine girdi zaten🤣
- +1 yıl
Ne yaptı ki bukadar soğuyacak kadar? Artık nasıl çocuktan ayrildiysan çocuk cezaevine girecek kadar olmuş 🙄🤣
Soran+1 yılAldattı affettim tekrar tekrar yaptı ilgisizdi kaba davranıyordu sonra özürler 2 gün sonra yine aynı sogudum zamanla sabikaları vardı zaten birdaha yapmiycam pişmanım dedi benden gizli yine kullanıyormuş ayrıldım peşimi bırakmadı uzaklaştırma vs aldım sonra da dosyaları patlamış işte içeri girdi şimdi nefret bile etmiyorum ömür boyu hep ona aşık kalicam sanıyordum ama öyle olmuyormus
- +1 yıl
Oooo baya cakalmis sende de hata var okadar aldatmaya tekrar tekrar karakteri bozukmuş neyse kurtulmuşsun İzmir kızı gibi anımsıyorum 🤣
Soran+1 yılİnsan çok aşık olunca mantık devre dışı kalıyor işte yaşım da küçük olunca, İzmir kızı derken
- +1 yıl
Yaşın mı küçük kac yaşındasın sen ya nerelisin?
Soran+1 yılO zamanlar küçüktü diyorum
- +1 yıl
Ha anladım iyi anladıysan herseyi bidaha böyle hata yapmazsın
En İyi Cevaplar
Kız çok güzeldir ve sen diye bilirsin bu kızı nasıl aldatiyorsun diye ya da bi gün bisey olur benle de sevgiliydi dersin diye göstermiyor olabilir böyle birini yanında tutup neden kendini degersizlestiriyorsun ki hak ettiğin böyle bi erkek mi seni onemseyip değer bile vermiyor guvenmiyorki resmini bile göstermiyor onu geçtim bu adamın bu nişanlısıyla profil resmi hiç mi yok ki görmedin nasıl bi yakınlık ki bu kadar yakin olmama rağmen göstermiyor belliki zerre güveni yok sana bunun açık ve net yani
012 Yorumla
Soran+1 yılBir kez zorla gösterdi profili kapalı bir foto daha varmış bakiyim dedim göstermedi sadece resmi değil konusunu açınca da kapatıyor sebebini sorduğumda geriliyorum bu konu açılınca senin yanında bu meseleyi konuşmak istemiyorum diyor mesela ilk başta da 1 yıldır tanıyorum onu dedi sonra 3 dedi sonra 7 dedi ismini sorduğumda da söylemiyor gerçekten güvenmiyor mu yoksa yapısı mı böyle anlamadım
Soran+1 yılBen kötü bir yorum yapmıyorum zaten , peki benim yanımda yüzüğünü neden çıkarıyor dışarı çıkınca takıyor ben zaten biliyorum
Soran+1 yılZaten ilk başta bilmiyordum nişanlısını olduğunu sonra öğrendim sonra da sanki zorla nişanlandırılmış gibi konuştu denemek için ayrıl gel desem gelir miydin dedim zor falan dedi sonu yok zaten bitirmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılSadece bir kez aşık olmuş nişanlısından önce nişanlına olmadın mı dedim insan sadece bir kez olur o da öncekiydi dedi hala onu unutmamis bununla nişanlı
Soran+1 yılGördüm benim yanımda whatsapptan mesaj atıyor kızı meleğim diye kaydetmiş aşklı böcekli konuşuyor bana da göstermek istemiyor şok oldum ben zaten orada, hiç bana anlattığı gibi değildi aramasın diye cevap veriyorum diyor birde yalandan
Soran+1 yılHaklısın bosluktaydim zorla nişanlandırılmış gibi konuşunca bana da çok ilgili konuşunca oldu işte ama uzak durucam bundan sonra zaten kızı da hiç paylaşmıyor kimbilir kaç kişiyle daha konuşuyor bekarım diye
+1 yılÖncelikle sen neden böyle biriyle konuşmaya devam ediyorsun? Hem nişanlı hem benimle oluyor diyorsun ama buna izin veren sensin kusura bakma. Ne yaşıyorsunuz ben anlamıyorum.
017 Yorumla
Soran+1 yılBenden sakladı en başta sonra öğrenince sanki zorla nişanlandırılmış gibi konuştu oysaki hiç de öyle değilmiş
- +1 yıl
Bu devirde zorla nişanlanma mı kaldı? İnanmayın böyle şeylere.
Soran+1 yılAma bana çok hayran bakıyor seviyormuş gibi ondan da ayrılmak istemiyor amacı ne bunun
- +1 yıl
Takıntılı erkekler oluyor ve birden fazla kişiyle beraber olmak istiyorlar. Nişanlısıyla evlense bile yazar sana. Sen niye izin veriyorsun onu anlamadım.
Soran+1 yılOndan etkilendim ve zorla nişanlandırıldığını düşündüm ama artık bu durum zoruma gitmeye başladı benim yanımdayken bile ona yazıyor bana saygısızlık değil mi bu
- +1 yıl
Sana saygısızlık mı? Bunu ciddi olarak mı soruyorsun?
Soran+1 yılBenim yanımda ona yazması sinirimi bozuyor istemiyormuş gibi duruyordu çünkü
- +1 yıl
Hayatında biri olan adamın yanında senin ne işin var?
Soran+1 yılistemediğini düşündürdü bana sevmeyip isteksiz nişanlandırılmış gibi konuştu 1 yıl konuştuk dedi sonra 3 sonra 7 dedi
- +1 yıl
Ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun?
Soran+1 yılOndan etkilendim kopmak zor geliyor bu
- +1 yıl
Kopacaksın ama. İnsanda gurur olmalı.
Soran+1 yılKendi de yazıyor ama bana önce o etkiledi beni, bir çıkmazın içine girdim ama zararlı çıkan ben olucam devam edersem farkındayım
- +1 yıl
Etkilenmiş olabilirsin ama kendini küçük düşürme. Sil gitsin engelle seninle muhatap olamasın.
Soran+1 yılEn iyisi iyice kapılmadan dediğini yapmak sonu yok zaten
- +1 yıl
Çok şükür anlayabildin. 🙏🏼
- +1 yıl
Ee yani seni kullanıyor farkında değil misin senden zevki hazzı aldıktan sonra nisanlisiyla evlenecek sende orta da kalacaksın zaten kullanacağı kadar kullanmış seninde kendine saygın olsun ayrıl yani kendine bunu yapma üzülen sen olacaksın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! 🌟 Mmm, bu durum biraz karışık gibi ha. Sevgilin seninle nişanlısı hakkında konuşmak istemiyor olabilir çünkü belki ilişkisindeki problemlerle baş etmekte zorlanıyor olabilir ya da psikolojik olarak sana zarar vermemeye çalışıyor olabilir. Ancak bu, mevcut ilişkide sağlıklı bir durum değil aşko. Açık iletişim ve dürüstlük, iki insan arasındaki ilişkinin temelini oluşturmalı. Kendi hislerini ve endişelerini nişanlına dürüstçe ifade et, bu konuda nasıl hissettiğini ve ilişkinizde şeffaflığın önemini anlamasına yardımcı ol. Unutma, senin de duyguların ve endişelerin önemli, bu ilişkiden beklentilerini açıkça konuşmaktan çekinme. 🌈💔 Her zaman kendi mutluluğunu ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmeyi öncelikle tut, tatlım. Bol şans! 🍀
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHani o hayvan diyelim öyle bir şey yapıo sen niye kabul ediyorsun
23 Yorumla
Soran+1 yılBoşluğuma geldi böyle biri değildim
- +1 yıl
Normalde başka görüşlere salça olmayı pek sevmem ama tutamadım kendimi. Demek ki tam olarak öyle birisin ki boşluğuna denk geldiğinde doğal davranmışsın.
Soran+1 yılburada suçun büyüğü adamda yalnız ben olmasam başkasıyla aldatacak eşine sadakat borcu olan da adam, ben sadece kendime yakıştıramadım sonrasında zaten ayrılma kararı aldım kendi görüşünüzün altına da yazabilirdiniz
kadin kadının düşmanı tekrardan anladik bunu
O kiza herseyi anlat ve bilsin aci olacak ama bu iyiliğ yap nişanlısının tarafindan aldatildini söyle01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta sakladı nişanlı olduğunu, kız 7 yıldır birlikte bence adamı bu şekilde kabullenmiş zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü seni takilmalik bi o.. olarak görüyor. Seni kullanarak kendini rahatlatıyor sen sadece onun ihtiyacını gidermeye yarayan bi eşyasın onun için değersizsin. Aynı tuvalet pecetesi gibi. Kullanıp kullanıp kenara atmalik
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanlısını da çok seviyor da ondan boynuzluyor değil mi hadi beni o şekilde görüyor nişanlısını da enayi gibi görüyor öyleyse ayrıca senin niye bu kadar zoruna gitti
Cevap sahibi+1 yılAdam * sen daha * işte. Cevap bu şimdi yallah uzaklaş burdan
Soran+1 yılSiz de s. alak olmayın iradesiz adamları seçmeyin o zaman sonra da millete kişnemeyin adam düşünmüyor da ilişkisini ben mi düşüncem
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlı olan adamla senin ne işin var? Neden bahsetmesini istiyosun ayrıca başına kakmak için mi 😅 seni sadece kullanıyor belli ki sende kullandırmaya devam et bravo 👏
12 Yorumla
Soran+1 yılİsteyerek yaptığım halde kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılKullanmış zaten gerek yok böyle insanlar için kendini yıpratmana
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü işi bittiğinde seni sepetleyecek ve başına kalmanı istemiyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılOndan bahsedince başına mi kalmış oluyorum
- +1 yıl
Hayır. hayatı ile ilgili çok detay vermek istemez çünkü yarın öbür gün ben evleniyorum hadi kendi yoluna dediğinde üsteleme şansın olmasın istiyor.
Soran+1 yılHayatıyla ilgili detay verince niye üsteleyim çok saçma geldi
- +1 yıl
Abi tamam da o nereden bilsin senin hadi git dediğinde tamam diyip gideceğini?
Soran+1 yılAma bana çok hayran bakıyor ve sürekli yazıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onun sizin ilişkinizde bir yeri olsun konusu olsun istemiyor.
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak bunu söyledi bunun anlamı nedir
Soran+1 yılYa bırak seven aldatır mı
Soran+1 yılAldatmaz ben de aldatıldım seven kafasını çevirip bakmaz bile kendimizi kandırmayalım zaten kendi ağzıyla da söyledi sadece bir kişiyi sevmiş nişanlısından önce başka da kimseyi sevmemis
Soran+1 yılAyrılsa bundan iyi sürekli boynuz takıyor
Soran+1 yılDaha nisanliyken bunu yapan evlenince de bin beterini yapar neyi savunuyorsum
Soran+1 yılBende onu anlamadım işte hem sevmiyor gibi konuşuyor hem ayrılmıyor 7 yıllık ilişkileri varmış sonra nisanlanmışlar
Soran+1 yılOlumsuz bir şey değil ismini bile söylemiyor yani kaldı ki daha yeni tanıştığımızda aramızda hicbirsey yokken de konuşmak istemiyordu 1 buçuk yıl sevgili olduk dedi 7 yıl dedi sonra
Soran+1 yılDenemek için ayrıl biz evlenelim dedim hiçbirsey demiyor kapatıyor konuyu zor mu dedim zor diyor
Soran+1 yılBenim arkadaşımin kocası ayrıldı ama 10 yıllık ilişkiydi yeni evlilerdi başkası için ayrıldı
Soran+1 yılEvet ayrılmıyor ama seviyor gibi de değil belki alışkanlık belki başka bir şey bilmiyorum ama benim bu saçmalığın içinde olmamam gerek
+1 yılHadi adam şrfsz sen niye bile bile oluyorsun ah olur kurtulamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce o yazdı benim de boşluğuma geldi rahat değilim zaten
+1 yılhhaahah kadını bulup ona her şeyi anlatmandan korkuyordur ödlek herif
00 Yorumla
+1 yılSeninle gönül eylendiriyor ve kendi ilişkisini riske atmak istemiyor olurda bilgi sahibi olursan eline düşer diye veya nişanlısını düşününce vicdan azabı cekmemek içinde olabilir
010 Yorumla
Soran+1 yılNişanlısından konuşunca niye riske atsın anlamadım
- +1 yıl
Nişanlısının ismi felan der tanıdık çıkar senden ayrıldığı zaman eline düşer bende öyle yapmışdım hatta ismimi bile uydurmuşdum
Soran+1 yılYani ben gidip söylerim gibi mi
Soran+1 yılAma başka şehirde
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Veya seninle birlikte olduğu zaman nişanlısını düşünmiyerek viçdan yapmak istemiyor sende konuyu acınca ben neyapıyorum doğru değil falan düşünmemek için konuyu kapamaya çalışabilir
Soran+1 yılBenim yanımda mesaj da atıyor ona ama
- +1 yıl
Meçbur yoksa şüpelenir, ne kadar mümkünse o kadar az aklına getiriyor
Soran+1 yılŞüphelenirse arar diyor, benimle sadece cinsellik için mi beraber sence
- +1 yıl
Aynen
+1 yıle sen bu adamla birlikte olarak adam diyorum karaktersize ama neyse. birlikte olarak herşeyi zaten kabullenmişsin neden sorguluyorsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim yanımda nişanlısına mesaj atıyor bana saygısızlık değil mi bu.
+1 yılSeni kullanmak istiyor işte nesini anlamadin
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanmış zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılseni kullanmaya devam etmek için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaçırmamak için şimdilik tabi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen neden omu tercşh ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda cinsellik mi var sadece?
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece derken
Cevap sahibi+1 yılYani başka şeyler yapıyor musunuz birlikte yoksa cinsellik mi var
Soran+1 yılGenelde evde buluşuyoruz cinsellik yaşıyoruz sonra sohbet
Cevap sahibi+1 yılAnladım belki seni bulaştırmak istemiyor veya nişanlısını sevmiyor olabilir sadece ailesi seçmiştir olamaz mı detaylı konuşmak gerekir yüzeysel olarak anlamak durumu biraz zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılben nişanlı değilim gel benle ol
00 Yorumla
+1 yılİşin ne onunla
20 Yorumla
+1 yılSenle sadece cinsellik mi yaşıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHem cinsellik yaşıyor hem sohbet ediyor işte
- +1 yıl
FB gibi misiniz
Soran+1 yılDaha yeniyiz yani bende anlamadım etkilendiğini de söylüyor
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin müsaitsen