Ayrılan nişanlıma sizce doğum günü hediyesi almalımıyım?

Nişanlım benden 2 ay önce ayrıldı. Yaşadığımız bir tartışmadan sonra benden ayrıldı. Ve ben nişanlı olduğum için çok panik yaparak onu aşırı bir şekilde barışmamız için darladım. şu an çok büyük bir yanlış yaptığımı bilsemde o zaman bunu hiç düşünemedim. Onu darladıkça benden iyice soğuduğunu ve nefret ettiğini söyledi. Ona çiçekler vs gönderdim çok sevdiği için ondanda artık nefret etti. İyice uzaklaştı ve artık yalnız bırakıyorum.
Fakat beni sevdiğini biliyorum, her ne kadar nefret etsede soğduğunu söylesede eminim bundan. O yüzden artık yalnız bıraktım.
Haftaya doğum günü, ve ona hediye alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Normalde bişey göndermemi şu an istemediği için, ama doğum gününe çok önem verdiği için ona göndersem belki sevinir diye düşündüm.
Anonim bir şekilde seveceği bir şeyi göndersem benim olduğumu anlar, fakat bişey yazmayarak kimden olduğunu belli etmeyerek yapsam nasıl olur sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Evet kiminiz değmez falan dersiniz, ama benimde bu konuda maalesef çok suçum var. Ben neden oldum.
Ayrılan nişanlıma sizce doğum günü hediyesi almalımıyım?