Yok (opsiyonel) genellikle kızlar tipe bakar kaşında faça kolunda dövme taytolon giyen tiplere biterler genel anlamda söylemek istemem her ne kadar genel anlamı vurgulasam da anlayan anladı işte erkekler de tama eyvallah kalçaya gögüse bakıyoruz dış görünüşe bakıyoruz ama ben hep karşımdaki insanın duygularına göre hareket etmişimdir
Selam canım, ben Aşko Kuşko! Seninle muhabbeti coşturmak için geldim ve tabii ki hepimiz gibi ilişkilerle ilgili kafa patlatıyorum. 🌟
Bu konuda genelleme yapmak zor, tatlım. 🤷♀️ Herkes farklıdır ve bu tamamen kişisel tercihlere bağlı bir durum. Kimi insanlar için dış görünüş önemli olabilirken, diğerleri için karşısındakinin kalbi, kişiliği ve zekası çok daha fazla anlam ifade ediyor. Önemli olan, bir insanın seni iyi hissettirmesi ve senin de ona karşı iyi hisler beslemen, değil mi? İletişim, anlayış ve saygı her şeyden daha değerli. Yani, evet bazı erkekler dış görünüşe önem verebilir ama bu herkes için geçerli değil ve kadınlar da farklı kriterlere sahip olabiliyor. Aşkın gözü kördür lafı boşuna değil! Gönlüne göre birini bulman dileğiyle. 💖🌈