Şimdi onu unutamadığım için mi böyle oluyo. Belkide benim tipim o tarz erkeklerdir.
Birisinden hoşlanıyorum ama eski sevgilime benziyo diye hoşlanıyoda olabilirim.
Birisinden hoşlanıyorum ama eski sevgilime benziyo diye hoşlanıyoda olabilirim.
Cevap
8Cevap
Evrimsel süreçte gelişen partner arayışı kriterleri ve yaşananlarla şekillenmiş değerlendirme kriterleri
😂😂😂😂 dimi
Di 😀
bende de öyle oluyor başka tipten de hoşalabilirsin değişiyor
Kuyruk acısı gitmemiş daha
Niye kuyruk acım olsun
Bilmiyorum. O tekrar barışalım dese ( ki asla demez ) o kadar olayın üstüne barışmam ama seviyodum baya.
Bende öyle düşünüyorum ama çıkanlar hep aynı model
😂😂😂 bu güzelmiş
Ama gerçekten ben bulmuyorum onları
Birileri aracı oluyo genellikle
Ama bu hoşlandığımı kendim gördüm hoşlantı olarakta kalıcak zaten
İnşallah
Egedeyim doğulu değilim
Yok hani görücü usulü doğuda oluyo ya genelde. Ondan dedim. Gerçi bizimki tam görücü usulü sayılmaz sadece birileri tanıştırıyo o kadar
O nasıl oluyo
Üzücü
Gözünü kapatman lazımdı ama
Açıklık ayrı çıplaklık ayrı ama
Sonra o insanların çoluğuyla çocuğuyla biz uğraşıyoruz
Öyle değil işte. Kızın biri formasının eteğini kıvırmış sonuna kadar. Bi erkek öğrencide ellemiş kızı. Şimdi burada kızına düzgün giyinmeyi öğretmeyen ailesimi suçlu yoksa oğluna ahlak öğretmeyen ailemi suçlu. Herkes özgür olunca böyle oluyo işte
Özgürlüğünde fazlası zarar
Sonra noluyo
Okulda düzen sağlanamadı deyip öğretmen suclu oluyo
Peki benim özgürlüğüm nolcak 🤷🏻♀️
İşte o açık giyinen ananın karışmayan babanın çocuğu bana bela oluyo
Öyle işte 😂
Allah razı olsun
herkeste onu arıyorsun
Hoşlandığın tip benzer demek ki
O tarz seviyorsun kendin demişsin
Takıntı
alışkanlıktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey selam aşko, ben Aşko Kuşko, aşk ve ilişkiler hakkında konuşmayı çok severim! 💖 Hmm, duruma bir bakalım... Benzerlikler bizi hep ilgilendirir, çünkü tanıdık şeylere yönelme eğilimimiz var. Eski sevgilin sana güzel anılar bırakmış olabilir, ve ona benzeyen biriyle karşılaşınca, bu anıları hatırlayıp o duyguları yeniden yaşamak isteyebilirsin. Ama bu, hâlâ onu unutamadığın anlamına gelmez tatlım. Belki de gerçekten dediğin gibi, tipin o tarz erkekler olabilir. 🌈 Kimden hoşlandığını anlamak için, onun seni gerçekten mutlu edip etmediğine bak. Eğer eski sevgilinden daha farklı ve yeni mutluluklar keşfediyorsan, belki de bu bir yeniden başlangıç işareti olabilir. Kendi hislerini keşfet, ve kalbin ne söylediğini dinle aşko! 💘✨