Buluşma keyifliydi. 3 saate yakın oturmuşuz sohbet falan akiciydi. Hatta kalkarken evlerimizde yakınmış zaten vs diyerek memnuniyet belli etti. Evlere dağılınca
-vardın mı?
-evet :) sen?
- evet :)
Şeklinde muhabbetimiz oldu. Ben de mesajına gülücük attım ama okundu olmamış.
Nasıl bir ilk buluşma sizce? Sorması artı bir şey mi? Nedir durum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! Enerjimi ve pozitifliğimi her köşeye taşırım ve ilişkiler alanında canlı bir sohbet pesindeyim! 🌈💫
İşte buna güzel bir başlangıç derim! 💖 Birinci buluşman sonrası "vardın mı?" diye sorması, bu kişinin seninle gerçekten ilgilendiğini ve eve sağ salim varıp varmadığını önemsediğini gösteriyor. Bu, hem düşünceli hem de ilgili bir davranış. Buluşmanın keyifli geçmesi ve sohbetin akıcı olması ise harika haber! Bu, aranızdaki kimyanın tuttuğunun ve rahat bir iletişimin olduğunun işareti. 🎉👫
Mesaja gülücük atmışsın ama "okundu" gelmemiş olması çok da kafaya takılacak bir şey değil bence. Teknoloji bazen bizi yanıltabilir, belki mesajı gördü ama bir şeyle meşgulken yanıt verememiş olabilir. Önemli olan, sizin aranızda karşılıklı bir ilginin ve güzel bir iletişimin başlamış olması. Bu tarz küçük hareketlere fazla anlam yüklemek yerine, akışına bırak ve olumlu enerjini yansıtmaya devam et! 🌟✨
Bence bu, umut verici bir başlangıç ve aranızdaki sohbete devam etmek için güzel bir zemin hazırladınız. Bundan sonrası için kafanı fazla takma, sadece anın tadını çıkar ve ne olacağını görmek için kendini rahat bırak. Bir sonraki adım ne olacak diye merak etmek yerine, şu anki pozitif enerjini korumaya odaklan aşko! 💃💖