Özellikle erkekler için çok ciddi soruyorum, beni bir kız kardeşiniz olarak görün. Yani ben kız kardeşiniz olsam evlenmek için internetten biriyle tanışmamı destekler miydiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hayır desteklemem. Hayır güvenilmez.
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar. Köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor her şey dikkatli olmalı...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenirsin deeeeee…. Cok iyi gözetlemek gerekiyor, internet üzerinden her türlü yalan söyleyebilir ve fark etmezsin, hayal ürünüyle evlenir sonra bosanmak zirunda kalabilirsin. O yüzden her söze dikkat edip, tartman gerekiyor ne kadar güvenilir biri… birde saf biriysen canlı olsa bile anlamazsın o yüzden çokta fark etmiyormuş 😅
arada yaptığı seylerden fotograf atmasını iste, bir süre sonra kendiliğinden atmıyorsa tuhaflık olabilir.
fotoları kaydet ve ilerleyen zamanlarda fotodaki seyleri karşılaştır, kendisine ait fotolar mi yoksa alakasız fotolar mi anlarsın. Arda bir görüntülü konuşup sohbet etmeniz de önemli. Sözlerinde şüphe duyduğun an da iletişimi kopar çünkü daima o şüphe doğru çıkıyor!
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanka şimdi erkekleri geç de internette evlilik aramak çok komik bir şey. İnternette bulursun birini baktın birkaç ay geçmesine rağmen iyi anlaşıyorsun buluşmuş da oluyorsun o ara ve bir sorun yoksa sevgili oluyorsunuz. Uzun bir süre de sevgililik dönemi ve ondan sonra her şey yine süperse evlenebilirsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl5 parmağın beşi bir olmadığı gibi insanında farklı olanı illahi olacak.
İyisi olacak kötüsü olacak.
Hayatın kanunu bu.
Önemli olan sen doğruyu seçebiliyor musun?
Reelde de başına gelebilir.
İnsanlar en büyük darbeyi en yakınından almaz mi hep?
Bunun sanalı reeli olmaz.
Sanaldakiler serefsiz , reeldekiler insan diyemezsin.
Çünkü her yerde kötü insan var , iyi insan kadar.
İyi güzel olanı bulup siz karar vereceksiniz.
Bunu yapabilmeniz içinde düzgün karar vermeli, acele etmemeli, amacınızın ilk aşamada sadece tanışmak olması gerekir.
Farklı seruvenlere kapılmamalısınız.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam canım, ben Aşko Kuşko! 😊💫 Haydi, bu konuyu tatlı bir şekilde ele alalım. Kızım, internette dolaşan erkeklerle ilgili genellemeyi sevmem ama şunu unutma, her ortamda iyiler de var, dikkat edilmesi gerekenler de. Eğer ben senin ablan olsaydım, sana şunu derdim: Güven meselesi çok önemli, yüreğin ne diyorsa onu dinle ama daima dikkatli ol. İnternet, güzel insanlarla tanışabileceğin bir yer ama her adımda tetikte olmalısın. Birisiyle ciddi düşünmeye başladıysan, mutlaka yüz yüze görüşme fırsatı bul ve zamanla tanımaya çalış. Önemli olan, kalbinin sesini dinlemek ve mantığınla hareket etmek, anlaştık mı aşko? 🌟💜
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
131Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseye güven olmaz.. ne gerçek hayatta ne sanaldan
10 Yorumla Tanışılan konuşulan yerin internet olması bence sorun teşkil etmemeli. Sonuçta onu görüp duyabilirsin gerçekte de görüşebilirsin. Zaten belli bir yerde sonra o internetten tanışmaktan çıkıp eğer ilişki gelişip büyürse ciddi yerlere gidiyor. Başlangıçın internet olması bence bu kadar kötü bir durum olarak görülmemeli.
Kaldı ki insanlar çalışmaktan ondan bundan vakit ayırıp da hadi gidip cafeye pastaneye çay kahve içeyim biriyle tanışayım demiyor diyemiyor. Şu an ki gelinen noktaya göre internetten tanışıp konuşup ilişkiyi bir yere taşımak gayet normal.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Şöyle düşün, sen bir kadınsın ve internettesin. Sen nasıl bireysen erkekler de öyle birey.
120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayatta tanıdıklarımız sanki çok mu mükemmel? İyi insanlar elbette varlar lakin mesela onlara rastlayabilmekte. Rastladığında da onun kıymetini anlayabilmekte. Mesela hergün sokağa çıktığında yanından yüzlerce insan geçiyor. Bu insanlardan hiç yoksa 3-5 tanesi çok iyi insanlardır. Lakin tanıyor musun? Hayır. Tanışman lazım dimi? Ancak tanıdıktan sonra yorum yapabilirsin. İşte bu yüzden bunun sanalı veya gerçek hayatı yok, karşına iyi birisi çıkabilir lakin çok dikkat etmelisin o kadar.
014 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya kendini çok iyi saklıyorsa? Evli olanda var? Kardesin olsam naparsin
- +1 yıl
Çok basit. Konuşmaya başladıktan ve samimiyet ilerledikten sonra konuyu cinselliğe getirmiyorsa veya senden yüz bulup astarını istemiyorsa. Duracağı yeri iyi biliyorsa o insandan zarar gelmez
Soran+1 yılDirek fotoğraf isteyenler hakkında ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Onlardan olmaz hayırdır ya bune samimiyet? Foto istiyorsun?
Soran+1 yılDemi bencede
- +1 yıl
Senden böyle foto isteyen demek ki herkesten istiyor. Yarın öbür gün sevgili olsan seni aldatır böylesi. Uzak dur. Kalite tesadüfi değildir. İyi insan konuşması ile duruşu ile kendini belli eder
Soran+1 yılYüzünü göreyim kimle konustugumu bileyim diyo
- +1 yıl
Gerek yok, hayırdır sen her internetten konuştuğunu merak mı ediyorsun diyeceksin. Ben mesela 1 ay falan biriyle konuşmuştuk buradan birisiyle. Resim falan istemedim. Kız en sonunda kendisi istedi benden foto. Şunu demek istiyorum. Öyle samimiyet olmadan sen onu o seni tanımadan böyle resim istenmez. İltifat edilmez. Eğer sana böyle güzel sözler falan söylüyorsa daha tanımadan hayırdır yani bu ne samimiyet kardeşim diyeceksin 😂
Soran+1 yılO kadar haklısın ki biri 24 saat dolmadan evlenme teklifi etmisti bana ama nasil yeminler ediyor amacim o değil temiz birisin kaçırmak istemiyorum falan diye. O kadar saçma ki. Fotoğraf isteyenlerede atmadım zaten neden atayım tanımadım etmediğim adama dedim.
Soran+1 yılSen mantıklı birine benziyorsun. Ama bi soru... Neden o profil fotoğrafını seçtin djdj
- +1 yıl
Cyberpunk türünü seviyorum :) kitaplarını veya oyunlarını :)
- +1 yıl
Dm kutum açık hocam yazabilirsin dert değil merak etme ben diğerlerine benzemem
Soran+1 yılTeşekkür ederim şimdilik başka sorum yok 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederım
Gizli Üye(36-45)+1 yılben oyundan tanışıp evlendim.
ben olaya şöyle bakıyorum, birinin iyi aile kızı diye tavsiye ettiği ile
İnternetten tesadüfen karşıma çıkan kişi aynı riski taşıyor.
Kimsenin içini açıp bakamıyorum maalesef, tanıyıp öğreniyoruz karşımızdaki kişiyi...32 Yorumla
Soran+1 yılNasıl güvendiniz
Cevap sahibi+1 yılbir insanla yüz yüze gelip sohbet edip zaman geçirdiğinde nasıl biri olduğunu anlamıyorsan zaten nereden ve nasıl tanıştığın çokta önemli değil.
Bir insanla vakit geçirerek onun hakkında bir çok bilgi edinebilirim ve bunuda sadece gözlemleyerek yapıyorum sadece.
Bu yüzden kararımın doğru olduğunuda 3 yıldır evli olmam ve bir çocuğumuzun olmasıyla teyit etmiş bulunmaktayım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana erkek olarak şunu diyebilirim internet ya da gerçek hayat kiminle ne zaman nerede karşılaşacağını kimse bilemez. Cogu kişi yazmış interneten erkeklere güvenilmez. Ya Allah aşkına gerçekte tanışınca bir garantisi var mı. Alakasiz bir durum senin tanistigin kişiye bağlı. İster internet isterse gerçek hayat bir insan doğru insansa nerede tanıştığını önemi olmaz. Bu karakter meselesi. Ayrica tekrar söylüyorum insanlar ne zaman nerede kiminle tanisacagini bilemez.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ablacım
İnternet hayatı olan herkesin real sivil bir hayatı var
Sivil hayatı olan herkesin de intternette bir hayatı var
(( İnternette tanışıp sohbet edip o kişiyle sivil hayatta buluşup yemek yersen
( sakın güvenme diyorlar )
Normal yolda karşılaşıp internette konuşunca
( Sorun yok diyorlar )
2 Side ayni10 YorumlaŞunu iyi anlamak gerekir, Allah nasibi nereden verir bilinmez.
Sonuçta bir şey vesile olacak değil mi? Filmlerdeki gibi sokakta yürürken çarpışmayla aşık olmayı beklemiyorsun sanırım.
Sosyal medyada tanışılmaz diye kim soktu kafanıza bilmiyorum.00 YorumlaGünlük hayatta da internettede cıkabilir, hedef tanımaktır bazı seyleri teyit etmek kafa karısırırcj unsurlardan uzan güven veren biri tüm dertlerini senle paylasan dertlerini teiyt ettiğin. Güveni icinde hissettiğin biri ve uzunca bir süre gerekir cevresi ailesi hepsini tanımalısın en az 1,5 sene arkadaslık sırdaşlık sürmeli güven icin sürekli irtibatta olmak şart
10 YorumlaBenim kız kardeşim olsan vermem seni evde kalırsın 😅 ama diyelim düştü gönlün bir sevda dalına internette de günlük hayatta da karşına kötü insan çıkma ihtimali nerdeyse aynı ama ben yakında eş olucagım kadınımı internetten rastladım umarım o yüzden Allah iyileri ile karşılaştırsın inşallah 🙂
00 Yorumla
+1 yılKonuşmana bir şey diyemem ama bizzat yanındayken bile güvenilmez sapıklar varken internet ortamı iki kat tehlikeli yani dikkatli ol ama korkmada sapıkların içinde kendini unutulmuş hisseden efendi erkekte var, fotoğraflarını falan isterse atma...
Örnek: 1000000 erkek varsa bunun %40 aleni sapık %40 entelektüel sapık geri kalan %20 efendi00 Yorumla
+1 yılBu çok saçma bir soru maalesef ve senin dürüst biri olmadığını da kanıtlıyor çünkü soruna düzgün cevap verebilmemiz için senj kardeş gibi görmemiz gerektiğine inanıyorsun. Psikologlar kimseye güvenmemenin kendine güvenmemekten kaynaklandığını söyler. Bu teori burada doğru çıkıyor
00 Yorumlaİnternetteki erkekler ile dışarıda ki erkekler arasında ne fark var? Zaten dışarıdaki erkekler sosyal medyayı kullanıyor ben bir fark göremiyorum. Konu eğer güven meselesi ise ; kadın erkek farketmez, bir insan sizden bir şey saklıyorsa ister sosyal mecrada olsun ister reel yaşamda olsun o kişi sizden istediği şeyi saklar. Sonuç olarak reel yaşam ile sosyal mecranın birbirinden bir farkını görmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılİnsan olanı her yerde bulursun siz kızşar hatayı şurada net yapıyorsunuz adam yakısıklı tamam diyorsunuz halbu ki ailesi işi gücü düşünceleri hal hareketleri sana olan hitabı yaklaşım bunlar önemli bazılarınız çok çok maddi kültürel beklentilere giriyor çikildikleri ile hayata mutsuz psikolojisi bozuk bir kişi olarak devam ediyor
00 Yorumla
+1 yılInternetteki her erkek kötü erkek olmuyor.. Ama iş ciddiye binerse, tanımam lazım. Ancak benim kız kardeşim bakire olduğundan, seks yapmak isteyen erkeği direk elemesi gerektiğini söylerim ve söylemesem de eler. Maddi durumu iyi olan evlilik düşünen bir erkek gibi erkekse, değerlendiririz. Yoksa buluşma gerçekleşmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHAYIR. net
Internette düzgün bir insan bulmak hele ki evlenmek için- çok çok zor. Çölde su bulursun internette evlenecek adam bulamazsın.
Aynı ṣehirdeyseniz elbette tanıṣılır görüṣülür sonra tanıdıkca anlarsın zaten evlenilir mi evlenilmez mi diye ama tee cehennemin dibindeki bir erkekle tanıṣmanı asla tavsiye etmem.
00 Yorumla
+1 yılKısmetin nerden nasıl gelrceüi belli olmaz ama birkaç erkekle olumsuz tecrübe edindiktennsonra cinsel anlamda defalarca kullanılıp bi ihtimal dopru erkeği bulabilme ihtimalini düşününce evet ihtimaş var ama omzamana kadar da eğer zevk almazsan defalarca becerilmiş olacaksın. Yani bumşekilde birmkısmet bulma macerasına girmek istiyordan elbette seni desteklerim abin olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimin ne çıkacağı belli olmaz dolandici haberlerini de duyuyoruz , evlenip mutlu olanları da kader kısmet.. inan ki görücü usulü bile evlensen kaderin kötüyse seni yine buluyor yaşamış biri olarak söylüyorum gerçekten kader kısmet , kaderi güzel olanlara o kadar özeniyorum ki insaAllah benim de ahiretim güzel olur diye umut ediyorum öyle sabrediyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bence artık internet veya gerçek hayat farketmiyor. Sonuçta zamanının çoğu burada geçiyorsa burası senin sosyal hayatının bir parçası yani buradan gayet iyi temiz insan bulabilirsin ve burdan tanışırken insan kendini daha rahat ifade edebiliyor. O yüzden neden olmasın diyorum.
00 YorumlaCinsiyetçi sorulara ayar oluyorum ya. Emoati yap tatlım. İnternetteki erkeklere veya kızlara diye soru sorulmaz. İnternetten tanıştığın birine güvenebilir misin? diye sorulur. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Şımarmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılİnternetden direk evlenmiyorsun tanışıyorsun sadece ve buda internetden evlenmek değildir.
Ama internetden konuşup direk çok fazla güvenip evde falan buluşmak doğru değil10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden güvenilir olmasın ki?
Bugün en güvendiğin kişiler bile seni hayal kırıklığına uğratabiliyor ama tanışmadığın biri çok başka çıkabilir de tanımak lazım derim10 Yorumla
+1 yılİnsanlara güvenmiyorum dostum sadece guvenmis gibi. Yapıyorim
20 Yorumla
+1 yılBak şöyle söyleyeyim ben hayatımda hiçbir kız kötü niyetle yaklaşmadım yaklaşmam da ama ben kız olsam kendime bile temkinli yaklaşırdım piyasada kızına erkeğine dikkat ediceksin devir/nesil bozuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl imternetten bunu sorup yazıyorsan karşındaki de bir insan sonuçta. Bunu insanların ağzından çıkan sözlerle değil, kendi zihnin ve yaşadığın deneyimler sonucunda güven adımı aşabilirsin.
00 Yorumla Yani güvenmek zor kız kardeşim internetten tanıştı evlendiler sürekli kavga dövüş vardı en sonunda kız kardeşim ayrıldı
Guvenilecek insan çok az var her iki cinste de00 Yorumla
+1 yılBirkaç sene evvel sevgilimden ayrıldık, ondan sonra da evden çalışan bir mühendis olarak pek kadınlarla tanışma fırsatım olmadı, spor yapıyorum, her gün dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum yinede yeni insanlarla tanışacak ortamım olmuyor, itiraf ediyorum internetten nadirde olsa mesajlarını beğendiğim kızlara yazıyorum, bu doğal olarak tuhaf karşılanıyor yani bilemedim
00 Yorumla
+1 yılValla erkekler heryerde de ben senin yerinde olsam; çoğu kadın internette değilken burada olan kadına güvenmem. Çünkü erkek kalitesizliğine her koldan düzenli olarak maruz kalıyor kadın kullanıcılar.
00 Yorumla
+1 yılİnternete çok vakit ayırabilen erkekler ya rahat bir işte çalışıyordur kendi işi vardır ya da işsizdir serserilik peşindedir. Genelde serseri tayfa kalabalık.
00 Yorumla
+1 yılCevaplamamız için önce boydan foto gerekli hanfendi
00 Yorumla
+1 yılReeli sanalı yok ciddi düşünüyosan bi takım tavizler ver değerlendiriyomu örtbasmı ediyo dene derim ama sanala bi tık daha dikkat😉
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farketcez ki
- +1 yıl
E söledim ya
+1 yılEğer aklına yatıyorsasa ve seninde için ısındı ise neden olmasın seni bu konuda kısıtlayamam düşünce tamamen senin hayatım ☺
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüvenilir sonuçta oda gerçek bir insan, duyguları var canı var ve düşünebiliyor.
Ama bazı kişiler vardır güven vermez onlar ayrı tabi.
Gerçekten seven insan internette tanışıp sonra birlikte olanlar oldukça fazla.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen erkek aldım geçen internetten, eksik geldi. Ayrıca darbeliydi. Kargoda darbe almış. Bu nasıl soru la?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol su içmeyi ve insanların sizi heran yüzüstü bırakabileceğini unutmayın konunun İnternet ile bir alakası yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDesteklerim, çünkü herkes aynı değil.
Güveninizi delik deşik eden bir veya birkaç kişi yüzünden, yığınla insanı güvenilmez ilan etmek yanlış.00 Yorumla
+1 yılİyisini bulmak mucize. Ama yok değil. Bende ciddi bayan arıyorum ama yok. Hangisine baksam, uygun değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sonuna kadar tecrübe et işaretleri asla görmezden gelme acele de etme… topluma açık güvenli bir yerde en son görüş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. artik zaman degisiyor ama ne olursa olsun uzak iliskiye karsiyim.. ayni ilde ise ok git gorus goruselim.. ama uzaktan sadece netten aslaa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilmez, güvenmem diyenler aslında şunu diyor ben güvenilmez biriyim ve herkeste benim gibi güvenilmezdir.
00 Yorumla
+1 yılGüveniliri vardir guvenilmeyeni vardir. İnternetteki erkek farkli bir erkek degil ki sadece normal erkegin internete girmis hali
00 Yorumla
+1 yılHayır, güvenilmez. Hayatları komple yalan çıkabiliyor. Onu da fazla araştırma yaparak çözebiliyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Doğru kişilerle karşılaşmak mesele. Konu güvense gerçek hayatta güvendiklerimizden de darbeler yiyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Toplumda insan kalitesi çok düşük kız ya da erkek ayırma güvenmek zor. Netten bulunan birine güvenmek daha zor
00 Yorumla
+1 yılİnternetten Biriyle Tanışabilirsin. Ama Ehline Denk Gelmen Şartıyla. İnternet Üzerinden 10 Erkekten 2 Si En Fazla 3 Ü Aklibasinda Cikar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ben tanımadan karar veremem önce benimle konuşması lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşinin konuştuğu kişi mi
Soran+1 yılYa sana söylemezse
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önce yüz yüze cafede konus
Kimliğini kontrol et bekar mı05 Yorumla
Soran+1 yılBide o var demi🤦🏻♀️
- +1 yıl
Evet :)
Soran+1 yılO hiç aklıma gelmiyor ya
- +1 yıl
En başta kontrol etmen gereken şey bu
Soran+1 yılBunu kontrol edecek çagda miyiz gerçekten igren c ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç bir erkeğe güvenilmez, bunun sanalı gerçeği yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil evlencez aşko
- +1 yıl
evlenmiycen
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iğrenç insanlar olduğu gibi kafa dengi insanlarda var. Tamamen şans meselesi
10 Yorumla
+1 yılCinsiyete bağlı olmadan insanlara güvenilmez demek daha doğru olur bence
10 YorumlaAblacım karşındaki insana bağlı hiç kimse aynı değil...
10 Yorumla
+1 yılHayır desteklemezdim, bulunduğun ortamda biriyle tanışıp beğenip onunla olman mantıklı olurdu
00 Yorumla
+1 yılİnternet kullanmayan adam bulmak zor bu devirde hele genç kitle de imkansız mağrada yaşamıyorsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnternetteki kızlara ne kadar güvenilirse o kadar güvenilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa türlü türlü insan var. İyisini bulmak zor. Buluştuğum çocuk ikinci buluşmada yatak muhabbeti yapmıştı. Başka konuştum çocuk da kahve içip bize geçeriz demişti Güvenmek çok zor
00 YorumlaDeğil internettekilere hiç bir erkeğe güven olmaz bacım 💅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani yeni nesil tanışma yöntemi bu. Tek diyeceğim zeki davranman temkinli olman olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTamamda internet kullanmayan erkek mi var herkes internette kddkdkd
00 Yorumla Kesinlikle hayır 🤦🏻♂️ ben erkek olduğum halde hem cinslerimi tanımakta zorlanıyorum 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnternet bir araçtır.
Araç olarak kullanırsan güvenlidir.
Amaç olarak kullanırsan guvensizdir.00 Yorumla - Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam