Canim benim mi? Öğğğ. Canim benim ne yav çocuk givi. Sevgiliye denmez. Hic inandirici degil abla. Boyle seni mutlu edicem soyle yapicam boyle olucam diyen insqnlara hayatim boyunca hic guvenmedim temkinli oldum hep hakli ciktim. Cunki kimse davranislari hakkinda net konusamaz. Her zaman iyi olamayiz. Sacma. Yüksekten konusan insanlara karsi dikkat
Daha şu an sevgili değiliz ancak ben onu görüşene kadar sevgili olmayacağımızı söylemiştim flörtüz şu an 20 güne falan görüşmeyi düşünüyoruz bir buçuk aydır falan konuşuyoruz peki gerçekten emin olmak için yapabileceğim bir şey yok mu yani her türlü o tarz insanlar yalancı mı çıkar diyorsun kandırır mı yani
Davranışları. Yalan söyleyip söylememesi. Sana yalnızken nasıl davrandığı ve toplulukta nasıl davrandığı. Bakışları dokunuşları. Cümlelerinden bile anlarsın.
Daha hiç görüşmedik maalesef 20 gün sonra falan görüşme planlıyoruz bir buçuk aydır konuşuyoruz birkaç kere yalan oldu ayrıca yalanlarında yemin ettiğini fark ettim şu an bayağı kuşkuluyum ama yine de konuşmayı bitirmedim çünkü devamlı yazıyor genelde erkekleri bilirsin saatler sonra cevap verirler ilgilenmezler ilgisi falan yoğun olduğu için konuşmayı sürdürdüm her şeye rağmen
Buz gibi olacaksa şimdi niye evlilikte böyle böyle olacağım diyor o zaman şimdiden vermesi gerekmiyor mu hediyeleri falan haksız mıyım Yani benimle oyun mu oynuyor
Yok bak sen şöyle söyleyeyim buz gibi erkekler denk geldi bana ilk defa samimi sıcak davranan erkek bu diyebilirim yani ben bu zamana kadar bayağı erkekle flört ettim yalan olmasın ama hiçbiriyle ciddi ilişkiye dökemedim maalesef bir görüşme oldu maksimum o da çay içtik mesajları falan süt değildi bu mesajları falan sık değil de içten davranmıyorlardı yani her erkek ilgili değil maalesef dediğin gibi hatta ilgili erkek çok az yüzde bir bence çünkü dediğim gibi ilk defa böyle biri denk geldi
Bence erkek istiyorsa ilgili davranır bu yüzden öyle bir düşüncem var çünkü dediğim gibi erkekler istemediği bir şey hakkında bir dakika uğraşmıyorlar maalesef
Yani bence de öyle olması gerekiyor neden bu tarz cümleler kurduğunu anlamadım mutlu etmek için hediyeler almalı uğraşmalı değil mi Ben mi yanlış biliyorum evlilikten sonra bunlar yapacağım demek oyalamak gibi bir şey sanırım