Benim gibi evli olup, aynı evde yaşayıp ama ayrı odalarda takılan kendini yapayalnız hiseden var mı?

Eşimle bi sene sevgili dönemimizde dünyanın en iyi kalpli en merhametli sevgi dolu ben en mutlu eden insanıydı ne varki evlilikten sonra aramız her Üçyol dahada soğudu birbirimizle kanlınıçaklı olduk bana karşı çok öfkeli kinli benden nefret ediyo canımı dibine kadar acıtıyor mesela cinsel anlamda 1.5 ay ilişki olmadı ben şikayet edip söylenmeye başlayınca öküz gibi 2dk şey yaptı ama rezalet yani sanki ben istedimde öyle zoraki ilişkiden soğuttu beni hayvan herif. ya benim yüzüm hiç gülmedi hep yalnızdım dedim evlenince kocamla mutlu olurum ama zindan oldu hayat bana o gelince kaçacak delik arıyorum çünkü çok iğrenç konuşuyor en ufak tartışmada kğfğrler. Havada uçuşuyor seni aldatıcaö benim kalbim atmıyo neler neler artık onu istemiyorum hayatıma beni seven birini almak istiyorum ama nerden nasıl çıkar

Hayır esşimle sarmaş dolaş takılırız
Evet düşman yanında melek kalır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Benim gibi evli olup, aynı evde yaşayıp ama ayrı odalarda takılan kendini yapayalnız hiseden var mı?