Genel olarak yüz hatlarim, gözlerim güzel fakat yüzümde sivilce çukurları var. Kendimi bu yüzden çirkin hissediyorum ve insanlarla konuşurken acaba yüzüm çok mu kötü diye düşünüyorum sürekli. Özgüvenim bu yüzden çok düşük ve kafama çok takıyorum. Kusurlu birini sever misiniz?
Abicim bak seni sen yapan şey aklından kalbindir ruhundur hayallerin ve hayatına aldığın adama katacağın şeylerdir. Başarı geriye baktığında güzel şeyler hatırlamak anlamak hissetmek. Hayatta kötü ve zor bir sürü an var olay var. Başarı bunlardan kurtulmak ve devam etmek. Tüm bunları yanında olanla olanlarla yapmaktır olay. Cildin yüzün dudakların kilon göğsün kalcan bacakların saçların hatta vajina dudakların değildir. Eğer bunlar önemli diyorsa biri zaten gider ve gitsin de. Zorlama kimseyi kendini tanı anla ifade et. Bunu anlayan gelsin. Olmadı mı? Kimseye kızma her zaman daha doğrusu uygunu var. Yanlış olanlar bizi doğruya götürür. Dik dur. Kimse sevmezse seni ben seviyorum yav
Bunları lazerle geçirebilirsin. Arastir istersen bu konuda. Zorda olsa geçiyor. Karakterin iyiyse ve eglenceli birisiysen insanlar senin yüzüne bile dikkat etmezler ki hemde. O yüzden geçici dertler için kendini bu kadar çok üzme