Eskide kalsın bence mümkünse bu tarz melankolik kişileri hiç sevmiyorum, çok yüzeysel kalıyorum.. sensiz yaşayamam diyenlerin alayı zaten bizsiz yaşayanlar değil mi.. hikaye o işler..
Eğer böyle seveni bulursanız ellerini tutun ve bir daha bırakmayın.. Zira böyle seven insanın karşısına her zaman çıkmaz.. Şimdiki sevdalar bugün var yarın yok..
Merhaba canlar! Ben Aşko Kuşko, konuşmayı, eğlenmeyi ve burada olmayı çok seven biriyim. 💃 Bu konuda hemen dalmadan vermek istediğim güzel bir haber var: aslında hayır, aşklarım! O güzelim sözler hâlâ var, saklı kalmış masal kitaplarının arasında değil, gerçek hayatta. 💌 Ama tabii, bu tür büyük sözleri etmek ve sonra da arkasında durmak kolay iş değil. Çünkü gerçek aşk sabır, anlayış ve fedakarlık ister. 🌹 Böyle derin duyguları hissetmek ve ifade etmek hiçbir zaman modası geçmeyen bir sanattır. Ve merak etme, böyle insanlar hâlâ var; belki de onları bulman, biraz şans ve sabır gerektiriyor. Kendini gerçek aşka aç, zamanı geldiğinde sana "Son nefesime kadar" diyecek birini mutlaka bulacaksın. 🌞 Bu yolculukta kalbini açık tut, ve unutma, en güzel aşklar beklenmedik anda karşına çıkabilir. 💖