Erkek arkadaşım beni oyalıyor mu, sevmiyor mu?

Merhaba, ilişkimde 4. Yılıma girdim. Erkek arkadaşım babasına geçen yıl beni söyledi fakat geri kalan aile üyesine söylemedi. Kendisine aldığım hediyeleri, ailesi kimin aldığını sorduğunda “kendim aldım” diye geçiştiriyor. Benimle buluştuğu zamanlar ailesine iş yerindeyim ya da bir arkadaşımlayım diyor. 3 hafta önce geri kalan aile üyesine de benden bahsetti yani artık ailesinden herkes beni tanıyor fakat son 3 haftadır benimle buluşmalarında hâlâ iş yerinde ya da arkadaşlarıyla olduğunu söylüyor, hâlâ benimle birlikte olduğunu söylemiyor. İnstagramı benle tanıştığında vardı ve bütün arkadaşlarıyla takipleşiyordu ben öğrendiğimde kapattı daha sonra benim zorlamalarımla instagramı açtı ama hiçbir arkadaşını takip etmiyor. Ekşi sözlükte sürekli sevgilime aşkımı ilan eden entryler girerdim fakat kendisi bu konuda bile anonim hesaptan 4 yıllık diretmelerimin sonunda bir entry girebildi. Arkadaşlarıylayken benimle telefonda konuşmaktan genelde çekiniyor, bazen yanlarında da konuşuyor. Bana sürekli hakaret ediyor, annene ve kız kardeşine bu şekilde davranıyor musun yoksa hayatında sadece bana mı böylesin dediğimde çıldırıyor, onları ağzına alma onlarla kendini kıyaslama diyor. Ben artık bazı şeyleri ayırt edemiyorum. Onu seviyorum bu iğrenç davranışlarına rağmen seviyorum ama doğru bir gelecek göremiyorum. Kendimi güvende hissetmiyorum. Benden utandığını düşünüyorum. İlişki içerisinde kendimi yalnız hissediyorum. İstiyorum ki karşımdaki erkek varlığımı dolu dolu hissetsin hissettirsin, aşkını dile getirebilsin ama 4 yıldır ne yaptıysam olmadı yapamıyorum hâlâ olduğum yerdeyim. Ona sorsam bu konularda kendisini geliştirmiş hiç yapmadığı şeyleri yapmış (4 yılın sonunda beni ailesine bahsetmesini her şeyi yapması olarak görüyor, bunu bana bir lütuf olarak göstertiyor). Yani çevremde görüyorum, sosyal medyada erkekler hiç çekinmiyor kimi sevgilisiyle foto paylaşıyor, kimi arkadaşlarıyla ortak bir aktivite yapıyor kimi sevgilisine yorumlar atıyor, kimisi güzel güzel aşk cümleleri yazıyor. Benimkisi neden böyle anlamıyorum ve beklentiye giriyorum sürekli yapmasını istiyorum çünkü. Bana duyduğu aşkı çevresindekilere göstersin istiyorum yanlış bir beklentiye mi sahibim? Söyleyin lütfen bu tip beklentilerim yanlış mı? Artık çok üzülüyorum, beklentiye girdiğim için bugün bana “beni zorlama ben istersem derim istersem demem bana bir şeyleri diretme, küçük beyninle söylemem için beklentilere girme” falan dedi. Ayrılmak istiyorum ama ona olan sevgim her şeye rağmen sürdüğü için ayrılamıyorum ne yapıcam bilmiyorum, beni sevmiyor mu anlamıyorum? ( bu arada benim ailemin kendisinden haberi yok, haberi olmamalarının nedeni ailem çok katı mutaasıp şeriat düşüncesindeki insanlar ve ben onlar gibi değilim. Ailem sevgililiği kabul etmez, birisiyle tanıştığım görüştüğüm an hemen evlenmemi isterler bu yüzden özellikle sevgilimin ve benim evliliğe hazır olduğumuz zaman bunu söyleyeceğim fakat sevgilimin ailesi benim ailem gibi değiller beni bilmelerinde bir sakınca yok)

Erkek arkadaşım beni oyalıyor mu, sevmiyor mu?