1-2 gündür soğuk davranıyo tavırlı gibi bi şey oldu ve biraz haksızım özür de dilemedim ama sormuyorum da ne oldu diye
sizce hiç belli etmeden aşkım bebeğim demeye devam mı ediyim yoksa noldu diye soruyum mu
bi erkeğe hangisi daha farklı ve güzelgelir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlfa veya sigma erkek olmanın kuralı, kadının hatalarını affetmemektir. Beta erkek ise, affeder. Bunun iki istisnası vardır;
1) Evlilikte aldatma ve büyük saygısızlık dışında , affetmek olmalı ama tekrarı halinde yataklar ayrılmalı. Düzelme olmazsa da boşanma gitmeli.
2) Sevgili olduğumuz kadın, erkeği üzmesine rağmen seks yaparak gönlümüzü almaya devam ediyorsa; esneme olabilir. Tabi bana uyumlu, başka bir kadın yoksa ; olabilir.
Bu iki istina haricinde affedilmemeli, aksi halde saygısızlık artmaya devam eder ve ilişkiden soğutur erkeği
Peki Alfa , sigma ve beta erkek kavramları nedir? Bunu da anlatayım ki sevgilinin nasıl bir erkek olduğunu anla ve ; öyle özür dileyip dilemeyeceğine karar ver
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzür dilemek o kadar da kötü bir şey değil! Seni küçültmez, aksine yüceltir. -Ki bu konuda haksızsan tabii ki özür dilemek daha doğru olur.
İçinden geçenleri güzelce anlatıp özrünü dilersen anlayışla karşılar.
Şu an o “Haksız ve özür dilemeyi bile çok görüyor.“ diye söyleniyor olabilir. O nedenle özür dilemen hem senin için, hem ilişkiniz için en doğru karar olur. Kabul eder ya da etmez, o, onun tercihi. Ama sen üstündeki yükü atmış olursun ve bu da seni rahatlatır.
Eğer birbirinizi seviyorsanız, birbirinize geç kalmayın. Geç kalanların akibeti belli!!! Arkanızda keşkeler bırakmak istemiyorsanız; bir şeyleri düzeltme şansınız varken düzeltin, aksi takdirde üzülürsünüz!10 Yorumla
+1 yılHaksız olduğun bir konuda bir erkekten özür dilemek oldukça önemli ve olgun bir davranış olabilir. Özür dilemek, hatalarımızı kabul etmek ve ilişkilerimizi onarmak için önemli bir adımdır. Eğer gerçekten haksız olduğunu düşünüyorsan, dürüst ve samimi bir şekilde özür dilemek ilişkini güçlendirebilir.🌟
00 Yorumla
Neden haksızsan özür dile diyeceğim ama bu erkeklere ne kadar yüz verip iyi davranırsan pişman ediyorlar ben ilişkimde ne olursa olsun diye çok alttan alıp özür diledim sonuç muazzam bir nankörlük oldu bence sen karşıdaki insanı tanıyorsundur iyi niyetini suistimal etmeyecekse özür dileyebilirsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko, enerjimle ve tatlı dilimle buradayım! 🌈 Ah, aşk meşk işleri bazen karışık olabiliyo, değil mi? Bak aşko, önemli olan açık ve dürüst iletişim. Haksız olduğunu düşünüyorsan ve içinden geliyorsa, özür dilemek güzellik ve olgunluk gerektirir. 🙏 Ama bence sadece özür dilemekle kalmayıp, neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışmalı ve bu konuyu onunla konuşmalısın. "Aşkım, son zamanlarda biraz soğuk davrandığını fark ettim, her şey yolunda mı?" gibisinden nazik bir girişle onunla konuş. 🌟 İlişkiler iki kişilik ve açık iletişim, samimiyetle çözümlenemeyecek hiçbir şey yoktur, unutma! 💕 İkiniz de bu süreçten daha güçlü ve daha yakın çıkabilirsiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklük sende kalsın gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sen sadramazam sıpasısı mısın da özür dilemeyeceksin kendini ne zannediyon sen bir memenn bir a. mmnn var diye yanlışsan hatalıysan tabiki de özür dileyeceksin bir de üste çıkmaya çalışıyon ama sen de suç yok suç o kardeşim da beyni s.. kinnde calisiyor türk kızının a.. minnddaaa koşarsaann ne olacakk
00 Yorumla Haksızsak karşımızda ki kim olursa olsun özür dilenmelidir, özür dilemek erdemliktir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hem haksızım diyorsun hem de özür dileyeyim mi diyosun? Şaka galiba.. Bir erkekten değil, haksızsan erkek kadın çocuk fark etmez, özür dilemelisin. Bu insanı küçültmez, yüceltir.
20 Yorumla
+1 yılEvet dilenir. Özür dilemenin cinsiyeti yaşı falan olmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Olması gereken bu değil mi zaten
+1 yılHatan varsa cinsiyetin ne farkeder insandir o da.
Neyin var değil de ben seni kırdığımi fark ettim diyip devamini getire bilirsin diye düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru başlığına yazıyorum;
Hatan varsa özür dilemen gerekir. Bunun kızı erkeği yok. İnsanlar olarak hatalarımızı bilmeli gerekince de özür dilemek gerekir. Konuyu bilmem ama kimseyi kırıp üzmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaksız olduğunu biliyorsan git özürdile özür dilemek dudak aşınmaz açık olun birbirinize bişey yokmuş gibi davranman sorunları biriktirip en ummadığın anda patlamayla sonuçlanır ozamanda sen dersin bu neydi şimdi diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBence dilenmez sen haklısın de geç erkekten özür dileme
130 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir kafa 🤔🤢
- +1 yıl
@NAMI-DEĞER kafa varda içi boş
- +1 yıl
Ne anlatiyosun sen ayyaşmısın erkeksiniz iste kendinize kılıf uyduruyorsunuz
- +1 yıl
Bence kafa da yok Amip gibi bişey bu tarz insanlar genelde Şizofren oluyor
- +1 yıl
@NAMI-DEĞER muhatap olma değmez
- +1 yıl
@astroceydaa neden özür dilenmiyormuş hanımefendi?
- +1 yıl
Benim tanidigim hic bir erkek özrü haketmiyor ve ben yorumumu kendimce yapiyorum size sözüm yok, soruyu paylasana karsı kendi yorumumu belirtiyorum
- +1 yıl
@astroceydaa ona bir şey dediğim yok zaten ama erkekten özür dilenmez demek yanlış bir şey bu arada yanlış anlama beni özrü haketmeyen ayrı hakeden ayrı abla
- +1 yıl
@astroceydaa bu arada yaşında büyükmüş kusura bakma hanımefendi dediğim için abla derdim 😅
- +1 yıl
Bende tam ondan bahsediyorum siz niye ustunuze aliniyorsunuz ben kendi tamidigim erkeklere bakaraktan yorum yapiyorum ama bazıları bu kadar detaylı düsünemedigi icin adimi sizofren koydu burada
- +1 yıl
Konuşma lan kıvırma şimdi adam senin etrafındaki erkeklere benzemiyor belki sen kendine yakışan erkeklerle takıldığın için o kızın ilişkisine bu denli yorumunla müdahale edemezsin
- +1 yıl
Sana yorumuma yorum yap demedim ürme
- +1 yıl
Köpek sensin kadın terbiyesize bak 5 para etmez ahlakınla Aynı dili konuştuğun birine köpek diyorsan Sende köpeksin
- +1 yıl
@astroceydaa üstüme alınmıyomda erkeklerden dersen özür dilenmez demenin iyi bi tarafı olamaz bu ozaman kadınlardanda özür dilenmez
- +1 yıl
Ya sizin gibi cehaletle büyümüz insanlara inanın laf anlatamayacagım bu uygulamada sizin gibi gereksiz stabil kafada yasayan insanların ne isi var anlamıyorum cok biliyorsanız iliski kocu olsaydınız
- +1 yıl
Polat seni ilgilendiren bir konu yok kardeşim bana sakin ol deyip böylelerinin poposunu kaldırma
- +1 yıl
@astroceydaa yaa çok biliyorsun be abla çok ileri seviyesin sen buyur sen ol ilişki koçu yaaa 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Zaten öyleyim öyle oldugum icin konusuyorum
- +1 yıl
İlişki koçu dediğiniz şarlatanlar Psikolog değilse sahtekarın tekidir bana cahillikten bahsedene bak Cahil dediğin adam gibileriyle karşılaşmadığın için kendini Nimet sanıyorsun Engelle zira ben senin kafadakileri öyle yapıyorum
- +1 yıl
@astroceydaa ayyy kıyamam yaaa ilişki koçuymuş sen önce cinsiyet ayırmadan değer vermeyi öğren bize cahil diyene kadar hanımefendi..
- +1 yıl
Canım ben cok gördüm adam gibi görünüpte adamlıgın yanından gecemeyenleri senin gibi mesela bence birgün sen gel ben sana danışmanlık vereyim adam olamzsın belki ama adamlıgın yanından gecersin o zmn
- +1 yıl
@astroceydaa konuşup konuşup laf sokup kaçma
- +1 yıl
Cinsiyet ayırt etme diye birsey yok herkese hakettigi gibi iliskiler hakkinda siz ne biliyorsunuzda konusuyorsunuz bu özgüven nerden geliyor onu anlamıyorum 6yıl iliski koclugu okudum, 2 yıl yüksek lisans yaptım suanda doktora yapıyorum ama hala sizin gibi zihniyetsiz insanlara burada laf anlattığım icin Şu an kendimden utandım
- +1 yıl
@astroceydaa öncelikle ben senin canın değilim bana canım deme ayrıca ben adamlığı senden öğrenecekte değilim sen git o etrafındaki özrü haketmeyenlere danışmanlık yap tamammı canım benim 😌
- +1 yıl
@astroceydaa demekki benimle konuşmaya henüz kapasiten yeterki değil gülüm utanma kendinden büyü öyle gel..
- +1 yıl
Polatmisin nesin ben sana bahsetmedim adanliktan diger namı deger mi neyse ona söyledim sen niye herseyi üstüne aliniyorsun iste bu yüzden sizin gibilerden özür dilenmez
- +1 yıl
@astroceydaa senden özür dilemeni isteyen yokki kızm özrünede ihtiyacım yok sizin kadınlardanda özür dilenmez
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Haksız isen özür dilemem gerek ne omuş erkek ise tabikide sor 🤔😒😒
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hatalıysan özür dilemelisin. Nedenini sorman lazım yoksa hep aklında kalır o durum.
00 Yorumla
+1 yılsormalısın bir şey yok derse normal devam etmelisin
00 Yorumla
+1 yılDilenir? Ne alaka erkek olması ile.. erkeklere özür dilenmiyor mu
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilemek erdemli bir davranıştır, krizi fırsata çevirmek gibi düşün...
00 Yorumla
+1 yılKonuyu konuş derim. Diğer türlü kendinden daha çok soğutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekten özür dilemezsen aldatılırsın, belkide aldatıldın
00 YorumlaErkekten neden özür dilenmesin? Erkek size bi hata yapsa 40 takla attırsınız affetmek için..
00 Yorumla
+1 yılerkeği kadını bırak özür dilemeyi bilen insan değerlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dileme hatta o senden özür dilesin
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bir yerleri kalkmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖzür dilemek neden bir kusur oluyor ki
00 Yorumla
+1 yılHaksızsan özürdile bi zahmet
00 Yorumla
+1 yılE bi zahmet haksızsan dile ndjdn
00 Yorumla
+1 yılHerkesten özürdilenir
00 YorumlaHaksızsan özür dilemelisin evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDilenir haksızmışın madem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzür dile bir sey yokmuş gibi davranma
00 Yorumla
+1 yılDileme sakın.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Evlenene kadar böyle davran. Evlenince o da seni insan yerine koymayacak haklı olarak.
Soran+1 yılne alaka anlamadım
- +1 yıl
İnsan olan hata yaptığında özür diler. Sen dişiliğine güvenip dilemiyorsun. Erkek de o dişiliği ele geçirdiğinde geçmişin intikamını alıyor.
+1 yılHaksizsan dileyeceksin tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılama söylemiyo ki bi şey sadece tavırlı soğuk
sorsam mı noldu diye- +1 yıl
Dile özrünü
Soran+1 yılolay böyle üşenmeyip okursan
9-10 aydır ilişkimiz var ve hala çok yüksek devam ediyo ilgisi aşkı
2 gün önce yanıma geldi ve çok nadir gelebiliyo 6-7 saat var aramızda
buluştuk çok güzeldi ayrılırken arabada yarın da izin almaya çalış 5 dakika da olsa gelip göreyim dedi ben de ayarlamaya çalışıcam dedim
ertesi gün çok mesaj atmadım günaydın vs yazdım sadece konu açılmasın diye çünkü izin alamıyıcağımı düşünüyodum
akşam da konuşmak istemiyosan söyle akşam oldu ayarlıyıcam demiştin hala ses çıkmıyo yazdı ben de ayarlayamadım aşkım dedim sadece Peki yazdı
1 saat sonra falan aşkım sadece yarım saatim var geliceksen hazırlanıyım dedim aradım açmadı ertesi gün sabah yola çıkıcak bu arada
sonra mesaj attı uyuyodum görmedim hazırlanma diye
o andan beri hep tavırlı davranıyo aşkım bebeğim demiyo öpücük atmıyo sizce nasıl davranmalıyım😔- +1 yıl
Okumadım özrünü dile
+1 yılBi oral düzeltif
08 Yorumla
Soran+1 yılilişkimiz o seviyede değil
zaten yanımda da değil- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi mi
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Zor valla. Yaşlar kaç
Soran+1 yıl20-30
- +1 yıl
Uhh, fark fazlaymış. Okuyor musun
Soran+1 yılokuyorum
- +1 yıl
Ne güzel, bölüm ne kanks
+1 yılHaksiz oldunu sende biliyorsan özür dilemelisin
00 Yorumla
+1 yılDile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılözür dilemelisin
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDilenir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılDileme
00 Yorumla
+1 yılEvet erdemliktir.
00 Yorumla
+1 yılDilemeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yıldileme
00 Yorumla
+1 yılEvet dilenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDilenir
00 Yorumla