Beklemek mi unutmak mı (Uzunca bir iç dökme seansı, okuyanlara ve cevap verenlere teşekkür ederim şimdiden)?

Benim bir ilişkim vardı ve çok iyi anlaşıyorduk fakat sonra birden bire ortada bir sebep yokken bitti. Aslında sebebimiz şuydu: Ben. Daha doğrusu ben ona çok çabuk sinirlenebildiğimi söylemiştim ve o da kendisinin rahat biri olduğunu söylemişti. Ani iniş ve çıkışlarım vardı ama bunu elimden geldiğince ona yansıtmadım çünkü uzun zaman sonra bana iyi gelen tek şey oydu. Bana bir gece telefonda şaka yaptı ve ben o an duygusal bir dönem geçiriyordum. Ağlamaklı bir ses tonuyla konuşunca ortam ciddileşti ve 1 2 saat sonra mesajlaştığımızda bitirme kararı aldı kendisi. Ani iniş çıkışların var ve ben üzülmemek adına şimdi bitirmek istiyorum dedi, ilk gün ki gibi hissedemiyorum ve bir şeyi sürekli yapınca soğuyorum dedi (Tüm bunlardan 1 gece önce bana 'Seni seviyorum' diyen kişi kendisi). Hiç bir kız ona bu denli iyi gelmemiş ve beni bırakma demişti, ben de sen beni bırakmadığın sürece seni bırakmam diye yanıt verince 'Öyle şey olmaz seni bırakmam' demişti. O gece ayrılırken bile çabaladım çünkü her şey konuşarak çözülürdü (Bu onun lafıydı) ve ortada bir yanlış anlama da vardı kaç kere özür dilememe rağmen olmadı. Kestirip atıldı resmen ilişkimiz onun tarafından ve çözülürdü arkadaşlar bu, elimde ss olsa koyardım ama yok maalesef. Ceviz kabuğunu doldurmayacak sebep resmen ve affetmesini de istedim (Şu an kendimi sorguladığımda bir şakayı yanlış anladım diye neden affet beni dediğimi da anlayamıyorum) bitmesin diye. O gittiğinden beri ne bir konuşma ne başka bir şey oldu. Numaramı sildi mi bilmiyorum çünkü profil fotoğrafı herkese açık wp'de, instagramlarımız ekli. Benim 2 hesabım var, ikisinde de var ve ayrıldığımızdan beri iki hesaptada ayrı ayrı 1 tane st attım. O da sadece 1 st attı. Ben ona 1 saat sonra baktım. Priwe attığıma 4 dk geçti baktı, maine de attığıma 1 saat geçti baktı. Biliyorum bu detaylar belki de önemsizdir ve beni merak ettiğini de göstermez ama benim aklını kurcalıyor. Gittiğinden beri kime anlatsam mevzuyu geri döner diyorlar, nedenini de sorduğumda 'Sebebsiz bitti ondandır' yanıtını alıyorum. O gece ayrılık konuşmasını yaparken bile ağlamadım çünkü içim rahattı geri geleceğini hissediyordum çünkü ve hâlâ daha hissediyorum. Eskiden dine uzak biriydim fakat bu yıl yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışıyorum çünkü dua etmek iyi geliyor ve her gece hayırlısıyla geri dönsün istiyorum. Bu gece tam 7 gün olacak ayrılığımızın üstünden geçen ve benim doğum günüm 15 Nisan , nedense kutlar gibi düşünüyorum ama çok da heveslenmemem gerektiğini biliyorum. Sizce beklemeli miyim yoksa unutmalı mıyım? Sizin bu şekilde geri dönen exiniz var mıydı?

Beklemek mi unutmak mı (Uzunca bir iç dökme seansı, okuyanlara ve cevap verenlere teşekkür ederim şimdiden)?