- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Gitme" ifadesi, duygusal bir bağın, ilişkinin veya iletişimin devamını istemenin doğal bir yolu olabilir. Ancak, bu ifadeyi kullanırken dikkatli olmak önemlidir çünkü karşınızdaki kişinin duygusal ve fiziksel sınırlarına saygı göstermek önemlidir. O kişi gidecekse zaten sen ne kadar çabalarsan çabala olmaz. ve gitme demeyi hiç sevmem çünkü o cümleyi kurduğumda hep herkes gitti. gitmek isteyen saygılı bir şekilde gittiği sürece benim için sorun yok. ,
"Ayrılık, sevginin bittiği değil, sessizce başka bir şekilde devam ettiği yerdir."
En güzeli budur sessizce uzaktan seversin...
12 Yorumla- +1 yıl
Tırnak içindeki son cümlen çok güzeldi 👍
- +1 yıl
kesinlikle teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimseye git de demem, kal da demem. Önce can sonra canan. Beni seven insan, yüz kızartıcı bir suçum olmadığı sürece beni bırakmaz zaten.
Hele hele narsistik yapılanmaya sahip feminist tiplere, varoşta doğup büyümüş ama kraliçe yanılsaması içinde olan, shoplu fotolarla kendini dünya güzeli zanneden, 40 yaşını aşmış ama hala 20'lerindeki çıtırlarla sidik yatıştırabildiğini zanneden ama onlar en kaliteli erkeklerle evlenirken kendisi alfa dul sendromu içinde kıvranıp evlenecek pasif, sümsük bir beta bile bulamayan kadınlara da hiçbir erkek, git ya da kal demez zaten.
05 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumlarının muhatabı kırk yaşında olduğum için ve gizli şekilde yorum yaptığın için ben mi oluyorum? Kaldı ki zeki bir alfa erkek olsaydın benim bu bahsettigin kadın profiline uymadığımi çok ama çok net bir şekilde zaten anlardın..
Cevap sahibi+1 yılHayır bu cevabın muhatabı sen değilsin. Genele dair bir çıkarım. Bu çerçeveye uymuyorsan neden alınganlık gösterdin.
Zeki bir erkek olduğum doğru. Alfa erkeği değilim. Ülkedeki yüzde 80 beta çoğunluktanım. Geçmişte ilişkilerim de oldu ama şu an yok. Çünkü doğru kadını bulamadığı sürece beta zonunda ilişkiler, erkekleri yıpratıyor
Gizli yorum yaptım. Açık hesaptan yazıp da saçma sapan tiplerin hedefi olmak istemiyorum.
20'lerindeki kadın ona altın değerindedir. 30'larındaki kadın gümüş değerindedir. 40'larındaki kadın ons bakır değerindedir.
Her üç kategorideki kadın da güzel olmasına güzeldir. Alıcısı da illa ki vardır ama müşteri portföyü farklıdır. Etrafındaki erkeklerin niteliği farklıdır.
Opsiyonları olan bir erkek, 25 yaşında ortalama bir kadını, 35-40 yaşında bir güzele tercih eder. Burada mesele güzellik değil biyolojik saat meselesidir. Bir erkek, 60 yaşında da baba olabiliyor. Kadın için 40 yaşında biyolojik saat dolmuş geliyor. Bu durum kadın için önemli olmayabilir ama erkek için neslini devam ettirmek önemli. O yüzden 20'lerin ortasında/sonundaki kadınlar, uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde kırmızı bayraklılar hariç daha çok tercih ediliyor.
Mesele cinsellik olduğu zaman durum biraz farklı. Erkekte hipergami çıtası olmadığı için bir kadının yaşı ya da güzelliği belirleyici bir faktör değil. Aslolan şey o kadının ulaşılabilir olması. Sakın üzerine alınma. Senin için söylemiyorum. 35 yaşını aşmış kadınlar, maalesef bu konuda açık kapı politikası izliyor. Hatta bazıları 20'lerin başında orta profilli erkeklerle birlikte oluyor ki ben bunu bizzat gördüm yaşadım. Cinsel açıdan gayet ulaşılabilir olduklarını denedim ve onayladım.
Cevap sahibi+1 yıl@asuasuasuman Yani çok saygıdeğer Asuman. Demem o ki cevabın muhatabı sen değilsin.
Güzel bir kadınsın. 41 yaşındasın ama 35 gösteriyorsun. İnşallah değerini kıymetini bilecek bir adam bulursun. Resminin shoplu olmadığını biliyorum. Bu işlerden anlarım.
Bir yerde demişsin ki meme boyutuna takan erkekler gösteriş meraklısı çapkın zamparadır demişsin. Nasıl yani.
Şimdi şöyle bir şey var. Çapkın dediğin erkek, yüksek değerli erkektir. Dış görünüşü ve zekasıyla kadınlarda doğal arzu uyandıran erkektir ve bu erkeklerin partner havuzu geniştir.
Doğada kadın seçer. Erkekse kendini seçen kadınlar arasında tercih yapar. Seçenekleri çok olan bir erkek, kadının fiziksel özelliklerine önem verecektir bunda yanlış bir durum yok.
Dolgun kalça ve büyük meme, erkeklerin zihninde doğurganlık ve feminenlik sinyallemesi yapar. Bu yüzden göze daha çekici geliyor.
Kadınlar, erkeklerde tipe, boya, kasa, paraya, arabaya hatta penis boyuna vs. somut kriterlere bakıyorsa senin çapkın zampara olarak tanımladığın o yüksek değerli erkeklerde kadının görselliğine önem veriyor ve kendisini seçen kadınlar içinde en iyi fiziksel özelliklere sahip kadını tercih ediyor.
Konunun özeti detayı budur. Kim ne derse desin realite budur. Herkes er ya da geç bu gerçeklerle yüzleşir.- +1 yıl
Teşekkür ederim detaylı yorumun için. erkeklerin geneli konusundaki güzelliğe ve yaşa duruma şartlara göre bakarlar saptaman çok doğru.. ben de bunun aksini hiçbir zaman söylemiyorum zaten.. özellikle fotoğraflardan anladığın da açıkça ortada ki.. burada profil fotoğrafıma rağmen erkek olduğumu söyleyen, tüm paylaşımlarıma rağmen fake olduğumu söyleyen ve bunu hiç bir şekilde ispat edemeyen ve tabiki hiçbir zaman da edemeyecek olan bir grubun içinde çok net bir şekilde bu işlerden anladığın ve dediğin gibi oldukça zeki olduğun ortada zaten..
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim Asuman ne demek rica ederim. Yaşına göre oldukça genç ve dirisin. Yolda görsem 35 olduğunu bile düşünmem. Bu ışıltının ne kadarı genetik ne kadarı sağlıklı yaşam ne kadarı spor. Zararlı alışkanlığın olduğunu düşünmüyorum. Alkolle hiç aran yok, uyuşturucuya bulaşmamışsın belli. Sigara içiyorsan da günde 1 paket ya içiyorsun ya içmiyorsundur.
Zaten üç günlük ömrümüz var, hayatı bu kadar dramatize etmeye gerek var mı gerçekten? Zamanında (ergenlikte vs) böyle melankolik triplere girdiğim için çok pişmanım, keşke kendimi geliştirseydim, ders falan çalışsaydım.
22 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı oldu.. sen de haklısın 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızımın gitmedi ona bir şey olması beni yaralar.. gerisi muamma..
14 Yorumla- +1 yıl
Allah anneliği herkese nasip etmiyor 👍 ne güzel..
- +1 yıl
İsteyen herkese nasip olur inşallah
- +1 yıl
🙏 amin..
- +1 yıl
Anneliği tatman dileği ile teşekkür ederim 🎈❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok kim nereye gitmek istiyorsa cehennemin dibine kadar yolu var...
21 Yorumla- +1 yıl
😅.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGitmek isteyen birisinin kalması fayda sağlamaz, yolu açık olsun der uğurlarız..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yok maalesef giden gider kimsenin paçasina yapisamayiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok kimse. giden varsa gitsin tutmam. kimseye kal diyecek sabrım yok çünkü artık.
10 Yorumla
+1 yılKim nere gidecekse yolu açık olsun ben kimseye gitme demem
33 Yorumla- +1 yıl
En güzeli 👍
- +1 yıl
Gitme desen gitmeyen kişi kalbi ile kalmadığı sürece anlamı da kalmıyor çünkü
- +1 yıl
Çok haklısın..👍
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yapma şunu
Giden gitsin
Kimseyi zincirle baglıyamazsın
Sana uymuyorsa seni dinlemiyorsa gitsin
Seni dinlemiyorsa gitsin
Sana değer vermiyorsa gitsin
Ee napim kötüde olsa elimde o var sevgilisiz mi kalayım evet kal
Gitsin
O arkadaşına bunları şöyle
12 Yorumla- +1 yıl
😊.
+1 yılYüce dağların ardında kaldı hayellerim. karanlıklar çöktü yine sevgilerde sahteymiş. Gönlümde yine hüzün var.
bundan böyle yolu yok kollarım çürüdü bundan öte karnalıklar bundan öte ayrılık var.Gitme demem…
11 Yorumla- +1 yıl
Sen beni anlamadın.. gözünü kan bürümüş.. bundan öte ayrılık var 👍çok severim bu şarkıyı da
+1 yıl
Ölürken bile hasretim sana
Bir tek sen anla
Biraz da sen ağla
Biraz da sen ağla
Ey bee ne sarki o11 Yorumla- +1 yıl
şu an defalarca başa sararak dinlediğim şarkı..
+1 yılhayır, yok öyle biri.. Kimseye ihtiyaç duymadan ve kimseye muhtaç olmadan yaşamayı öğreniyor insan bir yaştan sonra..
20 Yorumla
+1 yılGitmesini istemediğim birini kaybetmemek için uğraş veririm evren de ödülünü verir zaten
23 Yorumla- +1 yıl
Tabi kalmak istediğine dair en ufak inancım varsa gözlerinde görüyorsam bensiz yapamayacağını biliyorsam.
- +1 yıl
Bu da doğru.. fedakarlık yapmadan ilişkiler de yürümez
- +1 yıl
Gözler yalan söylemeyi başaramaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGidenin ardından el sallamak kalanla yetinmek stresi azaltır.
11 Yorumla- +1 yıl
Kalan varsa tabi ☺️
Evet bu denli değer verdiğim hayatımın parçası biri var.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel..👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok ne zaman gidecek diye beklediğim var desem yeridir.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu da kötü..
- +1 yıl
Maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatıma anlam katanlara gitme demek istiyorum. Sevgili/dost vb…
11 Yorumla- +1 yıl
🙏👍
+1 yılYok hiç de olmadı. kalmak isteyen bana böyle cümleler kurdurmaz ki 3 yıldır yanımda
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 🌹 Allah daim etsin..
- +1 yıl
Amin inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gidiyor. Kimseye bu cümleyi diyemiyorum çünkü yanımda kalacağına inancım kalmadı
11 Yorumla- +1 yıl
Gönlünde bittiyse gidiyor haklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiden gitmişmişse kalsada bitmiştir , suret olarak kalmasının anlamı yok
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
- +1 yıl
👍
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Gidenlerin gidecek bir yeri olmazsa gitmezler o yüzden kim nereye gidiyorsa yolu açık olsun geri dönüşler kapalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesin başka bir liman bulan gider değil mi.. bu çok doğru..
- +1 yıl
Doğru..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şarkı vardı "Gidene dur diyemem , giden gider zaten " Kalbinde değilsen o zaten gitmiştir bedeni sende olsa ne yazar.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👍
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Mecaz olarak iyi niyetim
Gerçek olarak ailem ve değer verdiğim kisiler
18 Yorumla- +1 yıl
☺️👍
- +1 yıl
Fener'e üzülen şu duygusallığın da olmasa profesör 😅
- +1 yıl
😅 o gün çok sinirliydin ya..
- +1 yıl
Baksana zenci bi fenerli oyuncu iki-üç kişiyi yere sermiş o gün 😊
- +1 yıl
☺️ bilmem valla.. soruna naif bir yorum yazınca sen de şimdi nerden çıktın gibi bir yorum yazmıştın da bana 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır yok bu saatten sonra diyeceğimi de pek sanmıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yoook gitmek isteyen buyursun gitsin. Hiç durmasın. 😎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok öyle biri giden gider yapılacak bir şey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır yok kalbimde olanlar yetiyor bana giden yok çok şükür 😂
10 YorumlaGidene kapı orada. Dur gitme diyecek kadar daha düşmedik çok şükür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hic kimseye gitme kal demedim asla dememde herkesin aklı var.
10 YorumlaKim nereye istiyorsa gidebilir
10 Yorumla
+1 yılSeni göndermem dediğim var hjkl
22 Yorumla- +1 yıl
Gitmeye niyetim yok 😘😘😘
- +1 yıl
Allah mutlu mesut etsin 😊👍
+1 yılTek geldim tek giderim hayat mottom budur.
12 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlık Allah'a mahsus ☺️
- +1 yıl
Yalnızlık korkutucu bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMenfaati olmayınca hepsi birgün gidiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bu 👍 kaba tabiri 'vermeyince ' artık ne akla gelirse 😊
+1 yılAşk ilişkileri konusunda yok
13 Yorumla- +1 yıl
İyi o halde.. kafan rahattır
- +1 yıl
Rahat bazen batıyor 😃
- +1 yıl
☺️.
+1 yılGidiyorsa nedeni vardır.
12 Yorumla- +1 yıl
Nedeni bizi bağlamaz ki.. giden korkaklarin tembellerin işidir 😊
- +1 yıl
Nedeni bizimle ilgilidir belki
+1 yılBu soruya bir sigara yakılır
11 Yorumla- +1 yıl
Bu şarkıya nerden denk geldim bilmiyorum.. aynen yaktırır..
Evet var
13 Yorumla- +1 yıl
Kim.. buradan duyuralım..
- +1 yıl
Anladım.. peki.👍 Mutluluklar diliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. kimse yok gidenin yolu hazır gelenin yeri
12 Yorumla- +1 yıl
Giden yolunu hazırlayıp gidiyor değil mi.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseye demem isteyen gider hiç üzülmem 😌
110 Yorumla- +1 yıl
Oh ne güzel 👍
- +1 yıl
Bencede tavsiye ederim ☺️
- +1 yıl
Tavsiyeleri yerine getirmeme gibi kötü bir alışkanlığım var.. ille bi acı çekeceğim 😅
- +1 yıl
Ozaman acı çekersin kendine zarar verirsin bak bunu hiçbir zaman unutma kendinden başka kimse değerli değildir
- +1 yıl
Haklısın.. da işte.. melankolik bir tarafım mi var bilmiyorum
- +1 yıl
Yaylarda bu olmazdı reelden birisimi sevdin kişi
- +1 yıl
Yaylarda bu olmaz mı ☺️ilişkilerde ayrılmamak için en büyük çabayı gösteren burç olur kendileri..
- +1 yıl
Oda doğru bak aşırı kıskanç olduğunuzu biliyorum hemde bayağı aşırı 😂
- +1 yıl
Sen hangi yalancı yaya denk geldin 😅 en çok kıskançlıktan yakınan burçtur hâlbuki..
- +1 yıl
Valla bende aşırı kıskançlık ki söyle söyleyim evimin balkonuna bile cikamazdim 😂
+1 yılSaçlarım gitme dökülme
14 Yorumla- +1 yıl
🙄 ciddiysen bu yorumunda.. stres en büyük sebebi bunun..
- +1 yıl
Çok dökülüyor:(
- +1 yıl
Dr ye gittin mi?
- +1 yıl
Evet D vitamini eksikliği yapabilir dedi
+1 yılBir de sen gitme @Charlise dir
12 Yorumla- +1 yıl
Aşk i ilan mi bu.. 🙄
- +1 yıl
Bilmiyorum şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsuman sende gitme beee
18 Yorumla- +1 yıl
😊.
- +1 yıl
Ohhhhh bugünde mutlu uyuyacağım 🙃😂
- +1 yıl
Saçmalama be ☺️
- +1 yıl
Giden her zaman gider sen kendi güzelliğin ile kal 😎
- +1 yıl
Güzelliklerin hiçbiri beş para etmez
- +1 yıl
Burada anlatılan içindeki duyguların temizliği ama sen bilirsin 😂
- +1 yıl
Çoğul eki bu yüzden kullandim..👍 kapasitem iyidir
- +1 yıl
Hemde zeki hakim bey ben tutuldum sanığı alın buradan içeri tıkın jzjsjss
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Var ama pek az sayıdalar
12 Yorumla- +1 yıl
👍.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta olupta gidenler için asla üzme kendini
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 👍.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birde sen gelme dediklerimiz var olmazmi
13 Yorumla- +1 yıl
😊 aynen.. baş belaları..
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Gidersen gitsin
14 Yorumla- +1 yıl
Bu kafadan istiyorum şu an ☺️
- +1 yıl
Benim kafa karmaşık işliyor sanırım
Annem harci herkes gidebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediği yere gidebilir
10 Yorumla Benim dememle olacaksa o iş😵💫
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGitme...
Aha dedim oldu :)10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılOldu.. sonrasında Eyvallahım kalmadı kimseye
10 Yorumla Herkes gidebilir gidene kal demek acizliktir
10 YorumlaBari sen unutma beni
10 YorumlaHayır yok gidene güle güle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmek isteyen gidebilir yol da orada ışık da
10 Yorumla
+1 yılSen gidersen sana diyebilirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oldu ama gitti maalesef 😏
10 Yorumla
+1 yılBırak ay gitsin sen kal bu gece.
11 Yorumla- +1 yıl
Umudumsunn sen.
Çok güzel el şarkıdır..👍
+1 yılYokt
12 Yorumla- +1 yıl
Senin de cevaplar robot gibi.. yoktur vardır şudur budur 😅
- +1 yıl
Ne yazayım ki djdjf
- Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes de gitmesin 🙄
- +1 yıl
Bilmiyorum..
Var idi..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet var
10 Yorumla Su an yok. Durum o kadar kötü
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler