Evliler bekârlara evlenmeyin diyor, bekârlar da yalnız olduğu için yakınıyor. Evlenmeyin evlenmeyin diyorlar ama benden küçükler bile dünya evine girdi. 😀 Hâllerinden de memnunlar açıkcası.
Sizce evliler mi mutludur bekârlar mı?

Evliler bekârlara evlenmeyin diyor, bekârlar da yalnız olduğu için yakınıyor. Evlenmeyin evlenmeyin diyorlar ama benden küçükler bile dünya evine girdi. 😀 Hâllerinden de memnunlar açıkcası.
Sizce evliler mi mutludur bekârlar mı?
Cevap olarak ikisine de evet diyebiliriz, bekar ve evli arkadaşlarım var bazıları mutlu bazıları mutsuz sebebi almış oldukları kararlar, insanlar cinselliği temel olarak gördüklerinden dolayı çoğu mutsuz oluyor. Hayat arkadaşı arıyoruz
Birbirlerinin isteklerini ve ihtiyaçlarını umursamadan evleniyorlar o zaman
Evlenmeyin diyenler birbirini tanımadan evlenenler. Dayımla yengemi örnek gösteririm her zaman. Dayım ev işlerine yardım eder, çocukları gezdirir, yengemle hep ortaklaşa hareket eder. Hanımcı gibi değil ama. Yengemi hayat ortağı, can yoldaşı gibi görüyor. İkisi de birbirine aşık olup evlendi. Yengem dayımı ders çalıştırıp okul bitirmesine vesile olmuş. Ailesi okumayan birine onu vermez diye bilincindeymiş. Yani şimdi böyle bir çifte bakıp da nasıl bekarlık sultanlık diyebilirsiniz ki? Doğru kişiyle evlenenler cenneti yaşıyorlar. O yüzden ben de çok iyi anlaşabileceğim ve aşık olacağım bir hayat ortağı arıyorum.
Allah herkese böyle birini nasip etsin çok amin 🤲🏼
Amin, teşekkürler 😊
Cevap
7Cevap
Ben bekarim mutlu değilim evlensem geçim sıkıntısı çocuk dertleri yine mutlu olmucam insan oglu mutlu olamiyo ya dogustan zengin olacak
Babadan zengin olmak şans işi
Kesinlikle
Bence her iki tarafta mutlu ve mutsuz
Bir tarafın daha ağır basması lâzım
Bekarlık özgürlük, yani elimden alınsın istemem sonra mutsuz olurum.
Bnmde aynn😊👍
Mutlu olmasını bilen herkes mutlu gibi
Bence kalpten gelerek seversen bekâr da olsan evlide olsan Ömür boyu mutlu olursun...
Bekarlara evliler evlilere bekarlar
Bekarlar sanırım
Bekar
ikiside mutlu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?