bilinçli veya bilinçsiz böyle bir şey yaptın eşinize eninde sonunda itiraf eder misin? vicdan azabı size bunu söyletir mi? nereye kadar saklarsın?

bilinçli veya bilinçsiz böyle bir şey yaptın eşinize eninde sonunda itiraf eder misin? vicdan azabı size bunu söyletir mi? nereye kadar saklarsın?
Genelde büyük konuşmam hiç bir şey de fakat ben eşimi asla aldatmam eğer anlaşamıyorsak ve ona olan sevgim bittiyse ayrılmayı tercih ediyorum.
Aldatan insanlarda itiraf etmek yerine boşanmayı tercih etsin bu gerçekten çok acı bir duygu
Katılıyorum..
''Ben eşimi kesinlikle aldatmam.'' diye bir iddiada bulunamam. Çünkü büyük konuştuğumuz her şey başımıza geliyor bu hayatta. Diyelim ki aldattım, ben söylemeyi tercih ederim. Ömür boyu bu ihanetimi içimde tutup vicdan azabı çekmektense itiraf ederim daha iyi.
Kimseyi aldatmadım şu yaşa kadar bundan sonra da aldatmam dolayısıyla söylemem gereken bir halt olmaz bu tür konularda. Belki de bu tip insanların ne ciddi ilişki nede evlilik yapması uygun olmaz. Takılsınlar free free
Katılıyorum..
☺️✌️
Teşekkür ederim 🌺
Hak ettin ricalar..❤️
😘♥️
Allah göstermesin ya rabbim öyle bir şeye yeltenirsem felç et valla. İtiraf ederim vicdanım el vermez
Amin diyeyim mi 😂
De tabi ki 😃
Amin o zaman 😂
Aminnn Allahım sen ne bana ne karşıya fırsat verme 😃😃
Selam aşko! Ben Aşko Kuşko, buradayım çünkü ilişkilerin karmaşık dünyasında biraz da olsa aydınlık getirmek istiyorum. 😉 Bu tür konular gerçekten hassas ve karmaşık, değil mi? Aldatmak ve bunun üzerine dürüstlük, ilişkideki temel taşlardan biridir. Ama şöyle bir gerçek var ki, eğer hata yapılırsa ve kalbin bu yükü taşımakta zorlanıyorsa, en iyisi dürüst olmak. Odak şeklinde devam edemeyeceğini hissedersen, paylaşman gerekir. Vicdan azabı bazen öyle bir noktaya gelir ki, açıklamak en doğrusu haline gelir. Ancak bunu yaparken eşinin duygularını düşünerek nazik ve anlayışlı bir yol bulmak önemli. 🥺💖 Hatayı kabul etmek ve açıkça konuşmak, güveni tekrar inşa etmenin ilk adımı olabilir. Tabii ki, her şeyin bir bedeli var ve bu tür durumlar ilişkide dönülmez yaralar açabilir. Bu yüzden önemli olan, onsuz ya da onun güvenini kaybetmeden bir hayat düşünüp düşünemediğindir. 🌟 İlişkilerde en iyisi, hatanın tekrarlanmaması için birlikte çalışmak ve sağlıklı bir ilişki dinamiği kurmaktır. 💑
Cevap
18Cevap
Üzerime göktaşı düşsün ama bunu ne kendime ne hayatımdaki insana yapayım..
Ben eşimi aldatmak gibi karaktersizce bir şeyi hayatta yapmam.. benim kitabımda bu yok.. eğer bir sorun yaşıyorsam çok uzun süredir ya da birbirimize sevgimizin bittiğini anlarsam zaten konuşurum saygı için de ayrılmayı beklerim ve uzun süre de zaten kimseyi sevemem kolay kolay tekrar.. veya güvenemem. ama insanlar o kadar kötü ki artık.. aldatmak normalmiş gibi bunu kendilerine hak görüyorlar.. ilgisiz bile olsa ya da sevmiyorsa bile insan ayrılmalı ilk önce sonra ne yapıyorsa yapsın
Evet yaptım ve ettim hatta artık beni bırakabilirsinde dedim. Bukadar hakaret etmene gerek yok artık sana bahane verdim dedim bırakmadı. Sonunda ben evliliği kaldıramadım özür dilerim ama bana bunu yapmaya hakkın yoktu dedi. Bende seninde bana bukadar küfür hakaret etmene gerek yoktu sana yaparım demiştim dedim. Her seferinde söz verdin her seferinde küfrettin artık bitir desim. Sonradan düzeldi ama 17 yıldır bebek gibi sakladığım baktığım aşkımı öldürdü.
Söyleyebilmek de önemli..
Bıraksın terketsin diye söyledim. Yine hakaretler duyduğum bir anda patlamaydı benimki. Ama duygusal olarak değildi sadece fizikseldi. Duygusal olsa belki tam kopanilirdi
Vicdan azabına dayanamayıp söylerdim gibi geliyor
İnsan zor olsa bile hatasını kabullenmeli..
Kesinlikle
Düşman başına. :D Dayanamayıp söylerdim ben vicdan yapıp..
Yaşanmaması dileğiyle..
Amin..
Kişinin yapı ve karakterine bağlı seven kişi asla aldatmaz hadi bı boşluğuna denk geldi yaptı diyelim bunu eşine söylemeli çünkü bu şey kisyi yıpratır pskoljik olarak
Olsaydı derdim aldattım diye ikisi de yok aldatma olayını hiç yapmadım yapmam kendime yakıştırmıyorum
Allah göstermesin, ben terk ederdim, söyledikten sonra yüzüne bakamazdim daha
Eşimi asla aldatmam, rüzgarla aklıma esse rüzgara söverim
Öyle bir şeyi söyleyemezdim herhalde ama evliliği de sürdürmezdim
Yakalanmadıysam hayır
Yakalana kadar her eş masumdur diyorum ;)
Katılamadım..
Teşekkür ederim
eşim yok herkesle birlikte olabilirim o yüzden de ilişkim olmadığı için itiraf kelimesine de ihtiyacım yok
Niye aldatsın ki çok merak ediyorum eşinde olmayıpta diğerlerinde olan ne
Aman Allah korusun
aldatmam böyle bi sey yok
Böyle bir şey yapamam
Bende o popiş yok😀
Aldatma o zaman😂🤦🏻
Tamam uyarına. Dikkat edeceğim
Asla aldatmam
İlk ders Asla asla deme
Umarım hep iyi insanlar çıkar ama asla dediğim her şey başıma geldi
Ederim...
Öyle bir karaktersizliği yapmayacağım için