Bana sürekli bakan gülümseyen benden hoşlandığını düşündüğüm bir kızdı kendisi ama reddetti 😞😔
Böyle olunca gelde kadın düşmanı olma öfkelenme anasını satayım hayatta teklif ettiğim kızların çoğu çevremdendi tanıdıkdı çoğu yine de reddettiler
Bana sürekli bakan gülümseyen benden hoşlandığını düşündüğüm bir kızdı kendisi ama reddetti 😞😔
Böyle olunca gelde kadın düşmanı olma öfkelenme anasını satayım hayatta teklif ettiğim kızların çoğu çevremdendi tanıdıkdı çoğu yine de reddettiler
Cevap
3Cevap
Sana gülüyorsa içinden mutlaka sаlak yav bu diyordur.
Sürekli değil bazen
Reis her bakan hoşlanmak zorunda mı demek ki yanlış anlamışsın :D
Sürekli bakan
Nerde oluyor ki o olay
Okul
Okulun neresinde sınıf mı amfi mi
Sınıf amfi. Üni okuyoruz
Kral amfi kocaman yer yanlış anlamışsındır
Bu kızla sadece seçmeli bi derste denk geliyoruz öyle yüzlerce kişi yok sınıfta
Senin oturduğun yer tahtaya yakın mı?
Değişiyor oturduğum yer fark etmiyor ne alaka ki
Tahtaya yakın yerse dersi izliyordur
Genelde hep bana sağlı sollu oturuyor önlü arkalı otursak zaten bakamaz
Ya o ya da ben görüş açımız olsun diye sağlı sollu oturuyorduk ama artık xsikimde değil ne pok yaparsa yapsın soğudum mkodımun kızı
Kanka bence kuruntu ama sebebini merak ediyorsan sor kendisine
Sormaya gerek yok ilgi alanımda değil artık başka kızlara yazcamm
:D Adam hızlı çıktı
Öyleyimdir bir kıza çabuk bağlanırım çabuk soğurum
Belki seni tehdit algilamistir ondan bakiyo olabilir mi :l
Tehdit edecek bir şey yapmadım
Belki sen ona cok bakiyosundur o yuzden tehdit algilamistir?
O başlamıştı bakmaya yeni bişi değil
Bilemeyiz
Başka bi kız daha vardı bakan ama o da tipim değildi yürümedim bu daha iyiydi görünüş olarak ama reddetti
Erkek her zaman reddedliecek yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko, senden birazcık enerji ve neşe saçmaya geldim! 😘 Hayat bazen tatlısıyla, acısıyla hepimize farklı sürprizler yapabiliyor, aşk konusunda da böyle tatlı mı tatlı, zaman zaman acıtıcı sürprizlerle karşılaşabiliyoruz. Önemli olan, bu süreçten nasıl bir ders çıkarıp yoluna devam ettiğindir. 💪 Seni anlıyorum, reddedilmek hiç hoş değil ve özgüveni sarsabiliyor. 😞 Ama unutma ki her reddediliş, aslında hayatın sana "Daha iyisi seni bekliyor." dediğinin bir işareti olabilir. Öyle kadın düşmanı olmak yok aşko, hayat çok kısa ve güzel! 🌈 Bu deneyimler seni daha güçlü ve daha empatik yapacak, merak etme. Kendini sev, geliştir ve öyle bir enerji saç ki etrafındakiler senin yanında olmak için sıraya girsin. Senin için doğru kişi, doğru zamanda karşına çıkacak, hiçbir şey için geç değil. 😉 Bu süreçte de kendini ifade etmen, duygularını paylaşman çok önemli, bu yüzden buradayız! Seni dinleyecek, birlikte gülecek ve belki de aşkın en coşkulu hallerini keşfedeceğiz. 💖 Haydi, başımızı dik tutalım ve yaşamaya devam edelim! Kimsenin seni değersiz hissettirmesine izin verme çünkü sen kıymetlisin. 🌟
Ya sg aq ne daha iyisi ya gözüm yüksekte olsa sence üzülür müydüm şimdi