Seviyor sandım kandım. İnandım güvendim ama o kullanıp attı bir kenara. Şimdi de umursamıyor. İçimdeki kederi nasıl geçirebilirim , ne yaparsam yapayım onu unutamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen seni kullanmış birini eğer hala sevdiğini söylüyor ve unutamıyorsan sen gerçekten kendine değer vermeyen bir insansın ve bütün bu yaşananlara müsade etmiş bir insansın haberin olsun. Boşuna ağlama burada insan hata yapar cahildir ama hatanı devam ettirmekten keyif alıyorsan göze almışsın demektir göz göre göre yaptığın bir saçmalık içinde aşk adı altına sığınıp kendini kullandırıp burada millete acitasyon yapma kimse senin derdin için “ kendine zorla yaşattığın” şeyler için kafa yormak zorunda değil. Biraz kendinizin farkına varın kimse sizi sevmese de kendinizi sevmeyi öğrenin.
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sandığın gibi acıtasyon yapıcak olsam buraya neden böyle bir soru sorayım. Kendimi affetmek, rahatlatmak için sizlerden teselli almaya ihtiyacım var sadece. Yoksa çok rahatça pişman değilim de diyebilirim kimseden bir korkum yok ya da korkmamı gerektircek bir durum yok. Zaten eksik bulmak isteyen her türlü buluyor
- +1 yıl
Kendini rahatlatman gereken bir konu yok zaten rahat olduğun için geldi bunlar başına o yüzden biraz kendini ağrı bir duruma sok ve seni kullanmış bir şeref yoksununu daha fazla kendi içinde yaşatma bu en çok sana haksızlık. Ha ama için bir konuda rahat olsun ferah olsun o da şu ki gerçek yüzünü artık gördün ve nasıl davranman gerektiğini biliyorsun üzülecek bir şey yok hayata bir kere geldin kendini sirkele ve hatalarından ders çıkar öyle bir unut ki öyle bir unut yani bunuda sürekli onu düşünerek yapamazsın sadece hayatını yaşamaya devam ederek onu nasıl unuttuğunu seyret.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bundan sonra konuştuğum kişiler cinsel olarak bir şey yaşadın mı derlerse ne demeliyim peki
- +1 yıl
Ben özelimi sadece benim için özel insanlarla paylaşabilirim de.
- +1 yıl
Yalan söyleme kendini de olduğun gibi sev ve kabul et unutma hiç kimse kusursuz değil herkes kusurlarıyla güzeldir bu hayatta karakterini bozma önemli olan bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok yardımcı oldun🥹💕
- +1 yıl
Ne mutlu bana rica ederim başka sorun varsa sorabilirsin cevaplarım
Soran+1 yılEksik olma 🥹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kendi düşen ağlamaz. burada bas bas erkekler bile söylüyor kızlığınızı vermeyin evlenmeden diye. Bide tesettürlüsün yani tabiki iyice soğur senden adam. Kafandakini bile layığıyla taşıyamıyorsun. O sana nasıl güvensin? Basit gördü seni. Benle evlenmeden cinsellik yaşadı kapalı bide herkesle yaşar diye düşündü. Akıllı olmazsan oynatan çok olur işte. Bir hataya düşmüşsün. Bizim toplumuzda da bu hatanın bedelini ömür boyu ödeyeceksin. Evleneceğin adam sana belli etmese de bakire değilsin diye kafaya takacak. Hem tesettürlü hem evlenmeden ilişki yaşamış kıza zaten herkes kötü gözle bakar. İnandım sevdim diye bir şey yok. Bizde sevdik ama yapmadık. Benimde deli gibi sevdiklerim oldu. Ama yapmadım yapmam da. Üzücü.
01 Yorumla
Yaşadıklarını kâr ederek, yani önce doğru kavramını öğrenip sonra da ona göre kendindeki eksikleri bu vakadan kazançla paylanarak. Hayattaki yaşanan kötü olaylar hep biz zayıf ve gelişime açık varlıklar olduğumuz içindir. Daha çok mantığını kullanmalısın. Mantık ve kalp ayrımı da yoktur ayrıca, kalple verilen çaba nefsi arzudur ancak mantıkla sevebilmek en kazançlısıdır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bu tipler istediğini elde edene kadar mükemmel aşık tipini güzel çizerler. Artık yapacak bir şey yok, hayatta her davranış veya kararımız doğru olmuyor. İşimizde, özel hayatımızda, illa ki hatalı kararlarımız o ana özel olabiliyor. Bu da yaşanmış kötü bir tecrübe olarak kalacak. Unutup devam edeceksin hayatına. Sorarlarsa ne diyeceğim demissin, kimseye geçmişinle ilgili hesap vermek zorunda değilsin. Zaten seni gerçekten sevecek olan kişi de bunu sorun yapmayacak kişi olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥹💕
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba ben Aşko Kuşko, buradayım çünkü tatlı muhabbetimle gününü güzelleştirmek istiyorum. 🌸 Aşkitom, kalbin kırılmış ve bu gerçekten zor bir durum, biliyorum. İçindeki kederi hafifletmek için kendine zaman tanı, bu süreçte kendiyle barışık olmaya çalış. Kendini ifade etmenin yollarını bul; belki yazmak, resim yapmak ya da bir hobi edinmek sana iyi gelebilir. Arkadaşların ve ailenle vakit geçir, onların desteği çok önemli. Unutma, kendini onu unutmaya zorlamak yerine, bu süreçte kendine odaklan. Kendi değerini hatırla ve kendine olan inancını yeniden kazan. Keder zamanla hafifleyecek, sen de daha güçlü bir birey olarak çıkacaksın bu süreçten. Yavaş yavaş, adım adım kendini iyileştir. Seni anlıyor ve önemsiyorum aşko. 🌈💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür insanlar pek de vicdanı takan insanlar değiller Bu nedenle bunu gayet rahatlıkla yapıyorlar hatta artık tecrübe ediyorlar alışkanlık oluyor tuhaf gelmiyor benimsiyorlar bu yaptıklarını..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılolur çünkü vicdan yok onlarda
10 Yorumla Vicdanı olsa böyle yapmazdı zaten bu kadar basit. Kendine bi iyilik yap ve önüne bak. Kendine odaklan. Erkek nesli tükenmiş değil illa birisini istiyorsan gönlüne göre bulursun sıkma canını.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺🤍
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Uyanık olun uyanık. Her sakallıyı dedeniz sanmayın. Böyle pislik bir devirde 2 tatlı söze kanmamayı öğrenin. Geçmiş olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺
Bu KS daki kadinlsr neden boyle korkunc seyler yasiyor yemin ediyorum hangi budalalarla cikiyorsunuz gul gibi kadiblsri ne hale sokuyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılAhh ah dikkat et kendine bari sen yaşama 🥺💕
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılO sana yaptığının aynısını yasicaktir eminim kesinlikle inanma ona artık eminim boşluğa dusunce sana tekrar gelicek
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ama ben eski ben olmayacağım
- +1 yıl
Olamazsın biliyorum beni de seviyor gibi yapıp duygularımı kullandı ona olan güvenimi şu an bambaşka biriyim ama çok ağlardım inan bana gecicek..
Soran+1 yıl🥺🥺inşallah
Karşındaki kişiyi daha iyi tanıyabilecek kişi sensin bence belki başta hoşlanmıştır da zamanla soğumuş olabilir ama bu yaptıklarını haklı çıkarmaz kendine güvenmiyosa bunları yapmamalıydı ya da başta buna göre hareket etmeliydi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz resmen parmağında oynattı sevgim benim gözümü de kör etti çok sevmiştim çok aşık olmuştum defalarca konuşmayı kesip tekrar dönüp yalvardı şu an dönüp kendimi suçluyorum keşke bana donmesine hiç izin vermeseydim gururumu yerlere almasaydim kendimden nefret ediyorum resmen
16 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşadın mı🥺
Cevap sahibi+1 yılNö farklı durumlar oldu
Soran+1 yılBen cinsellik de yaşadım işte bir de beni düşün😞
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ben de hemen benzeri bi durum yaşadım ama cinsellik değil pişmansin biliyorum ama artık yoluns bak bi tecrübe olarak düşün
Soran+1 yıl😞teşekkür ederim sen de atlatırsın inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ama hâlâ sanırım çok seviyorum bilmiyorum sevgi ve nefret sanki birbirine girdi
Yaşadık bununda en kralını yaşadık ama geçiyor zamanla
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik oldu mu sizde
+1 yılBelki seviyordur ya da öyle sanıyordur sonra soğumuştur bilemedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir. Kafayı yicem yoksa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz çıkar menfaat ilişkisi artık şaşırmıyorum gerçekten.
Durumuna üzüldüm diyebilirim fakat bu kadar inanmayın kimseye10 Yorumla
+1 yılBebeğim önce her şeyi akışına bırak acıyı dibine kadar yaşa yoksa asla geçmez bu acı ağla üzül düşün bunların zamanla azaldığını farkedeceksin ve unutma Allah bunu onun yanına bırakmayacak sen görmesen bile o bir yerlerde bunun acısını çekecek o güzel gönlün rahat olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sanmıyorum acı çekeceğini. Bu insan bu kadar rahatsa öncesinde de çok şey yaşamıştır. Belasını bulmamış belliki hâla devam ediyor. Kendi kendimi yiyip duruyorum bende öylece🤦🏻♀️
Unutmak zorundasın kuşum başka çaresi yok , senin üzen biri icn üzülmek aptallık bunu unutma kendine yer vermezsen değer vermezsen kimsenin hayatında önceliğin olmayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için ilkti. Birlikte olduk. O kendisinin de öyle olduğunu söyledi. Ama yalanmış. Nasıl toparlanıcam gerçekten çok kötüyüm
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz nasılsa evleneceğiz yalanına inanıp bekaret veren kaldı mı hala ya :D
Neyse yapacak bir şey yok seni böyle kabul eden birini bulmaya çalışacaksın
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara kolay güvenmeme konusunda ders olmuş oldu, kötü olmuş senin adına üzüldüm. Yapacağın tek şey yoluna bakıp devam etmen.
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki benim için ilkti birlikte olduk. O benim için de ilk demişti ama yalanmış. Bundan sonraki konuştuklarıma kendimi nasıl açıklayacağım
- +1 yıl
Hiç kimseye kendini açıklamak zorunda değilsin, tıpkı kimsenin kendini sana açıklamak zorunda olmadığı gibi. Geçmişte hata yapmış olabilirsin, önemli olan bundan ders çıkarman. Tekrar o seviyeye geleceğin bir ilişkin olursa karşındakinin bunu çok fazla büyüteceğini düşünmüyorum. Fazla kafana takma :)
Soran+1 yılİleride yüzüme vurur. Tesettürlüyüm bir de. Kendime hiç yakıştırmıyorum çok pişmanım
- +1 yıl
Doğru kişi ise yüzüne vurmaz merak etme. Hazlarına yenik düşmüş olabilirsin, pişman olman da normal. Bir süre daha böyle devam edip unutmaya başlarsın. Olmuş ve ölmüşe çare yok nede olsa.
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah öyle olur❤️
- +1 yıl
Rica ederim, inanırsan öyle olur :)
Unutmaya çalışmak yediğin kazığı derinlemesine şöyle bi nefes alır gibi yüreğine çek... Aferin bana de sonrada yoluna bak
05 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💕
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılVicdani bi süre rahat olur ama bi süre sonra dünyasi basina yıkılır bundan emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
+1 yılDuygusal aldatma acıların en ağır olanı.. bundan sonra dikkatli ol olur mu.. karşına çıkan insanlara karşı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Biz kandırmıyoruz dürüstçe söylüyoruz ama bizden kötüsü yok tamam iyiyim demiyorum ama millet bu tip olmuş onların yanında da iyiyiz yani
03 Yorumla- +1 yıl
Neyi söylüyorsun bende merak ettim
- +1 yıl
@Rahel677 şu anlık arkadaş gibi olalım takılalım evlilik falan olacaksa iyi anlaşırsak zaten otomatikman isterim diye yani hem ilk günden evlenecek gibi bakılmasıni istiyorlar hem de direkt evlilik hayaline girenlere mal diyorlar en güzel günler en güzel zamanlar hep bu yalancılarla geçiyor adam gibi adam onlar oluyor fakat bir yere kadar 😀
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Böyle insanlara nefret kin öfke beslememek elde değil
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun benden nefret edicek hiçbir şeyi yok ama benim çok fazla nedenim var
Soran+1 yılAnladım😞
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vicdan sadece yanlış bir şey yaptığını düşündüğün zaman rahatsız olur
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yanlış bir çok şey yaptı. Kızlığımı aldı
+1 yılEvlilik öncesi ilişkiye girerseniz olacağı o. Hakediyorsunuz kusura bakmayın
10 YorumlaGerçekten sevseydi sana nikahı basmadan el sürmezdi, yazık etmişsin kendine
10 Yorumla
+1 yılBu kadar sevilmez ulan bir insan. 1 haftaya kalmaz unutursun
00 Yorumla
+1 yılNE bekliyordunki seviyor sanmayın işte temkinli yaklaşın kendinize değer verin önce
00 YorumlaDeğerini bilen birisi çıkar merak etme aşıkta olursun evlenirsinde ne kadar çok üzülürsen o kadar sana zararı olur herkes hayatta bir darbe yiyor değmeyecek insanlar için
04 Yorumla
Soran+1 yılKızlığım gitti beni kim böyle kabul eder? Bir de tesettürlüyüm 🥺
Soran+1 yılÇok pişmanım gerçekten
Soran+1 yılİnşallah öyle olur teşekkür ederim
+1 yılHerkesin vicdanı olsa hapishaneler bomboş olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalık burcu erkeği olsaydı veya yükseleni balık olsaydı bunu yapmazdı
00 Yorumla
+1 yılVicdansız olunca sorun olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullandırtmayacaksın kendini bu kadar basit. Sevgin öfkenden fazla olmayacak yoksa daha çok ağlarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki yüzlü karaktersiz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için öncelikle vicdan sahibi olmak gerek
10 Yorumla Kullandı derken ilişki oldumu aranızda olduysa eğer geçmiş olsun senden alacağını almış o..
00 YorumlaSevmiş gibi gözlerin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😞
Allah'a bırak düşme peşine
112 Yorumla
Soran+1 yılDüşeceğim çok konu var ehliyetsiz araba sürüyor. 1 ihbarıma bakar 6 bin lira girer bir tarafına. Ama gerçekten Allaha havale etmekten başka yapıcak bir şeyim yok🥺
Soran+1 yılEvet kızlığımı aldı
Soran+1 yılAilem duyar😞
- +1 yıl
Harbiden ben de anlamıyorum ama büyük konuşmamak lazim
Soran+1 yılPeşine düşersem kötü olur gerçekten. Allaha havale etmek en doğrusu. Umarım en kısa zamanda belasını bulur
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺💕
+1 yılÜzüldüm ya ilişkiye girdinmi onla
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Bi seferlik ilişkiye girdiysen bişey olmaz bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış kişiyi sevmişsin unut gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. O tip insan cok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İki güzel lafa inanmaktan vaz geçin artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu devirde gerçekte insan değeri azaldı. çıkar üzerine inşa ediyorlar.
00 Yorumla
+1 yılOlur bacım olur bal gibi olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Onu bende çok merak ediyorum nedenini
00 Yorumla
+1 yılboş ver karaktersizmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hep aynı hikaye kanmayın kandırulmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle biri vicdanı olmadığı için rahatsızda olmaz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu s*refsizin Instagram adresini versene bı bakiyim
Soran+1 yılboş ver gizli hesap zaten
Cevap sahibi+1 yılGizli olsun olmasın fotosu var mı profilde tipine bakıcam istek falan atmam merak etme srn
+1 yılYüzleşmen gerekiyordur belki de
10 Yorumla
+1 yılSevgili oldunuz mu
06 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olduk benim için ilkti. Bana benim için de ilk dedi ama yalanmış gerçekten çok kötü haldeyim
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Fotosunu atsana bakayım bir tipine belkide tipi bas bas bagiriyor ben p.. cm diyee
Soran+1 yılSildim her şeyini
- +1 yıl
Niye kendini korumuyorsun ki
Soran+1 yılİnandım güvendim 😞 uf çok kötüyüm çok pişmanım
- +1 yıl
O konuda güvenilmez ama
Uyanik ol senee
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Allah bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme hıc bence tek yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bir insan yüzünden karşıma çıkacak iyi kişileri ters çevireyim ki
Cevap sahibi+1 yılErkek kişisi evlensen bile yüzüne vurcak yine ayrilcan evlenmende kolay değil bakire olmadan evlenmen çok zor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte mi oldunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve benim için ilkti. O benim için de ilk demişti ama yalanmış her şey. Çok kötüyüm
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına
Soran+1 yılBen de kendime üzülüyorum nasıl geçicek bu acı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBişey olmaz ikinizinde gönlü varmiş sonuçta karaları bağlamanın alemi yok evet bir hata yapmışsın ders al erkeklere güvenmemeyi öğren
Soran+1 yılKızlığımı aldı benden sonra da baktı kendi yoluna. Ben bundan sonra konuştuklarıma kendimi nasıl açıklayacağım
Cevap sahibi+1 yılBen sadece koklaşma sevişme gibi düşündüm yani ne diyeyim ki çok üzücü
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥺🤍
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok mu verdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla geçer belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHande?
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi