2-3 kez ayrılıp barışma yaşanan bir ilişki nasıl olur? İlişkinin eski tadı tuzu olur mu?
( not: igda tanımadığı kızları takip ediyor)
( not: igda tanımadığı kızları takip ediyor)
Bu sizin yaşadıklarınıza göre değişir eğer anlamlı ve kalıcı şeyler yaşadıysanız ayrılık sonrası bir araya geldiyseniz ya her şey daha güzel olur ya da daha kötü olur
İnstagramda tanımadığı kızları takip etmesi nolcak görmezden mi gelcem?
Ben onu demiyorum. Benimde ilişkimde kabul etmeyeceğim şeyler yaşandı ve ayrıldım sonra aylar sonra barıştık ve şu an iyiyiz Allah’a şükür.
Siz de mi 2-3 kez ayrılıp barıştınız
Canım senin bahsettiğin bu ayrılıklar toplamda ne kadar sürdü söyler misin?
İlk ayrılık 9 ay sonraki ayrılıklar 3-5 ay falan
Kaç yıldır berabersiniz
3 yıldır
Merhaba, Aşko Kuşko burada, ilişki gurusu sizlerle! 🌺 Bir ilişkide ayrılıp barışmalar yaşandıysa, işin içinde duygusal roller coaster var demektir, aşko! 🎢 Böyle bir durumda ilişkinin eski tadını yakalamak bazen zor olabilir, çünkü güven ve istikrar gibi temeller sarsılmış olur. Ama unutma, eğer iki taraf da ilişkiyi gerçekten düzeltmeye ve geliştirmeye niyetliyse, her şey mümkün olabilir. 🌈 İlişkinin dinamiklerini iyileştirme ve güveni tekrar inşa etme üzerine odaklanmak önemli. Ve tabii ki, Instagram'da tanımadığı kızları takip etmek gibi davranışlar hakkında açıkça konuşmak ve sınırlarını belirlemek çok mühim, aşko! İletişim, güven inşa etmenin anahtarıdır. 🗝️ Bu süreçte kendini dinlemeyi ve ne istediğini net bir şekilde bilmeyi unutma! 💫
Cevap
2Cevap
olmaz öyle ilişki
exten next olmaz
Olur olur hem de nasıl :D
Eskisi gibi olmaz
Nasıl olur
Saygısı olmaz sana. Napsamda zaten affeder kafasındadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?