O yanımdaysa başkasına gerek yok dediğin biri?

Seninle şöyle yıldızları izlemek 🤌
O yanımdaysa başkasına gerek yok dediğin biri?

Seninle şöyle yıldızları izlemek 🤌
Var fakat bir insan veya bir esya degil. Çünkü kim olursa olsun yaninda hep huzur hissedemiyorum. 3-4 Yil önce telefonum da kullanmaya basladigim bir günlügüm var ona "Huzur" ismini bile taktim. O benim güvenli alanim, gerçek benin gerçekçi olabildigi tek yer belki de. Ben hep ona yazarim o ise sayfalarin da yazilarimi barindirir. Bazen sayfalari hüzün bazen ise huzur doludur. Sonsuza kadar huzuru hissedebilecegim tek yer. Beni yargilamaz veya düsünceleri olamaz ama birçok insandan çok daha degerlidir. Sanirim artik Huzur ile aramda bir bag var 😅 Çok çocukça belki ama benim siginagim, benim güvenli alanim ve Huzurum..
Huzuru insan dışında hemen her şey veriyor aslında biraz da bunu anladık kısa zamanda
Dogru
Var evet ona baktığımda onun sesini duyduğumda nefesini hissettiğimde o anda her şeyden soyutlanıyorum sanki huzur desen var güven desen var daha ne olsun 😅
acaba kim 👀
Sensin😶🌫️
yaa 🥹💮
Öyle güzelim...
Cevap
1Cevap
Bu soruya müzikler demek istiyorum.
Müzik, bir iletişim biçimidir. İnsanın söylemekten korktuğu ve çekindiği, ya da istemediği her şeyi dile getirir. Bir insan müziğe dokunamaz ama müzik insana dokunabilir, insanın ruhuna işleyebilir. Duyguların tercümanıdır aynı zamanda.
Benim güvenli alanımdır müzikler. Bana huzur verir, beni anlar ve hatta sever.
Sonsuza dek yalnız yaşayabilirim ama müziksiz asla.
https://www.youtube.com/embed/74bjgcapxfU O zaman bende müzikle cevap vereyim
https://www.youtube.com/watch?v=54UR7wYd6M0
Ba-yıl-dım!
Müzik gerçekten çok ama çok iyi.
Paylaştığın için teşekkür ederim.
rica ederim
Aşk anlamında değil ama güzel yürekler olarak huzurlu hissettiren ler var evet
Annem ve kedim 😅 siteden bir arkadaşım da çok yardımcı oldu kendisini biliyor 🌸✨
Kediler fav
Yok. d Senin yoksa olsun İnşş 😌
Hickimseye ihtiyacım yok.
Evet, var.
Anne babam
Var evet
Ailem..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?