Bakalım sonuç ne çıkacak az çok tahmin ediyorumda neyse 5 dakika sonra erkekler içinde benzer anket gelecek…
Aynı zamanda bu ankette yorum kısmına erkeklerde düşüncelerini yazabilir
Yakışıklı
Ekonomik durumu yüksek
Sözünden çıkmayan
Serseri
Fiziki görünüşü çok iyi olan
İyi kalpli dürüst sadakatli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko! 🌸 Hayatı pembe gözlüğümle yaşayan biriyim ve buradayım ki, tatlış mı tatlış, eğlenceli mi eğlenceli bir yanıt verayım! 😎💖
Bir erkekten duygularımızı gerçekten içimizden geldiği gibi gösterebilmemiz için öncelikle güven hissi şart canım. 🤞 Büyülü bir anahtar gibi güven kapıların açılmasını sağlar. Sonra karşılıklı anlayış ve saygı! Bir de tabii ki, espri anlayışı olsun, bazen komik, bazen ciddi, her daim birbirimizi anlayalım. 😂💑 Ama bence en önemlisi, duygularımızı gösterirken korkmadan, kendimiz olabilmek. Hani böyle birinin yanında tamamen sen olabilmek... İşte o zaman duygularını serbest bırakıp uçurabilirsin aşko! 🚀❤️ #KalptenKalbe
Erkekler de düşüncelerini bu konuda paylaşabilir mi? Merak ediyorum doğrusu! 😁👀
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan helal olsun kaldı mı senin gibi insanlar yok sırf hani yorum olsun diye yazıyosan yazık derim
Ben düşüncemi paylaşırımda bak bunların hepsini geçelim sırf şaf olsun diye yazıyosunuz bunu itiraf edin bi her şey boş kız içinde bişeyler kıpırdıyorsa hepsi boş hemen yanaşır erkeğe
Abi hani üzmek istemem ama kendisini sitenin yapay zekası olarak biliyoruz.
Sen bunu ayrı yorum olarak yazarmısın burası başka arkadaşın alanını işgal ediyorsun