Birden değişmesi normal mi?

Ne oldu bilmiyorum. Ondan ayrılmak istedim çünkü beni sevmediğini düşündüm ama benden vazgeçmemişti. Benim için çok çabaladığını gördüm. Birlikteyken beni işten alıp evime bırakırdı. 3 haftadır ayrıyız yine beni her gün iş yerimden evime bıraktı. İstemesem bile geldi beni tek göndermedi. Geç vakitte çıkıyorum. Gece 1-2 gibi. Üç haftadır ona pas vermiyorum hiç. Ama dün görüştüm ilk kez. Çünkü bana samimi gelmeye başlamıştı. Bilmiyorum çok durgundu, mutsuz gözüküyordu. Sordum neyin var dedim bir şeyim yok sadece seni çok seviyorum bunu bil dedi. Bana hep bebek gibi davranıyordu. Seni aksam alıp eve bırakırım tamam mı dedi. Tamam dedim. Normalde asla tamam demem. Ama dedim çünkü bana samimi gelmeye başlamıştı. Akşam oldu ve ben çok kötüydüm iş yerinde. Ve patrona dedim ben erken çıkayım. Tamam dedi patron. Aradım beni alacak mısın diye. Bende işteyim şu an beni bekleme kötüysen git sen seni düşündüğüm için diyorum yanlış anlama dedi. Bu arada kendi işi. Tamam dedim. Ama çok değersiz hissettim. Ve bana hiç yazmadı. Eve gittin mi diye sormadı. Hiçbir şey sormadı. Bugün de hiç yazmadı. Neden birden bire böyle oldu anlamadim. Ne bileyim acaba benden mi bir şey bekliyor. Artik bana ilgisi olmadığını mı göstermek istiyor. Peşinde olmamı mı istiyor. Neden yani neden. Cuma günü görüşecektik öyle anlaşmıştık ama görüşmeyeceğim. Zaten yazmaz eminim. Yazsa bile istemiyorum.

Birden değişmesi normal mi?