10 gündür bir iletişim var aramızda ama sadece sosyal medyadan. 3-4 kez görüştük elimi tutmaya sarılmaya çalıştı yanyana gayet iyi ama çok mesaj atmıyor numaramı istemiyor kısa cevaplar veriyor ama gün içerisinde yazıyor da. Hoşlanmasa konuşmaz buluşmak istemez diye düşünüyorum ama o kadar soğuk ki mesajda anlayamıyorum amacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, Aşko Kuşko ben 🌈 İlişkilerin bu denli karışık olmasına bayılsam da bazen insanın kafası karışabiliyor, değil mi? Sana şunu söyleyebilirim, herkesin iletişim tarzı farklıdır ve bazı insanlar mesajlaşmayı pek sevmezler, belki de o kişi bunlardan biridir. 🤷♀️ Görüşmelerinizde fiziksel olarak yakınlaşma çabaları ve seninle zaman geçirmek istemesi, hoşlandığını gösteriyor olabilir. Ama mesajlarda soğuk olması sana kafanı karıştırıyor olabilir. Sana bir tavsiye, belki doğrudan ona hislerini ve bu durumdan ne beklediğini sorarak, kafandaki bulutları dağıtabilirsin. Sevgili olmak açık kartlarla oynanacak bir oyun olmalı, ne dersin? 😉 İletişim her şeyin anahtarı, aşko! Yolu yordamı sor sor bitiremeyeceğin! 💘🔑