Nerde yanlış yapıyorum?

Birbirini çok seven insanlar görünce çok üzülüyorum çok mutsuz oluyorum ne kadar hayır mutlu olsunlar desem de içten içe kıskançlık krizi geçiriyorum niye herkes bu kadar mutlu? Eskiden bende herkesin mutluluğunu isterdim ama hep haketmeyen insanlar mutlu.. hep demeyeyim ama çoğu öyle. Çirkin değilim güzelim karaktersiz değilim sevdim mi tam severim küçük şeylerle mutlu olabilirim cebe bakmam sadece bana verdiği ilgiye sevgiye bakarım çiçek al böcek al şunu al bunu al demem sadık biriyim değer veririm ilgi gösteririm elimden ne gelirse her şey yaparım. Ama kimse görmüyor beni. Tamam sosyal biri değilim ama hayalet de değilim en basitinden otobüste sık sık gördüğümüz birisi veya okul ortamında ya da yaşadığımız yerde illa ki biri olur. Bütün bu hisler iyi bir insan olmamı terk etmeme sebep olacak diye çok korkuyorum. Sadece adam gibi sevilmek istiyorum ama olmuyor. Çirkin miyim gerçekten diye bakıyorum aksine kilo aldım biraz yüzüm iyice güzelleşti ama ister istemez o düşünceye giriyorum. Bir de kapalı bir kızım ondan mı diyorum. Belki açılsam daha güzel olurum diyorum. Nerde yanlış yapıyorum?
Nerde yanlış yapıyorum?