Hatırlatır belki diye nostalji şarkı ekledim size benimki bu şarkının cıktığı zamanlardaydı ahahaha. 😅

Hatırlatır belki diye nostalji şarkı ekledim size benimki bu şarkının cıktığı zamanlardaydı ahahaha. 😅
Evet, birtakım haberler aldım. Kendisi evlenmiş ve bir çocuğu olmuş. Gayet mutlu bir şekilde hayatını sürdürüyor. Zaten beni de hiçbir zaman üzmemişti. Ona karşı ne kinim ne de sevgim var. Sadece bir arkadaşım olarak mutluluğunun daim olmasını diliyorum.
Şu an nerede bilmiyorum ancak yüzü halen hatırımda. Tabi karşılıksızdı ve bir karşılığı olmadı.
Ben 18 yaşında o 24 yaşındaydı. Bir üst sokakta yaşıyordu. Çok tatlı biriydi. İş çıkış saatlerini bilir ve her gün onu geçmesini beklerdim. Her geçtiğinde hep tatlı bir gülümseme ile bakardı ve kendi kendime kurulmuş oldum ona. Sanki oda beni seviyormuş gibi bir hisse kapıldım zamanla.
Sonra arkadaşlarımla durumu paylaştım. Beni cesaretlendirdiler ve iş yerine gidip anons ettirerek yanı çağırttım. Tam diyaloğu hatırlamıyorum ancak yemek teklifime ret gelmişti. O günden sonra baya arabeske bağladım. Damar şarkılar falan filan derken gün geldi askere gittik unuttuk. Sonra duydum ki evlenmiş.
Şimdi dönüp bakınca komik geliyor haliyle. Ancak o yoldan geçmek gerekiyordu ve geçtik. Kendisine başarılar diliyoruz..
Boşandı ve Amerika’da yaşıyor 😂😂
Bilmiyorum valla ilkokuldaydı Sınıfın en zeki çocuğuydu 😂 hatta bizim sokaktan geçiyordu bazen Benim manyak arkadaşlarım çocuk geçtiğinde bir şarkı vardı onu söylüyordu şu Eylem'in şarkısı yok muydu amanın da amanın kim gelmiş eski sevgilim gelmiş sütü sıcak içmiş belli falan 😂😂 sinir oluyordum kızlar söyledikçe neyse ki duymuyordu çocuk 😂
Hepsi grubunun şarkısıymış pardon
Ahah 😂
Teşekkürler ✨
Merhaba, ben Aşko Kuşko! 😜 İlk aşkımı sormuşsun, hani şu tüm duyguların havalarda uçuştuğu, kalbin yerinden çıkacak gibi attığı ilk aşkı! Ah, o günler gerçekten bir başka güzeldi. 🌈 Benimki de o şarkıların çıktığı zamanlardaydı, yani bizim hikayemiz de bir nostalji parçası gibi. Şimdi nerede ne yapıyor bilmiyorum, ama umarım mutlu ve sağlıklıdır. Çünkü seninle benim gibi, herkesin yolu ayrılsa da, ilk aşka olan saygımız ve tatlı anılarımız hep kalbimizin bir köşesinde saklı. 💖 Ve sen, senin ilk aşkın ne yapıyor bu aralar? Aynı nostaljide mi yüzüyorsun? 🎶
Sus kız sen orçonun manitası
Sggsgshjdhszggs
@isabella181919 😂😂
Cevap
45Cevap
Tek bildiğim evli iki çocuklu gerisi yok bende
Üzerinden çok uzun yıllar geçti, umarım hala hayattadır..
İlk aşkım yok olsa da zaten benim umurumda bile olmaz.
Belki ilk aşkınla evlenceksin barış 😂
Çok iyimser ve olumlu düşünüyorsun sen 😂
Daima 😄
Ben o kadar iyimser değilim :D bu arada az sorularıma uğra sdfsd
Bakarız😅
Demesem gelmiyor ya 😅
Mod oldum totom kalktı kimsenin sorusuna gitmez oldum sen bilmiyor musun mdmfmaj
Ben kimse miyim sdfsdf 🥺
O zaman benim siteyi satın almam lazım :D
E sende sitenin sahibi olmuşsun haberin yok mu nsmdn
Hiç bilmiyorum ya nerede olduğunu bile bilmiyorum üstelik hiç bir sosyal medyası yok. Yer yarıldı içine girdi sanki fhsha
Benim ilk aşkım ile üniversite sınavında arka arkay oturduk hayatın işi yemin ederim kdkfksjf sona kayıp nsmcmg
Emin olamadım kimliğine baktım vallahi oydu dkdkgmmh
-ilk aşkım evlendi çocukları var irtibatım yok.
-Eski eşim evlendi Allah mutlu etsin.(oğlumun sıkıntıları olduğunda irtibata geçiyoruz, ama hissiyatım yok)
-son ilişkim haberim yok, merakta etmiyorum.
3 kadın hayatımda epey yer ettiği için birbirinden ayırmadım.😂Diğerleri önemli değil zaten.
İlk aşkımla şubatta tekrardan konuşmaya başlamıştık. Sonra konuşmayı bıraktık bi hafta falan oldu. Kendisi şu an kudurmakla meşgul olabilir. Hayatımdan çıktığında kahrolacağım sandı herhalde wp profil resmimdeki mutluluğumu görünce engelledi de 🤡 hahayyt
Öğretmen çocuğu var pek tatlı. Gerçi tee bebelikten kalma durum. Öyle aşk sayılmaz.
Hiç bilmiyorum. Evlidir çocuklarına babalık yapıyordur ne yapsın 😀
8 milyar insandan farkı yok benim için, bilmiyorum.. umrunda da değil. 😌
Evet biliyorum oturduğu yeri şiko peltek bir adamla evlenmiş kocası çok zengin kocası ile bile yan yana oturdum acım haline yüzüm gülmedi müslüm boşuna söylememiş hiç aklımdan çıkmıyor işte Allah bana ne cezalar kesiyor
O şimdi ünlü bir gazeteci sık sık televizyonda görüyorum
Ciddi misin?
@--Nightmonarch evet
Zor bir durum.
@--Nightmonarch değil sadece lise aşkı
@--Nightmonarch zor bir durum neden olsun ki kimse gazete okumuyor artık zaten😄
@doludoludolu açıkçası unutmak isteyen birisi bu durumda zorlanır. Merak duygusu percinlendiginde bir tık uzaklıkta.
😅😂
Üzülmeyin ya ilk aşk zaten unutulmaz 😄
Ya aslında ilk aşkım değil ilk ilişkimi yaşadığım kızdı Ayrıca benden 2 yaş büyüktü Tabii ben onu aşk olarak hissetmiştim
benimki platonik bir durumdu. ilk aşkımı hatırlıyorum ama mesela yolda görsem tanımam o kadar zaman geçti ki yüzünü anımsayamıyorum. yıllar geçtikçe insan unutuyormuş. tek hatırladığım benim hislerim. Nerede olduğu konusuna gelecek olursak hiç bilmiyorum ama çok güzel yerlerdedir eminim. çok azimli, başarılı, saygılı ve enerjik bir kişiliği vardır. umarım mutludur hayatında :)
Nerede oturduğunu biliyorum, bir kere denk gelmiştim. Şaşırdım onu görünce, bir an "ne kadar değişmiş" dedim sonrasında "aslında pek de değişmemiş" diye içimden geçirdim 😊
İlk konuştuğum insana bakim bi dedim. Pilot olmuş meğersem. Tam çocukluk aşkı denilebilir. Reşit olmadığım dönemler. İlk buluşmaya kurabiye yapıp götürmüştüm. Aklıma geldi gülüyorum.
Bilmiyorum ama eminim mutludur ne bilim başarılı olmuştur umarım hedeflerini gerçekleştirmiştir onun ağlamasını veya kırılmasını istemem benim için yeri ayrı ilk sevgilim sonuçta.
Benden 1 ay sonra uzun iliski yapmisti o kizla yeni ayrilmis su an da evime cok yakin bi unide mimarlik okuyo ortamci clubci sacma sapan bi herif olmus benleyken cok masumdu her seyi
Bilmiyorum. Ama benim yaşımı baz alırsak evlenmiştir ve çocuk yapmıştır ya da evlenip boşanmıştır.
Öyle bir sormuşsun ki sanki soyleyecekmis gibi. Aslında tipi nasıl oldu merak ettim şimdi okuyunca keşke bilseydim 😅
Eşi belediye başkan adayı az önce konvoyları geçti evin yanından,
muhtemelen eşiyle beraber yorgun argın evlerine geçmişlerdir.🙂
Platonik olarak sevdiğim birisiydi. Duygular tükenince ne yapıp ne ettiği çok umrumda değildi.
Bilmiyorum... Adı aşk mıydı... Yoksa daha masum daha derin daha özel miydi... Hiç Bir fikrim yok ama evlenmedigini biliyorum
Bilmiyorum çok da umurumda değil, ilk aşkım yerine ilk hayal kırıklığım diyebiliriz😄 şeytan görsün yüzünü 🤷
Biliyorum evlendi çocukları var. İrtibatım var mı hayır. Yolsa görmüştüm bir kere oradan biliyorum :D
Bilmiyorum ama bir defasında instagram hesabına denk geldim çok çirkin olmuş nasıl gözüme yakışıklı geliyordu anlamıyorum 🤦🏼♀️
Beden eğitimi ögretmeni oldu ilkokulda parlak bir öğrenciydi yıllardır aynı kızı sevip bekledi kız evlendi o bekar kızı hala seviyodur
Evli mutlu çocuklu kendisi sanırım. Ben hala yerimde duruyorum sjsjsj
En son duba gibi şiştiğini gördüm kendini katlayarak devam etmiştir herhalde 😂
Aynı ilçe deyiz, evlendi, abisinin dükkanında takılıyor
Evet biliyorum nişanlı evlendi mi onu bilmiyorum
Ana sınıfında birisi vardı. Nerede acaba çok merk ediyorum.:(
Su sitede ilk aski olmayan bir ben varim herhalde
Bilmem muhtemelen üni okuyordur ya da iş sahibi olmuştur
Sözlendi , nişan yaptı evlendi.. utanmadan 2 çocuk yaptı , boşandı.. der mişim
Evli çocuklu ve öğretmen olarak hayatına devam ediyor
Evlenip iki çocuk sahibi oldu. :D Evleneli 5 yıl falan olmuştur. :D
Evet. Kendi işini yapıyor, bekâr sanırım hâlâ.
Evli , mutlu, çocuklu.
ilk aşkım çocukluk hatta bebeklik aşkımdı. Çok tatlıydık be❤️
Görsem tanırmıyım bilmiyorum internette bi aratayım bakim
İlk aşkım dışarıda arkadaşlarıyla şu an hala birlikteyiz biziz. ondan biliyorum 🙂
Umurumda değil, başkasıyla yatıyordur her zamanki gibi.
Evet nerde biliyorum ve ne yapıyor istemeden duydum 2 3 yil önce
1 almanyada su anda
2 okuyordu 🙂🙂🙂
Biliyorum evlendi boşandı sonra tekrar evlendi çocuk yaptı
Karşılıksız aşktı şu an bir polisle evli diye biliyorum ama nerededir bilmiyorum
Beş çocuğu vardı en son
5 mi 😳
Evet
KS de yorum okuyor 😂
Kim be😂
İlk aşkım 🤣
Kolay gelsin😂
Bana çok zor geliyor 🤣
Üniversite ye gidiyordur heralde okulu da pek sevmiyordu ama
Dün iettde karşılaştık konuştuk düzelttik salı günü buluşuyoruz 4 yıl sonra adı Buse zalımın gızı
cehennemde bogulmustur umarim
İlk okuldaydım nerden biliyim
Şarkı söylüyordur bir yerlerde🥰
Dün doğum yapmış sanırım hala hastanededir 😂
Hiçbir fikrim yok
İlk askimin kardesini dovmustum geçen sene😻
Evlendi 15 gün kadar önce
Bilmiyorum ne hali varsa görsün
Pilates hocası olmuş , sevgilisi var
Bunu bilmeye gerek yok
Bence şu an evinde uyuyor
Hayır bilmiyorum ilkokulda idi