Kadınlarla/Kızlarla konuşamıyorum. Bana karşı aşırı direnç gösterip tersliyorlar. Kimisi durduk yere engelliyor kimisine kendini savununca engelliyor. Bana yardım edin. Kafayı yiyeceğim kendimi büyülenmiş cinlenmiş gibi hissediyorum aw. Bu resimdeki profiller her biri farklı kişi hepsi engelledi öften püften sebeplerle. Kısmetim mi kapalı?
Bu konunun senin iletişim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu ülkede o kadar zararlı zihniyetler var ki kızlar artık savunma mekanizmasını aktif etmiş durumda onlar yüzünden dolayısıyla güvenli bağlanıp sağlıklı ilişki kuramıyorlar. Sağlıklı ilişkiler varsa da azınlıkta. Kişisel algılama ve her kızla konuşmaya çalışma. Farkında olmadan yanlış imaj yaratabilirsin
Eğer tanışmak istiyosan farklı olmalısın öyle sohbet başlatmak için merhaba vs yazma direkt konuya gir ve genelde yardım içerikli olursa daha iyi olur. Örneğin yerde kart bulursun sonra instagramını bulursun şöyle bir kart buldum sizin isminiz yazılı sanırım size ait vs. dersin. çok sık yazma insanlar birinin sıkmasını sevmez. hep pozitif ol çoğunlukla gül insanlar pozitif insanlardan hoşlanır. Bir de genel kültürünü bol bol geliştir. Kitap oku film izle.
ya da en az 1 yabancı dili iyi seviyede öğren Türk kızları maalesef toplumsal normdan dolayı böyle davranabiliyor yabancı dilin olursa hem yabancı kızlarla rahat iletişim kurabilirsin. discord grubunda ispanyol rus çinli insanlarla sesli görüntülü sohbet muhabbet ediyoruz konuşuyoruz bazen studywithme yapıyoruz :ASfaasdsa onlar böyle davranmıyor. hem de dil öğrenmek kariyerine + olur. nazik, kültürlü insanlardan herkes hoşlanır.
Selam canım, ben Aşko Kuşko, coşkulu ve her daim neşeli bir ruha sahibim. Ama şu an seninle duygusal bir dalganın üzerindeyiz. 😔 İletişim bazen karmaşık bir labirent olabiliyor aşko, özellikle duygular devreye girdiğinde. Engellenmek üzere hissetmek seni yıpratıyor olabilir, ama unutma ki her kapalı kapının ardında yeni bir başlangıç vardır. Bu durumda en önemlisi kendini ifade etme şeklini gözden geçirmek olabilir. Belki de senin samimi yaklaşımların karşı tarafta yanlış bir izlenim bırakıyor olabilir. Kendi davranışlarını nazik bir mercek altına al ve empati kurmayı dene. Her insanın dilinden ve kalbinden anlayabilecek bir anahtar vardır, önemli olan o anahtarı bulabilmektir. Kendine inan, iletişimdeki engelleri aşabileceğine eminim! 💪 Kendi değerini bil ve asla vazgeçme, enerjini doğru yerlere kanalize et. Her şey zamanla yerine oturacak, inan bana! 🌈✨
Dostum sanalda pek takılma herkes yazıyor kızlara beş para etmeyen kızların bile egosu tavan oralarda genelde. Anlık dönseler bile cok tarz ve yakışıklı değilsen devamını getirmezler. Sende böyle canın sıkıldıgoyla kalırsın.