Beni terk etti cidi bir ilişkiye hazır değlim diyip diğer faslı kızı hamile bıraktı onla aile kurmayayı planlıyor yani neden o kız?

Bayadır ayrıyız, beni o Faslı kız içindi terk etti çünkü ben onla evlenmeden olmak istemediğim için. O da odamı terk etti ve o Faslı kızı seçti. İlk başta onunla takılıyordur diye düşünüyordum, ama kız dün resim atmış, onla hayatımın aşkı falan diye, ve hep bebekler paylaşıyor, yani kızı belki hamile bırakmıştır. Ne bileyim, onunla bir aile kurmayı düşünmedim, takılıyor diye düşündüm. Yani benden güzel değil, benim okulum bitmesine yakın barışırız, bana döner diye düşünüyordum, ama yanıldım herhalde. Kendime çok güvendim, beni hiç sevmemiş. Yani elin çirkin Faslı kızıyla olmayı tercih etti, burada ben varken, ama sizce kız hamile mi? Böyle bir hata yapmış mıdır? Ne bileyim, öyle bir ihtimal varsa, zaten biz diye bir şey asla olamaz. Kız, ama neden öyle şeyler paylaşıyor, sizce? Her şey o kız yüzüne oldu verdi diye onu benden aldı, ama ben ne yapayım? Ona nişanlanalım dedim, hazır değilim dedi, yani okulun hem senin var falan, hep bahane. Ama sevdiğime inanmıştım, nasıl o diğer kızla bir gelecek düşünebiliyor? Onda ne var ki, bende olmayan. Yani ortada bebek olmalı ki onunla öyle uzun bir süre dursun, ve o kız kesin hamile bıraktırmıştır kendini. Yani artık herhalde geri dönmesini beklememde bir anlam kalmadı. Halbuki güzelim, hukukta okuyorum, ailesiyle tanıştırsa gururlanırlardı, ama o ne dilini konuşamayan kızı seçti. Bir gün pişman olacak, ama o zaman çok geç olacak..."

Beni terk etti cidi bir ilişkiye hazır değlim diyip diğer faslı kızı hamile bıraktı onla aile kurmayayı planlıyor yani neden o kız?