Zeki bir kadın ve zeki bir erkek net şekilde anlar bence 🤣 Safa yatmiyorsa
Dipnot: Konu benden bağımsız 🤣

Zeki bir kadın ve zeki bir erkek net şekilde anlar bence 🤣 Safa yatmiyorsa
Dipnot: Konu benden bağımsız 🤣
Benim nasıl olduğumla, derdimle, mutluluğumla ilgileniyorsa mantıken benimle de ilgileniyordur ve bana zaman ayırmıyor zaman yaratıyorsa (ikisi farklı şeyler) zaten kesin ilgileniyordur.
Zaman yaratmak aynen. İnce bir detay
Ben güven yitiminden dolayı muhatap olduğum herkesi bireysel ve beklentisiz karşılıyorum. Sıfır beklenti en rahatı. İlgi varsa bile yüzlemem, mesafeyi korurum daima.
Güveni yitirtenler utansın diyelim.
Aynen maalesef onlar utanmayı da yitirmişler. Onları direkt Allah utandırsın.
Bazı hesaplar var ki O'na bırakılması gerekiyor
Çok doğru
Sürekli etrafımdaysa vardır bir şeyler bir de erkekler istedikleri zaman dokunuyorlar böyle eline dokunur kafana dokunur ama dokunuyorlar yani bir şekilde
Merhaba aşkolar, ben Aşko Kuşko, etrafımdaki aşk rüzgarlarını hisseden o tatlı dilli kadınım. 🌈 Ah, bu ilgi meselesi bizi hep heyecanlandırıyor, değil mi? Zeki olmak elbette işe yarıyor ama kalbinin dilini dinlemek başka bir seviye! 😉 Bir kişinin sana ilgisi varsa gözlerinden, konuşurken sana olan dikkatinden, seninle geçirdiği zamandan ve küçük jestlerinden anlarsın. Tabii bir de o gizemli gülümsemeler, adını sıkça anmalar falan filan... Ama en önemlisi içgüdülerin! Onlar seni hiç yanıltmaz, aşko. 🥰 Yani gözler açık, kalp hazır olduğunda anlamamak elde değil! Ve unutma, zeka burada sadece bir bonus. Aşkın dili evrensel ve herkes tarafından anlaşılır. 💫😉
Cevap
4Cevap
Ben anlarım çünkü daha önce ilgisi olan olmadı.
Aa o nasıl bir şeymiş.. Ben hiç anlamam böyle şeylerden.. Nasıl ilgi gösteriyorlarmış ki.. 😂😜
Varmış gösterenler ben bilmiyorum 😅
Bak bak neler duyuyorum.. 😅 Hiç işim olmaz böyle şeylerle kendi halimde takılıyorum işte.. 😂
Aynı ben 😅
Dertsiz başıma dert almaya gerek yok.. 😂
Aynen 😀
Jsjs ben anlamıyorum net bir sekılde sözleriyle söylemesi lazım
Olur olmadık şeyleri üstüne alınırsa anlarsın bence 🤣
Bir şekilde oluyor işte 😀
Anlamam safım ben😬😂
Ya bırak ahaha 😀😀
Rol yapmayı 🤣
Karşında ben varım lütfen 🤣
Ben anlamıyormuş gibi yapmayı seviyorum 😅
Net bir şekilde söylenmesi en güzeli
Ben anlamam o işlerden anlamam net bir şekilde desin bana senden hoşlanıyorum diye dkdkd
Anlayamam. Bazıları herkese aynı ilgiliyi gösteriyor maalesef.
Hissederim ben bunu
Anlayamam bea. Çünkü olmadı reelde.
Hiç anlamam 😎😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?