Merhabalar Herkese ✨️

İlişkilerde olmazsa olmaz net, katı kurallarım olduğunu öğrendim. Kesinlikle bu böyle olmalı, öyle olmazsa hiç olmaz cinsinden. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu normal mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar Herkese ✨️

İlişkilerde olmazsa olmaz net, katı kurallarım olduğunu öğrendim. Kesinlikle bu böyle olmalı, öyle olmazsa hiç olmaz cinsinden. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu normal mi?
İlişkilerde katı kurallar olmamalı. Kişi zaten bunu bilmeli. Bir ilişki yaşarken bunun ciddiyetini taşıyan kişi zaten bunu sorgusuz sualsiz uygulamalı. Tarafların çok takıntılı olmadığı konular dışında, normal çiftlerse itici kuralların olmaması gerekiyor.
Kişisel olarak kendini geliştirmiş insanlarla olduğunuz zaman bunların hiç birine gerek kalmıyor. İnsanların birbirini üzmeyecek küçük kuralların olmasını zararı olmaz. Baskıcı kurallar her zaman itici ve zamanla tartışma konusu olmaya devam edecek. Bunu bilin..
İlişkiye özel değil. Sınırlarım var, saygınlığımı, gururumu koruyan. Kendimin de başkalarında çok dikkat edip saygı duyduğum bu konuda oldukça hassasım. Bir şeyi fazlasıyla benimseyemem, ne haddime. Her an ama her an her noktada gidebilirim, bu sevmememden, yeterli bağlanmadığım ya da bağlanmaktan korktuğum için değil. Elimde olmayan şeyler bunlar, ama hiçbir şeyin etkisi ömürlük değil ya da o etkinin yoğunluğu kalıcı değil. Öyle olsa en ufak acıda ömür boyu çile çekerdik mutluluk, huzur bunlar anlamını kaybederdi. Bana ait hiçbir şey yok, emanetler var ruh, beden, duygular, hisler, düşünceler hepsi dış etkenler ile birlikte bozuma uğrayabilecek şeyler. Ama asla kaybedilmeyen şeyler var bu saldırılarda.. Uzattım da uzattım işin özü kendimden uzaklaşmamak için sınırlarım var kendiminde uyduğu ve hayatımda olmak isteyenlerin de uymak zorunda olduğu. Yoksa kolaylıkla yollarımızı ayırırım, çok acı da duyarım ama geçer. 🙃
Benim katı kurallarım yok zaten kurlara gerek de yok.. iki olgun insan nasıl davranması gerektiğini bilmeli kesinlikle.. bu yüzden de kural yerine eşime ya da sevgilime güvenmeyi tercih ederim.. birbirimizi üzecek ya da kıracak davranışlarda zaten bulunmayız hiç bir zaman..
ve çok iyi anlaşacağımız için de daha söylemeden anlarız birbirimizi
Tabii elbette var. Benim için en katı kural kesinlikle saygı karşındaki insanı ne kadar seversem seveyim eğer bana karşı saygısızlık yapıyorsa ben buna asla tahammül edemem. Bana göre ilişkinin türü ne olursa olsun kişiler arasında mutlaka kırmızı çizgiler olması gerekiyor.
Cevap
18Cevap
Katı kuralım yoktur sadece karşı cinsle samimi olunmasını istemem
Bir çok bu tarz düşüncem var ve fazla keskinler..
Bazı kurallar olucak beni sevmeyeni sevemem ters olmicak aldatmicak küfür etmicek mesela bana kimse küfür edemez izin vermem arada sinirlenirse bağırılacak bişeyse haksızsam tamam sorun yok bunlar olursa bay bay derim
Kurallarıma bağlıyım ve bu nedenle artık yalnızım. Bir erkeğin peşinde koşup yorulamam, tek başıma en güzeli. Güvenmekle de uğraşmam kimseye, en güzel güven özgüven 😃👍
küfür argo konuşan kadınlardan nefret ediyorum bu durumu kendisine ilettiğim ve rahatsız olduğumu dikkat etmesi gerektiğini belirttiğim halde halen yapmaya devam ediyor ise hayatımdan defolup gider
Vardır da, bunları karşıya söylemem açıkçası. Zaten uyulması gereken kurallar.. Kafası varsa uyar, yoksa güle güle.
Kurallarım var elbette ama katı dersek eğer bana haksızlık yapmış oluruz ve bu durum beni gerçekten yıpratır.
Bilmiyorum ama hayatım boyunca katı birisi olmadım katı kurallarım da olmazdı sanırım ama uyulması gereken kurallar olur uyulmazsa belki katılaşırım
Var da ben kural koymaktan hoşlanmam. Yazılı ve söylenecek şekilde olmamalı. İnsanlar kalben o kurallara kendisi uymalı..
Katı kurallar koymam ve istemem. Sadece kıskanmak dışında dozunda kıskanç olmak gerek ne ben onu darlamalalıyım ne de o beni.
Sevgi, saygı, samimiyet, güven, tevazu ve huzurlu olmak.
Karşı cins ile tek başına buluşmaya gidemez.
Her konuda her türlü ilişkide kurallarım vardır.
Evet var. Kıskanırım ben. Ona göre hareket etmesi lazım 😀
Yok ya akışına bırakırım nasıl giderse gitsin
Türkan Şoray Kanunları
Vaav
Ene aşkom 😘
yalana tahammülüm yok. büyük küçük pembe mavi fark etmez. insan sevgilisine her konuda açık olmalı. başka da katı kuralım yok
Pek yok. Sadece Arkamdan iş çevirmesin.
sdakat
dürüstlük konusudna kurallarım KATIDIR
En fazla çok açık giymemesini isterim
Olmaz mı var
Bir yere gidecekse haberim olmalı
Evet var zaten o yüzden de uzak duruyorum
Seks yapacagim biri olmali yoksa gerek yok
Belli başlı şeyler kesinlikle şart.
Hayır yok
Sadakat
Hayır yok