Kız arkadaşım yurt dışına gitti. Ve 2 ay sonra ben gideceğim ama bir sorun var?

Merhaba öncelikle herkesin hayatının iyi olmasını diliyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli, Sevgilim yurt dışına gitti.
2 aydır sevgiliyiz 3 gireceğiz yakında ama benim bir korkum var. Onu kaybetmekten korkuyorum. Ve o kızla tanıştıktan sonra paranoyaklaşmaya başladığımı hissettim.
benle tanışmadan önce zaten yurt dışı süreci başlamıştı benle tanıştıktan sonra benimde gelmemi ve beraber bir hayat kuralım düşüncesiyle benimle davet etti nasip kısmet olursa bende gideceğim. Ama bana karşı her zaman dürüst yaşadıklarında düşüncelerinde nereye gittiğini haber verir nerede oturduğunu haber verir kiminle olduğunu haber verir. yeri gelir merak eder arar. ama bazen umursamaz davranıyor veya öyle hissettiriyor ben de çok takıntılı bir insanım onu çok önemsiyorum bunu çok seviyorum ve bu yüzden sürekli onun üstüne düşüyorum. Baskın bir karakteri var ama benim de baskın bir karakterim var ama onu ona karşı kullanamıyorum. Ciddi bir ilişki istediğini söylüyor ama hiçbir şekilde emin olamıyorum. En ufak bir şeyini ciddiye alıyorum bazen benden bunalıyor.
Ama beni gerçekten seviyor mu bilmiyorum benim sevdiğim gibi seviyor mu bilmiyorum sürekli bir özlem içersindeyim ne yapacağımı bilmiyorum bazen tartışıyoruz ve bana bu ilişkide artık erkeğin ben olduğunu söylüyor haklı da kendimi kaybediyorum ve ipleri elime almam lazım sizce be yapmalıyım sizce beni seviyormudur.

Kız arkadaşım yurt dışına gitti. Ve 2 ay sonra ben gideceğim ama bir sorun var?