Biraz durumum iyi. Sağlık sorunu var. Maddi durumu olmayan ya da beni kabul edecek genç kızla çocuk yapmak için evlenmek mümkün mü?

Lütfen yargılamayın. Sert geliyorsa anlatım da affola, Ölümün soğuklugunu tatmis birisiyim. Trol falan da değilim. Çaresizlikten soruyorum normalde bu tarz sitelere asla girmem, böyle düşuncelerim de olmadi hiç. . Başıma bir iş geldi ve çok zamanımin kaldığını düşünmüyorum. Akrabalar kalabalık, her şey onlara kalacak, tüm emekler boşa gidecek. Eli yüzü düzgün genç bir eş bulmak isterim bu durumda beni kabul edip çocuk yapacak. Düzgün bir muhitte oturacak ve hayatı boyunca maddi kaygısı olmayacak, servet içinde yuzmese de calisma ihtiyacı duymayacak, ama simarik harcamalar ve dolandırıciliga tahammülümüz yok, bu konuda gözümüz açık. Evlilik sonrası ayrılmalar, başka sevgili ile planlar yapma, gizliden başkaları ile görüşme, şantaj gibi şeylere tabi ki uyanıklığımız var. Ailesine de baktirmayacak, bizimkilere yük olmayacak, zaten bizimkiler katlanmaz öyle şeye. Sadece evde çocuklara annelik yapacak ve evini düzgün tutacak. Eğer ben burada olmazsam çocuğa akrabalr da yardımcı olacak, iyi eğitim verilecek ve küçükten yabancı dadı tutulacak. Çocuklar da büyüyecek işin basina geçecek. Bir nevi anlaşmalı bir evlilik Acaba böyle bir durum mümkün olabilir mi nasıl hareket edebilirim, nereden bulabilirim böyle bir kişi, tavsiyeniz var mı... farkındayım biraz panik içerisinde sağlıklı düşünemiyorum ama çıkış yolu göremiyorum..

Biraz durumum iyi. Sağlık sorunu var. Maddi durumu olmayan ya da beni kabul edecek genç kızla çocuk yapmak için evlenmek mümkün mü?