Belkide hayatina girmek istiyor. seninle ilgileniyor sorunlarına ortak oluyor ise vede senin uzuntunle üzülüyor ise hodlanti belirtisi olabilir fakat dikkat etmek lazım. bu arkadaslik hissiylede yapılan bir şey olabilir hodlaniyorsan eğer konuşabilirsin
Bana güvenip güvenmeyeceğini tartıyorsa diye aklıma gelmişti Dediğin ihtimalse aklıma hiç gelmedi. Doğru diyorsun bunu ben cepte bulundurup kendim bir şekilde öğrenmeye çalışayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gelecek planlarına seni dahil etmesi en önemli detay. seni merak eder. görmek ister. bes dakika bile olsa göreyim der görmek onlar için onemli
Biz sevgili değiliz. Ortaya dökülmüş hiçbir duygu yok. Lakin sürekli hayatımı yoklayıp yardımcı oluyor
Belkide hayatina girmek istiyor. seninle ilgileniyor sorunlarına ortak oluyor ise vede senin uzuntunle üzülüyor ise hodlanti belirtisi olabilir fakat dikkat etmek lazım. bu arkadaslik hissiylede yapılan bir şey olabilir hodlaniyorsan eğer konuşabilirsin
Hoşlanıyor mu bilmiyorum ama sürekli peşimde pervane. Ama hiçbir şeyi açıktan da konuşmuyor
Korkuyordur belki. sende bir şaka yapıyor gibi sorsan mesela açıktan sormak istemiyorsan. hislerini açığa vurdugunda kaybetmekten korkuyor olabilir ve elindekiyke (ysni suanki durumla) yetiniyor olabilir
Bana güvenip güvenmeyeceğini tartıyorsa diye aklıma gelmişti
Dediğin ihtimalse aklıma hiç gelmedi. Doğru diyorsun bunu ben cepte bulundurup kendim bir şekilde öğrenmeye çalışayım
🥰😘
Evlenmekte acele eder
O konuda hiç bir şey yapmıyor
Ozaman gönül eylendiriyor
Ya kendisi benim güvenilir biri olup olmayacağımı tartıyoraa
Önce kendini bir tartsın ne kadar safsın umarım üzülmezsin
Saf mıyım
Yani seven bir kızın güvenilir olup olmadığına bakmaz ya herro ya merrro diye girişir o seni degil sen onu test edeceksin
Anladım ://
Pekiiii ben onu nasıl test edeceğim?
Bu ilişkinin ciddi oldugunu ona anımsat ve hiç cinsellik konusuna girme sıkıştır devamlı evlilik konusu ac bakalım ne yapacak
Sevgili değiliz. Normal iki insan gibi ilişkimiz. Onun benimle çok ilgili oluşu beni düşündürüyor niye böyle yapıyor diye
Bırak biraz akışına gitsin zaman herşeyi gösterir
Benim gibi biriyse hayatta anlayamazsın.
Sen nasıl birisin biraz bahseder misin
Belli etmem kimseye.
Bu soruyu sorduğuna göre ilgisi yoktur
Çok ilgili biri
Ben erkeğine göre bu sorumun cevabı nasıl oluyor onu merak ediyorum
Güven vermesi
Bunun için zamana ihtiyacı olduğunu bilir değil mi
Bazen anlıktır, bazen zaman alır.
O sanki kahramanım yahutta kurtarıcım gibi takılıyor
Her işaret verenede güvenmemek lazım
Erkekler sinyal vermez hemen söyler
Hissetmiyonmu içinde