Aşk İlişkileri 27 yaşında olup evlenmemişler var mı? llılılull Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Niye böyleyiz 🙂🩶 Güncellemeler+1 yıl Sevgilim de olmadı bomboş platoniktik ile geçen yıllar♥️oldu genelde ama duygu hissettim mi hissettim birazcık o da bir doluluk 27 yaşında olup evlenmemişler var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Evlenmedim. 0 0 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aynı hisler aynı durum bilmiyorum nasıl gecer 1 4 Yorumla llılılull +1 yıl Bilmiyorum🙂 Yorumla Kerem0506 +1 yıl Karşılıklı konuşarak Yorumla llılılull +1 yıl Hım doğruu Yorumla Kerem0506 +1 yıl Konuşabiliriz bu durumu Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bende 32 olacağım.. inan bazen insan çok kötü hissediyor.. bizde mutluluğu haketmiyor muyuz? 😔 0 5 Yorumla llılılull +1 yıl Hak ediyoruz Yorumla llılılull +1 yıl Erkekler için de mi böyle Yorumla Blueeeman34 +1 yıl Bazı erkekler için öyle.. Yorumla llılılull +1 yıl Yani nasip diyorlar Yorumla Blueeeman34 +1 yıl Kesinlikle öyle.. Karşına doğru ve karakterli insanın cikmasi lazım anlasabilmen gerekiyor.. Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl biz 97 liler olarak uğursuzuz. bahtsızız evleenemedik diye değil ama 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. Ben 38 yaşındayım halaa bekarım. Neden mi? Çünkü bekar kız yok. Olan da ya evlenmeyi düşünmüyor ya sevgilisi var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 26yım evlilik hiç düşünmedim zaten 28den sonra ciddili kafalara giricem hala çocuk gibiyim 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. 31 yaşında evlenmemiş var 1 3 Yorumla llılılull +1 yıl Erkeksiniz peki siz niye :) Yorumla rmznonur +1 yıl Alan olmadı, evde kaldım Yorumla llılılull +1 yıl Öyle demiyoruz, nasip Yorumla
gelinherkes Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 33 yaş bende aynıyım 1 4 Yorumla llılılull +1 yıl Siz niye yani genel sebepler mi Yorumla llılılull +1 yıl 🙂 Yorumla gelinherkes +1 yıl Yani bazılarıyla görüştüm kızlardan olumsuz yanıt alıyom ya da kendimi ifade etmekte zorlanıyom Yorumla llılılull +1 yıl Evet sebepler değişiyor, nasip Yorumla
draxon Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. 31 yasindayim ve hala evlenmedim 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. 33 den merhabalar 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle düşünmeyiniz, belki biraz zamanı vardır. Bunu sürekli kendinize dert edinirseniz kendinizi yıpratırsınız. 0 15 Yorumla llılılull +1 yıl Evet sadece bunu düşününce depresyonun eşiğinde hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bu düşünceniz aklınıza geldiğinde nasıl atlatıyorsunuz? Yorumla llılılull +1 yıl içine dalıyorum duruyorum sonra hafif hafif çıkıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük ihtimalle girişten çıkışa kadar zaman süresince canınızı sıkıyor üzüyorsunuz. Yorumla llılılull +1 yıl Atlatmak için fiziksel ve ruhsal destekler mesela temizlik yapmak spor yapmak dua etmek🩶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet güzel ve olumlu destekler. 🙏 peki derdinizi paylaştığınız birileri var mı? Yorumla llılılull +1 yıl Yok yalnızım🥺🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet etmek yalnızlığınıza biraz eşlik etmek iyi gelir mi? Yorumla llılılull +1 yıl İyi gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edelim o halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada mısınız? Yorumla llılılull +1 yıl Buradayım bazeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bir türlü denk gelemiyoruz Yorumla llılılull +1 yıl Gelebiliriz belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelelim o halde Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 35 yaşındayım evlenemedim 1 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 30 bile var 1 3 Yorumla llılılull +1 yıl Siz neden Yorumla SentzzzxX +1 yıl Nasip Yorumla llılılull +1 yıl Evet nasip Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ekmek kırıntısı üzerine bastik galiba 0 4 Yorumla llılılull +1 yıl Ya😀🥺 Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl Ciddi ilişki bulamadım3 yıldır Yorumla llılılull +1 yıl Olabilir çünkü görücü usulü geri gelsin Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl görücü usulü bana gore degil Yorumla
sempatiko127 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Benle aynısın neden böyleyiz sence senin meslek ne 0 14 Yorumla llılılull +1 yıl Mühendisim Yorumla sempatiko127 +1 yıl Ben de Yorumla sempatiko127 +1 yıl Kriterler yuzunden mi Yorumla llılılull +1 yıl Yo tanıştığım biri olmuyor kimse görmüyor beni Yorumla sempatiko127 +1 yıl Hmm peki kapalı misin inançlı biri misin Yorumla llılılull +1 yıl İnançlıyım kapalı değilim Yorumla sempatiko127 +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla llılılull +1 yıl Ben de bu soruyu soracaktım ibadetli olmasını istiyorum vs. güney taraf Yorumla sempatiko127 +1 yıl Ben de inancliyim Yorumla sempatiko127 +1 yıl Sen yeni mi kurdun uygulamayı Yorumla llılılull +1 yıl Yo hesap yeni neyse bakalıım Yorumla sempatiko127 +1 yıl Sana mesaj atilabilmesi için senin ayarlardan onu açman lazım biliyor musun Yorumla llılılull +1 yıl Hım evet hatırladım buradan nedense konuşasım gelmiyor Yorumla sempatiko127 +1 yıl Neden sizi merak ettim bence uyuyabiliriz ne dersiniz Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 42 yasinda bile var🤣 0 0 Yorumla
boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. çook ;) 3 3 Yorumla KimeBaktinn +1 yıl Neden evlenmiyoruz ki 🥸 Yorumla boşbiri12 +1 yıl @KimeBaktinn kimin keyfi :D Yorumla KimeBaktinn +1 yıl Anladıysam Arap olayım 😄 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 😇😇🙏🙏 1 0 Yorumla
Mühendistt Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 31 olan var. 1 1 Yorumla Angelauppsh +1 yıl @Mühendistt sen mi 🤣 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bekarlık iyidir 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Evlenip napacaksın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evlenmedim.
Aynı hisler aynı durum bilmiyorum nasıl gecer
Bilmiyorum🙂
Karşılıklı konuşarak
Hım doğruu
Konuşabiliriz bu durumu
Bende 32 olacağım.. inan bazen insan çok kötü hissediyor.. bizde mutluluğu haketmiyor muyuz? 😔
Hak ediyoruz
Erkekler için de mi böyle
Bazı erkekler için öyle..
Yani nasip diyorlar
Kesinlikle öyle.. Karşına doğru ve karakterli insanın cikmasi lazım anlasabilmen gerekiyor..
biz 97 liler olarak uğursuzuz. bahtsızız evleenemedik diye değil ama
Ben 38 yaşındayım halaa bekarım. Neden mi? Çünkü bekar kız yok. Olan da ya evlenmeyi düşünmüyor ya sevgilisi var
26yım evlilik hiç düşünmedim zaten 28den sonra ciddili kafalara giricem hala çocuk gibiyim
31 yaşında evlenmemiş var
Erkeksiniz peki siz niye :)
Alan olmadı, evde kaldım
Öyle demiyoruz, nasip
33 yaş bende aynıyım
Siz niye yani genel sebepler mi
🙂
Yani bazılarıyla görüştüm kızlardan olumsuz yanıt alıyom ya da kendimi ifade etmekte zorlanıyom
Evet sebepler değişiyor, nasip
Nasip çıkar bı yerden
31 yasindayim ve hala evlenmedim
33 den merhabalar 😂
Öyle düşünmeyiniz, belki biraz zamanı vardır. Bunu sürekli kendinize dert edinirseniz kendinizi yıpratırsınız.
Evet sadece bunu düşününce depresyonun eşiğinde hissediyorum
Peki bu düşünceniz aklınıza geldiğinde nasıl atlatıyorsunuz?
içine dalıyorum duruyorum sonra hafif hafif çıkıyorum
Büyük ihtimalle girişten çıkışa kadar zaman süresince canınızı sıkıyor üzüyorsunuz.
Atlatmak için fiziksel ve ruhsal destekler mesela temizlik yapmak spor yapmak dua etmek🩶
Gayet güzel ve olumlu destekler. 🙏 peki derdinizi paylaştığınız birileri var mı?
Yok yalnızım🥺🥹
Sohbet etmek yalnızlığınıza biraz eşlik etmek iyi gelir mi?
İyi gelir
Edelim o halde
burada mısınız?
Buradayım bazeen
Yani bir türlü denk gelemiyoruz
Gelebiliriz belki
Gelelim o halde
35 yaşındayım evlenemedim
30 bile var
Siz neden
Nasip
Evet nasip