İkisi de aynı sebeplerden aldatabilirler ama ikisi de farklı farklı yargılanır. Aldatmayı kişisel olarak algılamamalı ve o insanın psikolojik sorunlar yaşadığını, travmatik olayları olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekir.
İşin özüne gelecek olursak:
Cinsellikte memnun olmamıştır, sevgi ve ilgi eksikliği yaşıyordur ya da en iyisini bulmuştur. Burada yapılması gereken en doğru karar ayrılmak tabii ki ama ayrılamayanlar aldatmaya başvurur.
Kıskançlık mevzusu ise bazen en iyisini bulduğunda gidecek olmasıdır.
Ama sen ne kadar kendi değerini bilirsen ve ne kadar özgüven sahibiysen, ne kadar kendini geliştirirsen; inan bana aldatılmak insanı mutlu eder. Zerre umrunda olmaz. Çünkü kapı orada; hadi eyvallah demesini de bilirsin :)
Aldatmanın cinsiyeti olmaz kadın ya da erkek aldatmak karaktersizliktir o kadar bir bahanesi de olmaz sevmiyorsan ayrıl yetmiyorsa ayrıl yani ben aklımda başkası varken dahi birisiyle görüşmem. hayatim da birisi varsa dunyada tek karsi cins oymus gibi davranirim ve böyle olması gerektiğini savunuyorum
Evli erkekse muhtelemen ailesinden korkuyor ya da çocuk vardır ortada veyahut nafaka mağduru olma korkusu.
Kadın ise duygusal olarak seviyordur kocayı ama lüks hayat çekici geliyordur. Ya da kocasını terk etmek istese, saplantı yapar, şiddet uygular gibi çekinceleri olabilir.
Kimine göre ise yasak ilişkiler her zaman heyecanlı ve keyif vericidir. Bu yüzden aldatır.
Ya bence bi erkek hele ki narsist karakterli biriyse elde ettiği kişiden sonra diğerlerini merak edip onlarla da vakit geçirmek ister. Ee yanındakini de cepte tutmalı ki sonrasında boş kalmasın yanında biri olsun