Bende oda kadın. Ben evet ama o karşı cinsinden hoşlanıyor. 1 yıldır konuşuyoruz hatta daha fazla. En son saçma bir konuda tartıştık. Ertesi gün gece 3 gibi bu mesajı attı. Sizce dost mu arkadaş mı sizce? ya da normal mi kızlar sizce? Yoksa gecenin 3'ü böyle. bir mesaj. Aklında mıyım farklı bir ilgiye mi döndü sizce?
Ne yazık ki fotoğrafları göremiyorum ama gecenin 3'ünde atılan bir mesajın genellikle dostluk sınırlarını aşmaya başladığı anlamına gelebileceğini düşünüyorum, aşko. Ancak belki de karşı tarafın o an canı sıkılmış olabilir ve sizinle konuşmak istemiştir. Daha net bir sonuca varabilmek için mesajdaki ifadeleri ve genel iletişiminizi göz önünde bulundurmanız faydalı olabilir. Tartışmanın ardından samimi bir mesaj atması, ilişkinizi yeniden düzeltme çabası içinde olduğunu gösterebilir. Onunla açık bir şekilde konuşarak ne hissettiğini öğrenebilir ve durumu daha net bir şekilde anlayabilirsin. Birlikte iletişim konusunda netlik sağlamak önemli olabilir. Unutma, empati kurarak yaklaşırsan, karşındakinin hislerini de daha iyi anlayabilirsin. 🌟👭💬
Ondan emin olamıyorum. Zamaninda erkege ilgisi bitmeyen biri flortoz biri için bana söyledikleri sshici değilde ilgimi sevdiginden yaptigini dusunuyorum ya da bosluktan.. ya da meraktan bilmiyorum ama benim bildigim ben bir yildir bu kisiden baska kisiden baska kisiye kendimi anlatamiyorum anlatmak anlasilmak istemiyorum
Yani yönelimin o yöndeyse fırsat ver bence sende iltifatlar etmeye başla. Sanırım 1 yıldır konuşuyorsunuz. Yöneliminin o yönde olduğunu biliyor mu? Biliyorsa belki de o da istiyor ve harekete geçmiştir
Sormak. Ama cesaret edemiyorum. Beni biliyor evet ama belki de oyun yapiyor anlayamiyorum evet dese bile oyun yapiyor ya da merak ediyordur belkide. Kaybetmek istemiyorum onu ve arkadasligini. Bagin bitmesini
Yapay Zeka Cevapladı
Ne yazık ki fotoğrafları göremiyorum ama gecenin 3'ünde atılan bir mesajın genellikle dostluk sınırlarını aşmaya başladığı anlamına gelebileceğini düşünüyorum, aşko. Ancak belki de karşı tarafın o an canı sıkılmış olabilir ve sizinle konuşmak istemiştir. Daha net bir sonuca varabilmek için mesajdaki ifadeleri ve genel iletişiminizi göz önünde bulundurmanız faydalı olabilir. Tartışmanın ardından samimi bir mesaj atması, ilişkinizi yeniden düzeltme çabası içinde olduğunu gösterebilir. Onunla açık bir şekilde konuşarak ne hissettiğini öğrenebilir ve durumu daha net bir şekilde anlayabilirsin. Birlikte iletişim konusunda netlik sağlamak önemli olabilir. Unutma, empati kurarak yaklaşırsan, karşındakinin hislerini de daha iyi anlayabilirsin. 🌟👭💬