Evli beni kendine mi cekmeye calisiyor? Korkuyorum is yerinde adimiz cikacak diye?

O 50 ben 37 yaşındayım. Ben boşanmış biriyim ama ona bosandigimi soylemedim. Başkasından duydumu bilmiyorum. Ben bu hafta ise gitmedim daha ilk günden yokluğumu farkedip arkadaşa tekmi calisiyorsun demis. Kizcagiz da şaşırmış beni aradi normalde sormaz böyle şeyleri dedi. Adam beni baştan aşağı suzuyor. Benimle konuşurken eli ayağına dolanıp kekeliyor.. Karısının yanında bile bana ben ayakta çalışıp onun bilgisayarına bakıyordum bana oturarak çalışabilir misin dedi beni süzerek.. Sonra yanımda ki kız aynı işi yapmasına rağmen o hep beni ariyor. Evraklarini bana bırakıyordu. Koluma omzuma temas ediyordu. Toplanti salonunda peşimde dolandı. Başka arkadaş ona selam verdi onu duymadı. Hatta dediki o kız adam bu ara çok dalgın dedi. Ama adam beni nerde görse selam veriyor herkesin içinde gelip bana soru soruyor insanlar artık anladığını düşünüyorum. Bosansin istemem onunla sevgili falanda olmam. Adamdan uzak durmayı düşünüyorum. Ayrica bana bir msjinda kucaklama sarilma memeni ellerim anlamına gelen bir emoji atti.. Adamın aklindamiyim takintimi yaptı? Uzak durursam uzak durumu yoksa iş işten geçtimi?

Güncellemeler
+1 yıl
Adam nasıl böyle bir aptallık yapar keske beni arasaydi da sormasaydi
Evli beni kendine mi cekmeye calisiyor? Korkuyorum is yerinde adimiz cikacak diye?