Önce aşkı bulmaya bakma. Önce sorununu halletmeye bak. Belli ki o sorun canını epey sıkıyor. Muhtemelen ilişkilerini de etkiliyor. Önce onu hallet ki doğru bir şekilde ilişki ve iletişim kurabilesin.
Kisiyle alakali ve detaylari hic bir zaman unutmayan bir insan olarak 6 sene önce ne icti konustunu bile kisi neden bi gunu hatirlamaz neden bu norma mi
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hatirlamadigim bi gün var halbuki hatirlamam lazim normalde, birseyde icmedim bu nasil olur heleki unutulmicak bi gün ise?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mesaj atmak istediğin kişi sana yazsın. O şekilde konuşursun.
Niye la oyle bir kayde mi var
Yok gizliden engellenmisim haha
Xperin yetmiyomuş ya yazmana. Birine yazmak istediğinde söyle o yazsın sana işte.
Olmi engellendim gizliden
Aç engelini o zaman.
Yok o beni engelledi galiba hem engelleri nerden bakcam
Profil ayarlarında bakıcan. Engellediyse xper yetse de yazamazsın ki zaten.
Yok gizli kullanici olrk galiba engellemis yorum yapamadim ismimle mesaj atim dedim olmuyo
Gizli kullanıcı da olsa engellediğinde kendi hesabından engelliyor sonuçta. Ywzaöassın o yüzden.
Hayir goruyom profilini ama mesaja bastim cper yetmiyo diyo
O zaman engellememiş seni. Herhangi bi sorusuna yaz mesaj atmasını istediğini. O yazsın.
6. Hisle ilgili ne sormak istiyosan da sorabilirsin.
Iyi fikir
Vaybe dahi misin nesin? Sence ben nezaman aski bulcam
Bunun bilmem kaçıncı hisle alakası yok ki. Ama sanki aşamadığın sorunlar var gibi. Haklı mıyım?
Evet baska bana iyi bsy de ayrica gizli profili var atamiyom neyse kalsin ozaman mesaj
Önce aşkı bulmaya bakma. Önce sorununu halletmeye bak. Belli ki o sorun canını epey sıkıyor. Muhtemelen ilişkilerini de etkiliyor. Önce onu hallet ki doğru bir şekilde ilişki ve iletişim kurabilesin.
Evet katiliyom. Peki aklimdaki kisiyle ilerde konusma olcakmi ya da Şu an ne hissediyo bana karsi
Bunu kimse bilemez. Ama özgüven sorunun da var sanırım az da olsa. Onu da halletmeye bak.
Var bende özguven ama sevmeyen varsa yone
Sevmez muahah
Az bi sorun var gibi o konuda. Belki de fazla özgüvenlisindir.
Iyi iste kralice benim defolsun gitsin beni anlamaya calismiyosa ayrica ozguven var ama kiskancim baskasi varsa neyse unuttum gitti
Peki, nasıl istersen. Ben hissettiğimi söyledim. Ama o ilk bahsettiğim sorunu mutlaka çöz. Yoksa düzgün ilişki kuramazsın.
Saol
Görüşmek üzere, iyi günler 😊 🌸
Sanmiyom ama saol sanada
Düşer yolun bana 😉
Hayir be niye dussun manyakmisin
Yaşayıp görücez düşecek mi düşmeyecek mi 😊
Yeter yazma sebeb? Niye yazim?
O bahsettiğim sorunla ilgili yazarsın mesela.
Yok sorun neydi onu bile unuttum
Aşamadığın sorunlar var demiştim. Sende evet demiştin yukarıda.
Demekki salladim demi ki unutmusum sende salla
İyi, peki :)
Tartışıyorsan senden hoşlandığı anlamına gelmez. Bir süre atamican mesaj
Nasıl bir gün
Normal bi gun ama bulusma bisey yok yani
Unutulmaz olan tarafı nedir peki
Kisiyle alakali ve detaylari hic bir zaman unutmayan bir insan olarak 6 sene önce ne icti konustunu bile kisi neden bi gunu hatirlamaz neden bu norma mi
Olabilir hatırlamaya değecek şeyler değiller demek ki öyle düşünmez lazım
Nasıl bir gün mesela
Bulusma normal
Tartısmamı oldu aranızda
Hayir
Neyi öğrenmek istiyorsun tam olarak
Sen ne yaptın beaas
Neyapim bsy yapmadim
Normalse neden dert ediyon
Takinti ettik acaba kötu bsy oldumuda ben mi bilmiyorum diye dert ediyom
Sarhoşsaniz olan olmuştur