Sevgilimin her şeye karışmasından bunaldım. Nasıl davransam?

beni seviyo aslinda gercekten seviyo ama bu davranislari benim cok sinirimi bozuyo cok sinirleniyorum kavga ediyorum ayrilmak istiyorum ama ayrilamiyorum tabi mesela ilk olarak ondan baska kimseyle konusamiyorum erkek olarak elinden gelse kiz arkadasimla da konusturtmicak neymis begenmemis sevmemis anneme teyzeme falan da diyo o kizla gorusmesin bence o kiz iyi bi kiz degil ya sen nerden biliyosun neden boyle soyledigini de soyliyim arkadasim beni savundugu ona hak vermedigi icin ona gicik oldu neyse kimseyle konusamiyorum arkadaslarim vardi engelletti sildirdi biriyle konustugumu gorunce de hemen engelliyo telimi aliyo yok annene soylerim yok kirarim bu teli sunu yaparim bunu yaparim 2. sorun da kiyafet yaz gelsin seninle cok kavga etcez diyo yok iste giyersem oyle seyler yirtarmis kiyafetlerimi yok anneme dermis bilmem ne surekli bi tehdit giydiğimde acik birsey yok bol pantolon giyiyorum ustune de bluz yani onu de acik degil olursa biraz acik oluyo gobegim ben bilmiyorum yani napmam gerekiyo kimseyle konusamiyorum hele yaz gelsin kesin hersey cok kotu olcak beni cok sinirlendircek bu sefer onun tehditine kalmadan ben teli kirarim herhalde neyse uzun lafin kisasi bu durumdan cok bunaldim ve sinirliyim napiyim
Güncellemeler
+1 yıl
iste neymis herkes bana bakarmis bi bana mi bakiyolar bi kiz ben miyim
Sevgilimin her şeye karışmasından bunaldım. Nasıl davransam?