Güncelemene cvp: Başka bir şey düşünmeyiz. Zaten başka şey düşünmemizi gerektirecek bir neden de çoğunlukla olmaz. Kadın bir erkeğe verebileceği şey cazibesi ve bedensel güzelliğidir. Haksız mıyım? Mesela, bir erkeğin hayranlığını kazanacak ticari zeka, bilimsel çalışma hiç düşündü mü? Tabi ki hayır. Ne düşündün? Gratis'ten başka ne alabilirim...
Mesela, bir erkeğin hayranlığını kazanacak ticari zeka, bilimsel çalışma hiç düşündü mü? Tabi ki hayır. şunu görebiliyorum dediğiniz şeyle alakalı ve mantıklı olmadığı için tekrardan sormak istedim ama sanırım siz anlamadınız
Sadece bedeniniz ile erkeği baştan çıkarmanız bir başarıdır. Ancak bu başarı sizi yüceltmez, batırır. Tıpkı Fatih'in atıyla, Bizans'ı fethinden sonra, surlardan içeri girer girmez, bğk çukuruna düşmesi gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
elde ettiğini düşünüp ilgisiz davranmaya başlar, ne kadar umursamazsan o kadar kıymetli
en dogrusu bu herhalde
Maalesef
Sevinirim karşılık alıyorum diye iyi ve mutlu hissettirir ama nerede...
yok öyleleri denk gelmiyor cogu kıza
Biz denk geldikte yine olmadı şansı kaybetti tabi üzüntüler kalıyor geriye biraz
boş ver uzulme bazılarıda serefsiz seviyor
Öyle üzülmeyi tercih ediyorlar seçtikleriyle
Bak canımcım insan elde edemediğinin delisi, elde ettiğinin nankörüdür bu sadece erkekler değil insanların geneli için geçerli bişey.
Mutlu olurum hele basliyan ilişki veya karşımdaki kişi ciddi düşüne bilicegim biriyse gerçekten. Çok mutlu olurum içim içime sığmaz
Ne olacak çok sevinir ve iletişimi kuvvetlendirir
Ne zaman yatağa atacağımızı düşünürüz.
Güncelemene cvp: Başka bir şey düşünmeyiz. Zaten başka şey düşünmemizi gerektirecek bir neden de çoğunlukla olmaz. Kadın bir erkeğe verebileceği şey cazibesi ve bedensel güzelliğidir. Haksız mıyım? Mesela, bir erkeğin hayranlığını kazanacak ticari zeka, bilimsel çalışma hiç düşündü mü? Tabi ki hayır. Ne düşündün? Gratis'ten başka ne alabilirim...
başka bir şey düşünmenizi sağlayacak neden nedir acaba
Yazdığımı okusaydın, içinde cevabı verdiğimi görürdün :D Ya da okuyorsun ama anlamıyorsun :D
Mesela, bir erkeğin hayranlığını kazanacak ticari zeka, bilimsel çalışma hiç düşündü mü? Tabi ki hayır. şunu görebiliyorum dediğiniz şeyle alakalı ve mantıklı olmadığı için tekrardan sormak istedim ama sanırım siz anlamadınız
Sadece bedeniniz ile erkeği baştan çıkarmanız bir başarıdır. Ancak bu başarı sizi yüceltmez, batırır. Tıpkı Fatih'in atıyla, Bizans'ı fethinden sonra, surlardan içeri girer girmez, bğk çukuruna düşmesi gibi.
yazdığım şeyin bununla alakası yoktu yinede teşekkürler
Bi süre sonra rutine biner
5iker 🤣😂😂😂
Bilmem heralde devam eder
Hoşlanır kelebekler gibi
Yanlamak ister
Şeyi kalkar
S meye çalışır napıcak
Altına alır
Mutlu olur güzel hayaller kurar evlenmeyi düşür yaşı gelmiş ise genç ise kendilerine bağlı hissederler sonra ayrılırlar
Atağa geçer
Direk ilgi gösterir